Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul
 Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54
 Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?
 Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...
 

Seychelles

* * * * - 4 votes
  • Please log in to reply
789 replies to this topic

#775
metalactual

metalactual

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,304
  • Înscris: 17.04.2006

View Postfuscobal, on 03 august 2019 - 21:58, said:

4. In ziua in care mergem pe La Digue (o insula foarte mica de altfel) te descurci doar cu o bicicleta + aplicatie offline cu gps si POIs adaugate de acasa ? Care este aportul suplimentar al acestui Robert Agnes pe care il lauda toata lumea daca alegi varianta cu el ca ghid ?

Nu are rost sa luati in calcul o excursie organizata de Robert. Aveti doar o zi pe LD si o sa fie prea putin timp, la cate sunt de vazut/facut pe insula. Mergeti pe programul vostru propriu, inchiriati biclele ca sa va puteti misca cat mai repede si pregati-va pentru urmatoarea excursie, mai lunga, pe LD.

#776
blackie1

blackie1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 11.01.2012
Pe Curieuse am fost si a fost ok. In trecut insula era o colonie de leprosi ce a functionat pana in 1965. Poti vedea testoase gigant, coco de mer, black parrot. Mi-a placut plaja de la Baie Laraie.
Praslin are insa 2 parcuri(valee de mai si fond ferdinand)  mai bogate in specii protejate decat Curieuse. Anse georgette si anse lazio sunt obligatoriu de vazut pe praslin. Recomandare masa acolo ar fi  La Pirogue unde am incercat king fish file si un desert din fructul pasiunii memorabile.
Pacat ca ai alocat doar 1 zi pentru la digue. E cea mai placuta insula din cele 3 mari si sunt multe de facut acolo. Incearca doar anse patates pentru plaja si snorkelling si dai la pedale pana la Chez Jules pentru masa si apoi Anse source d'argent pentru poze. Maps.me a fost ok pentru mine. Cred ca te vei intoarce acolo cu alta ocazie.
Pentru schimb valutar am folosit cashplus exchange.
PS Tot la Kempinski(atunci se numea altfel) am stat prima data cand am fost in seycheles si as reveni. Vilutze frumoase cu verdeata si vedere la ocean, un golfulet frumos.

#777
fuscobal

fuscobal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 29.12.2004
Bun, nu vom apela la Robert. blackie1, multumesc pentru ponturi, nu aveam Anse Patates trecut in maps.me, l-am trecut acum. Am notat si exchange-ul. Posted Image

#778
Dev

Dev

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,612
  • Înscris: 28.04.2005

 blackie1, on 24 august 2019 - 11:33, said:

Pacat ca ai alocat doar 1 zi pentru la digue. E cea mai placuta insula din cele 3 mari si sunt multe de facut acolo....
Chiar zilele trecute discutam de Seychelles si eu si domnu' Dev am fost de acord, daca ne mai intoacem vreodata pe La Digue stam (desi si prima data am stat tot acolo cel mai mult).

 blackie1, on 24 august 2019 - 11:33, said:

Incearca doar anse patates pentru plaja si snorkelling
Noi cand ne plictiseam de plimbat, ne facusem obiceiul sa ne oprim pe Anse Severe. Anse Patates e faina da' fiind mai micuta era cam aglomerata.
PS: cred ca le-am mai pus, da' daca tot mi-am adus aminte...
Attached File  as1.jpg   347.35K   86 downloadsAttached File  as3.jpg   251.03K   77 downloads

Edited by Dev, 28 August 2019 - 22:28.


#779
fuscobal

fuscobal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 29.12.2004
Salutare. M-am intors si voi incerca sa fac aici un sumar al vacantei, urmand ca pozele sa fie urcate zilele urmatoare (am ceva de procesat la ele).

