Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde NU se mananca bine, in Romania
Last Updated: Feb 02 2024 10:50, Started by
golanski
, May 21 2007 08:09
·
1
#865
Posted 19 January 2020 - 19:20
Sunt atât de multe de discutat despre situația de acolo....dar nu merita, e prea mult efort.Managerul e doar un șef de sala cu pretenții mari....iar asta se vede in final. Am făcut niște greșeli acolo, așa se întâmpla când devii sentimental in afaceri și te asociezi cu prieteni.
|
#866
Posted 21 January 2020 - 15:36
Balamache, on 19 ianuarie 2020 - 17:46, said:
Inainte sa fie al lui Richelieu, a foct al meu. Se chema Trattoria Roma Opera. L-am facut sa mearga, iar dupa 5 ani l-am vandut in profit. Locatia are cheltuieli destul de mari, chiria platindu-se la doi proprietari diferiti, unul tine bucataria, altul tine salonul, apoi panza freatica ridicata, ce afecteaza permanent crama, apoi problemele legate de autorizarea terasei pe acel trotuar. Una peste alta, zona nu are un potential extraordinar, 3/4 dintre locuitorii cartierului Cotroceni sunt pensionari. Unicul si cel mai mare avantaj este blocul de birouri. Daca fidelizezi jumate din cei ce lucreaza acolo, ai pranzurile asigurate. Apoi pentru cina, Dumnezeu cu mila. As zice ca si cand era Richerlieu acolo, erau oarece probleme, comenzi intarziate, pastele rasfierte, sosul quatro formagi era pietroi, etc. Bineinteles ca nu era vina lui Richelieu. Ma rog, carciuma nu este o afacere de copndus prin telefon. TRebuie sa stai acoloo zi de zi, de dimineata si pana la inchidere. |
#867
Posted 07 March 2020 - 15:56
Springtime ul din incita garii de nord Bucuresti...o mancare mizerabila la propriu...si pustanii aia te si fura la gramaje.
Edited by cuculea, 07 March 2020 - 15:56. |
#868
Posted 15 December 2020 - 05:27
Pun pe lista asta inca un restaurant al unui chef celebru (ultimul a fost al lui Scarlatescu, la care scoicile au venit sub cu o tona de crutoane si sosul era vai de el, insa totul era compensat de obraznicia chelnerilor). De data asta e Asiatic Express, al lui Bontea.
Domnu' chef, cand angajati bucatari, nu ii puneti sa dea proba la tocat legume? Sau ati scos cutitele din bucatarie si le-ati inlocuit cu topoare? Ceapa taiata aproximativ in patru, cand a avut bucatarul chef sa faca mai mult de o taietura, morcovii care pe lung, care pe lat, ardeiul gras ca pentru a face o tabla de sah din el, pieptul de pui cum da Domnul, ca doar nu trebuie sa il iei cu betele, ce, mancarea chinezeasca nu se mananca cu lingura?! Ah, si ciupercile, urechile de lemn cat palma, sa se vada ce sunt, nu?! Puiul cu nelipsitul sos de amidon, care mie imi pare ca da mancarii un aspect de vomitat proaspat. Ca sa spun si ceva bun, vita cu urechi de lemn a avut un gust OK. Ma gandesc sa ma duc la Chefi la cutite si sa le trimit un preparat din restaurantele lor, sa vedem cum li se pare. Edited by Aprilia, 15 December 2020 - 05:31. |
#869
Posted 19 December 2020 - 00:20
#870
Posted 20 December 2020 - 12:06
#871
Posted 20 December 2020 - 14:15
Aprilia, on 20 decembrie 2020 - 12:06, said: Ar trebui sa se manance bine in gara, mancare simpla si gustoasa. Stiu niste gari prin lumea asta in care se mananca senzational. Edited by Vlad_22, 20 December 2020 - 14:19. |
#872
Posted 29 December 2020 - 12:24
Spring e cam nasol peste tot. La gara de nord ai mac, kfc, subway. Se mananca decent daca nu esti indoctrinat cu vrajeli obosite anti-fast-food.
|
#873
Posted 16 August 2021 - 15:39
Nu neapărat mâncarea, fiindcă oricum e aproape strict pt băutură, însă e extrem de lentă servirea la terasa Juno Wine Garden, din mun. Brașov. Aștepți ceva și să îți aducă o amărâtă de notă de plată.
Edited by Vlad_22, 16 August 2021 - 15:41. |
#874
Posted 18 August 2021 - 06:55
|
#875
Posted 18 August 2021 - 21:32
Am si eu cateva lucruri rele de spus despre terasa Lolly Pop din Bucuresti, de pe Bulevardul Decebal, Preturi mari, mancare submediocra, dureaza o eternitate pana cand chelneritele catadicsesc sa iti aduca lucrurile comandate sau nota de plata.
