![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum sa ma ingras
Last Updated: Nov 30 2007 19:57, Started by
Spik3y
, May 23 2007 12:05
·
0

Posted 01 June 2007 - 00:19

Am tot auzit-o pe asta cu ingrasatul, de obicei de la oameni pana in 20 de ani. Lasand la o parte lucrul evident care se poate face (mers serios la sala, nutritie pe masura si odihna), eu mai recomand ceva: asteptati fratilor pana la 30-40 de ani sa vedeti voi cum se pune burtica de nu mai scapi de ea. O sa va fie dor de vremurile cand erati batz. |
Posted 01 June 2007 - 01:57

Exact. Nimeni nu vrea sa aiba sunci dar ei nu prea stiu sa se exprime. Tin minte cand eram prin a 8-a aveam un prieten care arata super bine. Era slab dar cred ca tragea putin de fiare pt ca era foarte bine definit. Ce mai, arata beton. Eu pe vremea aia eram un pic mai plinut. Ma intreba pe mine cum sa faca sa se ingrase. Credea probabil ca eu stiu
![]() |
Posted 16 July 2007 - 14:41

Ce spui tu e perfect corect. Fara tigari si apucat de sport (fiare). Am 1,70 si 57 kile. Fumez 1 pach tigari/zi, 2-3 cafele normal, nu man dimineata..la pranz neste sandwishuri si cina (pe la 18-18.30) e mai consistenta si cam atat. Si eu tot zic ca am ceva probleme. Am pe naiba, la analize nu mi-au iesit ''carcalaci'' prin matze. Sunt convins ca daca as avea un program de somn mai bun, fara tigari si putina miscare as pune ceva pe mine . Momentan e bine si asa...dar va veni si ziua aia cand am sa ma fac eu mare.... ![]() hmm...same problem..eu am 1,64 si 42kg...si am nevoie de cel putin 10kg,zic eu cat despre fumat...dc fumez dimineata,fara a manca nimik ,pana la 3-4 dupa amiaza nu am nici-o pofta de mankre...si am incercat tot felul de vitamine,...am perioade cd mananc fff mult si perioade cd nu mananc nimik ore intregi.in schimb daca reusesc macar un biscuit sa mananc dimineata inainte de a fuma o tigare am si pofta de mankre...dar degeaba,k nu se pune nimik...deci concluzia...no smoking...dar e fff greu |
Posted 16 July 2007 - 16:49

hmm...same problem..eu am 1,64 si 42kg...si am nevoie de cel putin 10kg,zic eu cat despre fumat...dc fumez dimineata,fara a manca nimik ,pana la 3-4 dupa amiaza nu am nici-o pofta de mankre...si am incercat tot felul de vitamine,...am perioade cd mananc fff mult si perioade cd nu mananc nimik ore intregi.in schimb daca reusesc macar un biscuit sa mananc dimineata inainte de a fuma o tigare am si pofta de mankre...dar degeaba,k nu se pune nimik...deci concluzia...no smoking...dar e fff greu |
Posted 16 July 2007 - 16:54

mancare+bautura+leneveala => cateva kg asigurate
ps : mancarea tb sa fie cat mai nesanatoasa, ex: chipsuri pofta buna ![]() |
Posted 17 July 2007 - 21:34

Posted 22 July 2007 - 13:20

cum pot sa ma ingras si eu cat mai rapid posibil? Am 1.77 si si doar 56 de kg ![]() ![]() ![]() Ieftin si eficient. ![]() |
Posted 22 July 2007 - 13:36

Cea mai buna varianta e cea a lui ktalinu, cu tras de fiare... asa trezesti "procesul de reglare a greutatii", ca sa zic asa
![]() Am fumat de la 18 la 31 de ani, iar acum la 33 am aceiasi 1,78m / 62kg, adica skele, insa iubita mea se bucura de fiecare data de "LCD-ul" burtii mele... ma rog, as vrea sa nu mai fie de 15" ci de 17", insa nu as vrea sa devin vreun CRT bombat de 19" ![]() A, sa nu uit: beau bere cel putin 4 zile din 7... |
Posted 26 July 2007 - 08:31

Posted 10 August 2007 - 21:56

Hmm...avea si o prietena de-a mea problema asta,era frumoasa,avea picioare lungi,sani destui de mari...dar o stricau oasele iesite in relief :|.Stiu ca lua niste batoane de ingrasare de la farmacie,si in cateva saptamani era putin mai grasuta decat vroia sa fie.Asa ca v-as recomanda acele batoane,dar aveti grija cum nimeriti din lac in put
![]() Edited by Av3ng3r, 10 August 2007 - 21:58. |
|
Posted 10 August 2007 - 22:17

cum pot sa ma ingras si eu cat mai rapid posibil? Am 1.77 si si doar 56 de kg ![]() ![]() ![]() Asa cum zice si Ben, metabolismul este cheia succesului. Asa ca: pui mana pe o bikla, si pedalezi in disperare de cauza: 30,50,70 de km pe zi cat poti tu, dar cu cat mai putine opriri (eventual stai 2 minute sa bei ceva apa si pleci mai departe). Extrem de important sa ai apa cu tine sa nu te dezhidratezi. Dupa faza asta o sa ti se faca o foame de lup asa ca manaci de spagi. ![]() |
Posted 11 August 2007 - 15:14