Perioada > 03.12.2019 - 15.12.2019.
Zbor dus > 03.12 Turkish Airlines cu plecare la 21:10 si sosire pe Mahe in 04.12 la 11:05 (escala la IST vreo 2h).
Zbor intors > 14.12 Turkish Airlines cu plecare la 23:10 si sosire in Buc pe 15.12 la 8:15 (escala la IST tot vreo 2h).
Cazare > 04.12 - 09.12 la Kempinsky pe Mahe (5 nopti) si 09.12 - 14.12 la L'Archipel pe Praslin (5 nopti).
Deplasare pe insule > Hyundai ix35 pe Mahe (aici am fost impreuna cu inca un cuplu) si Hyundai i10 pe Praslin iar pe La Digue bicicleta din port. Transfer intre Mahe si Praslin cu Air Seychelles.
Mese > Mic dejun la hotel, pranzul ne prindea pe plaje sau pe trasee in general asa ca am luat de acasa batoane proteice, biscuiti, seminte + fructe confiate si ceva fructe de acolo, cina in oras la diferite restaurante.
Costuri > Sejur (zbor + cazare) > 4320E ; Masini + Avion local + bicicleta > 757E (inclusiv benzina) ; Cheltuieli totale pe insule > aprox. 1800E. TOTAL > 6877E.
Curs schimb aproximativ > 1E = 15.2 - 15.4 SCR.
Internet > Impecabil la Kempinsky, Modest la L'Archipel cu frecvente caderi, foarte rar retele wi-fi la terase/restaurante.
Drumuri > Benzi foarte inguste (probabil cam cu 50-60cm mai inguste ca la noi), fara terasament si marcaj alb de garda pe margine, cu sant vertical direct de unde se termina banda in multe cazuri. Calitatea asfaltului mediocra in cea mai mare parte, cu cateva portiuni asfaltate recent de nota 6-7. Parcari sunt destule, atat marcate cat si ne.
Vremea > Toate zilele cu 28-32grd si cateva picaturi pe alocuri, dar in mare parte soare sau soare cu nor. Cateva ploi torentiale noaptea dar se usca f repede ziua (doar pe poteci mai ramanea ceva umiditatea).

Ce am vazut pe Mahe >

1. Plajele Anse Intendance, Petite Anse, Beau Vallon. Intendance este de departe cea mai frumoasa, cu nisip fin si fara pietre, lata si cu valuri medii. Am prins si o testoasa mare care chiar atunci depunea ouale. Am ajus primii pe la 8:00 si abia peste vreo 2 ore au inceput sa mai vina altii. La soare direct este imposibil sa stai mai mult de 10-15min continuu pentru ca te faci praf cu toata protectia din lume. Am gasit ceva umbre de pe la pomisori sau pietre si am batut plaja de la un capat la celalalt. Petite Anse este accesibila prin resortul Four Seasons cu luare in consemn la poarta. Masina se lasa in parcarea de la intrare si se merge pe jos pana la plaja (vreo 800m). Plaja este bunicica dar are ceva pietre asa ca recomand papuci speciali aici (crocs). Daca prinzi un val mai serios te poate da cu capul de fund prin pietrele ascutite. Beau Vallon a fost la pachet cu scufundarile (Blue Divers aveau punctul chiar acolo). In prima parte a zilei am facut plaja aici iar in a doua cele 2 scufundari. Plaja este doar ok, nu foarte lata, cu apa care ajunge pana sus si fara prea multa umbra. Are aspctul de "plaja publica" cu destul de multi localnici si tarabe de tot felul.
2. Scufundarile au fost 2 la numar si au fost efectuate la gramada (cei cu brevet impreuna cu cei care faceau doar "try scuba"). Blue Divers este ok ca expertiza dar putin cam grabiti cu explicatiile pentru cei ce nu au mai facut (doar eu am brevet din grupul nostru de 4). Peisajul subacvatic a fost foarte bun, cu vizibilitate destul de mare (se poate si mai bine de atat dar oricum a fost bine).
3. Altele pe Mahe au fost Morne Blanc trail si Copolia trail, Mission Lodge, Jardin du roi, Botanical Garden, Sauzier Waterfall, Muzeul de istorie. Morne Blanc si Copolia au 2-2.5km dus-intors fiecare si dificultate usoara-medie. Ambele se termina cu vederi spectaculoase si sunt neaparat de facut dupa mine. Mission Lodge este o plimbare de cateva sute de metri cu ceva vederi (cand am ajus aici se filma ceva reality show cu o pitzipoanca si un ceafa lata din Rusia). Jardin du Roi si Botanical Garden sunt similare si au cam 1.5-2.5km fiecare. Jardin du roi mi-a placut putin mai mult pentru ca era cocotat si avea si ceva vederi + diferente de nivel. Sauzier este o cascada la capatul unei plimbari de vreo 200m si se poate face baie. Muzeul de istorie este destul de interesant si el cu o durata de maxim 1h (este micut).