Am fost impreuna cu o prietena, ne-a luat comanda o chelnerita, nimic deosebit, un suc, o bere si o salata. A durat enorm pana a venit cu ele (cam 40 de minute). Am mai comandat eu o bere, asta a venit dupa vreo 15 minute. Am cerut nota de plata, dar chelnerita care ne-a luat comanda, ne-a evitat cu obstinatie, asa ca am fost nevoit sa ii cer altei chelnerite sa ne aduca nota, ceea ce s-a si intamplat. Se recomanda ca un local de fitze dar era plin de bombardieri, fara nici un fel de distantare intre mese. Cocalarii vorbeau si hahaiau tare, se laudau cu tzepele pe care le dadeau pe internet "fraierilor". Am fost de-a dreptul socat. I-am spus amicei care a avut nefericita idee de a merge la Lolly Pop ca nu mai vin acolo nici daca ma plateste cu aur! Asadar, evitati cat puteti aceasta terasa de pe Bulevradul Decebal din Bucuresti, daca nu vreti sa fiti tratati mizerabil pe timpul si banii vostrii! Edited by Costel2014, 18 August 2021 - 21:32. |
#876
Posted 02 February 2023 - 14:07
Fryday - o smechereala romanesca: calitate mediocra preturi peste medie - se vrea un a fi ceva concurent de mcdonalds si kfc dar cu preturi mai degraba de produse gourmet(burgeri cu carne black angus&co.) ...burgerii mititei chiar si in variantele care ar parea mai mari, preturi total aberante la carnea de pui(crispy, aripi, nuggets - au copiat ce are kfc-ul)... eu am nimerit niste cartofi prajiti bunicei, dar gasiti poze la google review(restaurntul din bucuresti mall) cu cartofi arsi... ah, si angajati care nu vorbesc romana(nici macar unul cand am fost eu)... cel mult izc mecanic vreun pofta buna, dar daca vrei sa intrebi ceva nu te intelegi in romana... + timpi de asteptare mari la burgeri, pare ca nu au un stoc pregatit cum e la mac si kfc, ii fac ei si dureaza pana ii fac....
|
#877
Posted 23 March 2023 - 08:12
Drumroll, on 02 februarie 2023 - 14:07, said:
Fryday - o smechereala romanesca: calitate mediocra preturi peste medie - se vrea un a fi ceva concurent de mcdonalds si kfc dar cu preturi mai degraba de produse gourmet(burgeri cu carne black angus&co.) ...burgerii mititei chiar si in variantele care ar parea mai mari, preturi total aberante la carnea de pui(crispy, aripi, nuggets - au copiat ce are kfc-ul)... eu am nimerit niste cartofi prajiti bunicei, dar gasiti poze la google review(restaurntul din bucuresti mall) cu cartofi arsi... ah, si angajati care nu vorbesc romana(nici macar unul cand am fost eu)... cel mult izc mecanic vreun pofta buna, dar daca vrei sa intrebi ceva nu te intelegi in romana... + timpi de asteptare mari la burgeri, pare ca nu au un stoc pregatit cum e la mac si kfc, ii fac ei si dureaza pana ii fac.... Mie Fryday mi se pare senzational pe partea de cartofi prajiti. Au fost excelenti de fiecare data, inclusiv luati la pachet si mancati acasa dupa 30 minute. |
#878
Posted 31 March 2023 - 16:53
#879
Posted 29 July 2023 - 10:02
Cu siguranta cea mai proasta mancare si servire de cand bat drumurile: Restaurant (pops sau ce-o fi) Boita!!!
https://www.google.c...i8192?entry=ttu Obosit dupa un drum de cateva sute de kilometri, a zis sa fac o pauza, prilej sa si mananc. Una la mana ca am stat cel putin juma' de ora pana cand vreun ospatar sa ma bage in seama, in conditiile in care era marti, in jur de 11 si doar cativa clienti, sub 10. A doua ca am asteptat alte 45 de min pana cand ne-au adus comanda. Ciorba era calaie spre rece, iar ceafa de porc numai zgarciuri si aproape cruda. Bine'nteles ca am refuzat-o, prilej sa am parte de urlete si acces de furie cum nu-mi puteam inchipui! |
|
#880
Posted 29 December 2023 - 14:43
Cred ca unul dintre cele mai proaste restaurante in care am calcat este "Pescarul" de la Universitate (cam vis-a-vis de Intercontinental).
Manacare nasoala, inauntru arata fix ca pe vremea lui 'nea Nicu impuscatul iar chelnerii sunt cam din aceeasi perioada. Ca si intrebare un pic off topic: bai frate, care e faza cu mancarea adusa rece?? Am patit-o de atatea ori, incat am ajuns ca atunci cand vine chelnerul ca sa-mi ia comanda, sa ii promit bacsis la final doar daca imi aduce mancarea calda! M-am saturat sa primesc ciorba de burta abia calduta, papansi reci, friptura care se simte ca a fost incalzita sau reancalzita la microunde si nu vine din tigaie/cuptor. De exemplu am mancat de curand muschi de vita cu foie gras deasupra...ambele reci! I-am explicat ospatarului ca vita daca e rece atunci e atoasa iar foie gras-ul daca e rece, atunci este gretos...se uita la mine ca la OZN-uri. Am continuat si i-am explicat ca la un astfel de preparat care pe mine ma costa peste 100 de lei, am pretentia sa fie CALD! Papanasii la fel...de ce nu se aduc calzi? Am patit in multe locatii sa ii primesc reci, lucru care le scade (zic eu) cam 50% din savoare. |
#881
Posted 23 January 2024 - 10:57
O fi graba si mentalitatea de vina. Eu nu am mâncat in oras la restaurant, ca cine stie ce patesc. Daca e rece mâncarea, mai bine iti faci o imunitate pentru a nu manca ore bune si cauti ceva mai decent, nu o ghena unde cine stie ce te așteaptă.
Inca nu am avut o patanie sa mănânc în oraș, dar daca o sa sufar pe colac, va spun aci. |
#882
Posted 02 February 2024 - 09:38
Shaorma - incercarea de shaorma de la KFC...atat de uscata incat nu am putut sa o inghit... un experiment nereusit din cauza lipsei unui/unor sosuri care sa armonizeze compozitia...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users