Faramita Lambru
Last Updated: Jun 17 2007 20:52, Started by
faramita
, May 27 2007 18:42
·
0

Posted 27 May 2007 - 18:42

Noroc! Se stie ca Faramita a fost bolnav de plamani si ca a fost internat la Moroeni. Cineva l-a inregistrat pe banda de magnetofon cand a cantat in spital cateva melodii. Cu ani in urma am ascultat banda respectiva si imi amintesc cateva versuri, dar nu stiu numele unui cantec. Versurile sunau cam asa:
"Intra-i in spital mai vere C-am in spate o durere Provenita din raceala Sau din nu stiu care boala..." Puteti, va rog, sa ma ajutati sa aflu numele melodiei? Multumesc! |
Posted 11 June 2007 - 18:54

Noroc! Se stie ca Faramita a fost bolnav de plamani si ca a fost internat la Moroeni. Cineva l-a inregistrat pe banda de magnetofon cand a cantat in spital cateva melodii. Cu ani in urma am ascultat banda respectiva si imi amintesc cateva versuri, dar nu stiu numele unui cantec. Versurile sunau cam asa: "Intra-i in spital mai vere C-am in spate o durere Provenita din raceala Sau din nu stiu care boala..." Puteti, va rog, sa ma ajutati sa aflu numele melodiei? Multumesc! Grea e boala de plamani? |
Posted 13 June 2007 - 19:58

Posted 14 June 2007 - 15:24

Posted 14 June 2007 - 21:03

Scuze ca nu am inteles. Nu stiu piesa... o ai ? Poti sa mi-o trimiti si mie, te rog? THX!
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users