Ce am vazut pe Praslin >

1. Plajele Volbert, Lazio, Georgette si Petite Kerlan. Volbert este ca si Beau Vallon o plaja publica (ma rog, toate sunt publice dar folosesc cuvantul mai mult pentru a sugera ideea de plaja comuna, banala) foarte lunga, cu ceva alge si destul de multi localnici. Lazio, Georgette si Petite Kerlan sunt toate speciale. Lazio trebuie facuta dimineata daca vreti intimitate. Georgette si Petite Kerlan sunt accesibile prin resortul Constance Lemuria unde trebuie facuta o rezervare cu o zi inainte. Aceastea 2 sunt foarte exclusiviste si la fel de bune ca Lazio. Sunt ceva mai mici (mai ales Kerlan), protejate pe laterale de formatiuni pietroase si fara valuri. Apa era impecabila si nisipul la fel. Intre Petite Kerlan si Kerlan este o formatiune pietroasa ce poate fi escaladata pentru poze. La Georgette se mai poate ajunge printr-ul trail, fara a intra prin resort. Noi pe acolo am plecat). Poteca pleaca din partea dreapta a plajei, are cateva vederi spectaculoase si se termina inainte de poarta de intrare in Constance Lemuria (cam pe unde parcasem masina). Recomand totusi si intrarea prin resort pentru a admira superbul teren de golf ce se intinde pe coline (poate cel mai frumos landscape vazut de mine vreodata).
2. Fond Ferdinand Reserve, Vallee de mai, Glacis Noir trail, Salazie + Pasquiere track, Anse Georgette trail. Vallee de Mai si Fond Ferdinand sunt similare, astfel incat se poate face numai unul din ele (Vallee de Mai este mult mai scump). Vallee de Mai a fost foarte misto pentru ca am avut un ghid de 26ani foarte bine pregatit. Ambele au cam 2km. Glacis noir poate fi facut la pachet cu Vallee de Mai pentru ca pleaca aprox. din acelasi punct. Are 3km, nu este spectaculos ca traseu dar vederea din turnul de la capat merita plimbarea. Salazie + Pasquiere sunt 2 poteci mai salbatice si nu prea umblate. Salazie este prin jungla foarte densa, ar prinde bine chiar o maceta acolo :)) . Peisajele nu sunt speciale aici, doar pe Pasquiere sunt ceva panorame asupra vegetatiei. Traseul de la Anse Georgette are 5.5km si este de dificultate mica-medie.

Ce am vazut pe La Digue >

Plajele Source D'Argent, Grande Anse, Petite Anse si Anse Cocos. Source D'Argent a fost prima si nu era tocmai o lumina buna la ora aia. In plus, era destul de murdara apa, asa ca am facut cateva poze si am plecat mai departe. Celelalte 3 sunt foarte frumoase si destul de mari. Aici am avut nisip fin, intrare in apa lina si fara prea mari valuri. Doar pe Petite Anse puteai gasi ceva cocktails la niste localnici, in rest salbatic. Umbra e o problema aici. Pe Grand Anse, fiind primii am prins un loc mic in capatul stang, langa pietre. Pe Petite Anse am stat intr-un "culcus" din frunze de palmier, iar la Anse Cocos la adapostul unor palmieri, chiar in spatele piscinei naturale. Aceasta piscina este ceva deosebit cu o multitudine de pesti colorati, asa ca neaparat de folosit snorkelul (eu am avut snorkel si labe + boots peste tot).

