![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Faramita Lambru
Last Updated: Jun 17 2007 20:52, Started by
faramita
, May 27 2007 18:42
·
0

Posted 27 May 2007 - 18:42

Noroc! Se stie ca Faramita a fost bolnav de plamani si ca a fost internat la Moroeni. Cineva l-a inregistrat pe banda de magnetofon cand a cantat in spital cateva melodii. Cu ani in urma am ascultat banda respectiva si imi amintesc cateva versuri, dar nu stiu numele unui cantec. Versurile sunau cam asa:
"Intra-i in spital mai vere C-am in spate o durere Provenita din raceala Sau din nu stiu care boala..." Puteti, va rog, sa ma ajutati sa aflu numele melodiei? Multumesc! |
Posted 11 June 2007 - 18:54

Noroc! Se stie ca Faramita a fost bolnav de plamani si ca a fost internat la Moroeni. Cineva l-a inregistrat pe banda de magnetofon cand a cantat in spital cateva melodii. Cu ani in urma am ascultat banda respectiva si imi amintesc cateva versuri, dar nu stiu numele unui cantec. Versurile sunau cam asa: "Intra-i in spital mai vere C-am in spate o durere Provenita din raceala Sau din nu stiu care boala..." Puteti, va rog, sa ma ajutati sa aflu numele melodiei? Multumesc! Grea e boala de plamani? |
Posted 13 June 2007 - 19:58

Posted 14 June 2007 - 15:24

Posted 14 June 2007 - 21:03

Scuze ca nu am inteles. Nu stiu piesa... o ai ? Poti sa mi-o trimiti si mie, te rog? THX!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users