1.70/56 o viata intreaga (mai nou 54, cred ca de la stress). Dupa 1 an de sala in care a crescut doar greutatea pe bara (piept cu 86Kg) si n-am luat nici 100g in plus am renuntat. Ultima metoda incercata a fost cu medicamente insa ganditi-va foarte bine inainte daca merita sa va stricati organismul pentru obsesiile din capul vostru. La unii nu merge si gata! Obisnuiti-va cu ideea daca puteti! Doctorul mi-a recomandat Naposim, Peritol, Tonotil si LIV 52 (nu va spun cate pe zi ca nu sunt doctorul vostru, depinde de la caz la caz). Cert este ca am luat 3 Kg in 2 luni de zile insa "din pacate" organismul meu a fost mai tare si si-a revenit intr-o luna. Pacat de banii aruncati. Da' mi-am facut damblaua, nu?
P.S. Daca reusesc altfel, va anunt........ ![]() |
Posted 11 August 2007 - 16:10

Dupa 30-35 de ani veti vedea cum va ingrasati din nimic, cati ani ai acum?
|
Posted 11 August 2007 - 16:27

mancare+bautura+leneveala => cateva kg asigurate ps : mancarea tb sa fie cat mai nesanatoasa, ex: chipsuri pofta buna ![]() no offense, Anny, dar asta e cel mai tampit sfat pe care-l puteai da. tu ai dreptate in ce spui, intr-adevar aceea e cheia pt a te ingrasa. dar ai luat-o ad literam. ai citit printre randuri. omu' nu vrea de fapt sa se ingrase, sa puna colac, seu, osanza. vrea sa-si creasca masa musculara, sa nu mai para asa anemic. crescand masa musculara, inevitabil va pune pe el si grasime. crede-ma, orice nutritionist iti va spune ca grasimea peste 10% din greutatea organismului este NEsanatoasa. are si ea un rol, evident.. printre aletele, pe-acela de a ne tine de cald cand e frig ![]() ![]() ![]() ceea ce are topic strateru' nevoie este de o dieta si-un regim nutritiv bine pus la punct, cu un orar strict si alimentatie corecta (de inceput mai multi carbohidrati decat proteine, iar mai apoi invers) ..intrebati-l pe adi185 daca gresesc ![]() bafta tuturor! M |
Posted 11 August 2007 - 18:01

și eu sunt în aceeași situație. nu sunt cel mai bun pentru a da sfaturi, dar vă zic o chestie știută de la un profesor de TAS (teoria antrenamentului sportiv).
greutatea ideală se calculează în felul următor : (înălțimea) - 110-115 (în general 110 la fete, 115 la băieți, dar depinde de tipul acelei persoane) = greutate la greutatea finală se lasă o marjă de +- 2 KG cel mult. P.S. : ăsta a fost subiectul la teză pe semestrul 2 anu' trecut ![]() |
|
Posted 11 August 2007 - 21:13

Treaba cu luatul in greutate.. cred eu ca masa musculara..ca doar vrei sa arati bine..nu ?si dupa cum mai zicea cineva se va pune inevitabil si grasime.. Eu zic ca e destul de simplu.. tragi de fiare la modul serios... si suplimente.. un wheightgainer ...nu proteine..alea au alta treaba.. wheightgainer-ul e cel mai potrivit..si o sa se puna kilogramele cu randul.. iar wheightgaineru luat de 3 ori pe zi minim..
|
Posted 12 August 2007 - 10:20

1.70/56 o viata intreaga (mai nou 54, cred ca de la stress). Dupa 1 an de sala in care a crescut doar greutatea pe bara (piept cu 86Kg) si n-am luat nici 100g in plus am renuntat. Ultima metoda incercata a fost cu medicamente insa ganditi-va foarte bine inainte daca merita sa va stricati organismul pentru obsesiile din capul vostru. La unii nu merge si gata! Obisnuiti-va cu ideea daca puteti! Doctorul mi-a recomandat Naposim, Peritol, Tonotil si LIV 52 (nu va spun cate pe zi ca nu sunt doctorul vostru, depinde de la caz la caz). Cert este ca am luat 3 Kg in 2 luni de zile insa "din pacate" organismul meu a fost mai tare si si-a revenit intr-o luna. Pacat de banii aruncati. Da' mi-am facut damblaua, nu? P.S. Daca reusesc altfel, va anunt........ ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users