Aceasta este descrierea foarte pe scurt a calatoriei. Daca aveti intrebari specifice, cu placere.

#780
darksun

darksun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 01.07.2005
Salut, cat a fost avionul si cam cat este o oferta buna. La anul vrem sa schimbam si noi Maldive cu Seychelles si vreau sa-mi fac o idee.

#781
fuscobal

fuscobal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 29.12.2004
Salut. Avionul a fost 670E/pers (monitorizat de mine pe google flights cu aproape 1 an inainte). Au fost si cateva oferte cu putin sub 600E dar pe Air France parca iar orele de zbor erau incomparabil mai proaste decat la Turkish !

Edited by fuscobal, 26 December 2019 - 22:42.


#782
darksun

darksun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 01.07.2005
Multumesc, deci cam acelasi scor ca in Maldive, 1200 de euro 2 persoane.

#783
fuscobal

fuscobal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 29.12.2004
Kempinsky

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410957542_b393d55a38_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_016 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410957072_f9ca1f30e5_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_030' by fuscobal, on Flickr

Le Morne Blanc Viewpoint

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410753696_2532925e9b_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_038 by fuscobal, on Flickr

Copolia Trail Viewpoint

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410956187_1bab8d5b6b_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_066 by fuscobal, on Flickr

Edited by fuscobal, 21 January 2020 - 07:39.


#784
fuscobal

fuscobal

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 29.12.2004
[ https://live.staticflickr.com/65535/49410955402_c87548ca3f_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_112' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410752036_93fdaf1bff_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_114' by fuscobal, on Flickr

Kempinsky beach

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410751541_3ed66b24c7_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_129 by fuscobal, on Flickr

Kempinsky

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410954192_d43e75f61f_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_136 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410953712_c0222d8d80_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_226 by fuscobal, on Flickr

Anse Intendance

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410953407_a9bbfeb9bc_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_227 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410276608_89e28350f2_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_239' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410749561_35eca0285b_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_240'' by fuscobal, on Flickr

Botanical Gardens

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410749096_a40d9164fb_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_273 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410275328_abddb054f5_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_276 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410748556_9314c5de5c_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_282 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410748166_eaa125c0b6_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_286 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410274543_26dfbe932b_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_338 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410747566_c3eefaef5d_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_354' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410746631_6db95692fb_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_356' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410949297_c7b6aa3daa_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_369 by fuscobal, on Flickr

Anse Lazio

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410271993_2050531e7d_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_402 by fuscobal, on Flickr

Vallee de Mai

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410271703_32745d4f8d_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_587 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410948217_282098f113_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_632 by fuscobal, on Flickr

Fond Ferdinand

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410271228_16a6b9027d_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_650 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410947302_0a14a2741c_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_652 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410270083_c88e532667_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_654 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410946207_6e4682ae36_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_656 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410742521_08e624fb9a_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_672 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410945522_92fa2589dd_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_692' by fuscobal, on Flickr

Anse Petite Kerlan

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410267788_0fc6e958b7_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_704' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410267363_b6599e6b75_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_708 by fuscobal, on Flickr

Constance Lemuria golf course

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410263623_3c90e794ed_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_729' by fuscobal, on Flickr

Anse Georgette trail

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410943572_f055fe7b02_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_745' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410739716_300c7192bd_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_747' by fuscobal, on Flickr

Grand Anse

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410739321_7189e834f8_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_751 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410739026_15c950379b_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_753 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410265243_70150aca4c_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_755 by fuscobal, on Flickr

Anse Cocos

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410738226_0f691affca_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_765 by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410264643_3f308540a3_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_767' by fuscobal, on Flickr

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410940997_4ee5c62595_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_773' by fuscobal, on Flickr

Sunset from the La Digue - Praslin Ferry

[ https://live.staticflickr.com/65535/49410939977_2f51465f32_b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Seychelles_787 by fuscobal, on Flickr

#785
valentinag

valentinag

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 558
  • Înscris: 10.08.2007
Absolut superb!

#786
allah2

allah2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 839
  • Înscris: 06.12.2006
Cum e cel mai ieftin (zbor) sa ajungem in Seychelles?

Turkish mai pun oferte?

Ne am gandit la Seychelles pt august anul acesta, dar biletele acum sunt cam scumpe (minim 800-900e)

#787
vladec

vladec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 23.11.2004
Am ajuns intamplator in Seychelles in Martie 2019 analizand o oferta foarte buna pentru Maldive. Insa atolul pe care il gasisem in oferta avea apa foarte mica, visul meu de a sari din pat direct in apa nu era posibil. Asa ca m-am dus in Seychelles unde sunt multe altele de facut: plaje, valuri, parcuri naturale, trekking.

Voi enumera la jos cateva lucruri care poate m-ar fi ajutat sa organizez mai bine vacanta si poate va ajuta si pe voi.

Plajele:
Daca aveti cateva zile doar de stat la plaja atunci trebuie alese cu grija.
Cele mai bune in topul personal trebuie sa fie neaglomerate, sa aiba umbra, apa suficient de adanca, valuri. Soarele arde foarte rau, dupa ora 10 nu mai pot sta in soare.
Anse Lazio: de departe cea mai buna plaja, neaglomerata (se ajunge cu masina si pana la ora 9 poti fi singur pe o plaja de National Geografic ceea ce pentru mine este incredibil), foarte curata, adancime perfecta, valuri, se poate ajunge inot la cateva sute de metri pe Petite Anse Lazio unde chiar poti fi singur si in mijlocul zilei.
Anse Georgette doar cu programare mult zile in avans. Am vazut-o din larg.
La Digue
Anse Source d'Argent celebra, iese foarte bine in poze, relief spectaculos, umbra, doar ca este foarte aglomerata de la primele ore ale diminetii, apa foarte mica pana la brau (practic nu se poate inota), mai vezi gunoaie, nu sunt valuri deloc.
Pe Grand Anse Beach se poate "simti" oceanul, daca ai probleme sa inoti in Marea Neagra pe steag rosu atunci sigur nu poti intra in apa. Valurile sunt foarte mari. In plus nu e umbra deloc, doar de vizitat.

Cazare:
Se stie ca este foarte scumpa. Pe de alta parte o masa la restaurant este la randul ei foarte scumpa, seara nu prea ai ce face, stingerea se da la apusul soarelui. Asa ca o cazare care mi s-a parut initial mult mai scumpa decat bugetul alocat, s-ar putea sa nu fie chiar asa de scumpa daca as fi avut in vedere facilitatile oferite cum ar mese incluse, pozitia mai buna, ...

Altele:
Mi-a placut echipajul de la Angel Tours Seychelles, puteai avea o conversatie decenta chiar si cu cel mai incepator dintre ei in engleza sau franceza, buni cunoscatori ai faunei marine. Una dintre cele mai bine organizate excursii  in care am fost in viata mea.
Pentru vizitarea Praslin National Park sunt tururi gratuite la anumite ore, altfel nu cred ca as fi inteles nimic.

Edited by vladec, 19 February 2020 - 16:29.


#788
sil200

sil200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 23.01.2007
Atentie pentru cei care zburati cu Qatar in Seyschelles, vi se va cere Seyschelles Travel Autorisation la ghiseul de imbarcare la Otopeni. Ieri au piedut  avionul 10 persoane. A trebuit sa aplic online si sa platesc o taxa de urgenta de 20 euro. Norocul nostru a fost ca am ajuns cu trei ore inainte si am avut timp pentru obtinere. Ce cere poze dupa pasaport, rezervari cazari, bilet intoarcere avion si euro, bineinteles.

#789
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,351
  • Înscris: 05.03.2005
naspa sa ti se strice vacanta pentru niste hartii Posted Image

#790
sil200

sil200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 23.01.2007
Da, e naspa rau mai ales daca nu ai biletele flexibile. Ce este ciudat ca nici agentiile de turism nu aveau habar si toti turistii trebuie sa aplice.In rest totul a fost bine.Rupia s-a apreciat fata de euro si e la 14,5.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate