Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Lista cu locuri unde NU se mananca bine, in Romania
Last Updated: Feb 02 2024 10:50, Started by
golanski
, May 21 2007 08:09
·
1
#847
Posted 18 November 2018 - 08:32
De fiecare data cand am mancat la Efes, nu am avut nicio problema. Mi s-au părut chiar ok. Cine stie.
|
#848
Posted 18 November 2018 - 08:40
#849
Posted 28 November 2018 - 11:48
richelieu, on 17 noiembrie 2018 - 23:17, said:
Caru cu Bere. Străinii trebuie ca au mâncare dezastruoasa prin țările lor, dacă sunt atât de incantați de jegoșenia aia sinistra. Cea mai proasta mâncare pe care am gustat-o in ultimii ani. Yup. Si nu e neaparat proasta (adica cu gust rau), cat foarte fada. Zici ca mananci o talpa de ceva, n-are nimic niciun gust, niciun haz. |
#850
Posted 09 December 2018 - 19:27
Am fost ieri la restaurantul Casa Diham, zona Tineretului, langa Palatul Copiilor.
Am fost impreuna cu un alt cuplu sa luam prinzul, multumiti ca au un loc de joaca unde putem lasa o ora copiii. De la inceput ne-am pus cateva intrebari legate de curatenie: masa de lemn lipicioasa, Parca si pe jos aveam aceeasi senzatie ca parchetul nu a fost curatat si se lipea de talpi. Servetele nu se gaseau pe masa, iar dupa aducerea ciorbelor a fost nevoie sa cerem servetele ca sa le aduca. La fel oliviera, inexistenta. Ospatarii cam fara viata, dar s-au purtat relativ ok, pana la surpriza pe care o voi dezvalui la final. Pana aici nimic nemaintalnit in restaurantele romanesti. Dar la preturile pe care le practica(medii-ridicate as zice) mi-as fi dorit ca macar preparatele sa fie ce trebuie. Sa amintesc ca nu aveau un sfert din ce era pe lista. Iar un lucru ciudat a fost ca am cerut crochete de cascaval si nu aveau dar cascaval pane ne-au dat. Ciorbele de vacuta fara gust si cam grase, la fel ca si cotletele de berbecut cam mici fata de gramajul trecut in meniu si nici nu ne-au dat pe spate. Tochitura moldoveneasca acceptabila, dar plina si ea de grasime. Singurul care a avut nota de trecere, fara sa exceleze a fost muchiul de vita. Supriza a fost ca fara sa cerem au turnat in farfurie(contra cost) un maldar de garnituri, dintre care unele nu se potriveau(orez, painica turceasca, salata de varza proaspata, muraturi, legume la tigaie, sos bernaise cred ca era dar nefericit). Surprizele au continuat la desert. Nu au papanasi si nici clatite. Doar niste mousse inghetat de nu intra nici cutitul in el. Sa nu uit de limonada casei, o spalatura nasoala. Asadar, cam tot ce am degustat nu a fost ok. La final, ceva ce nu am mai intalnit. Ne-a fost adusa nota de plata(din casa de marcat) insotita de un biletel scris de mana cu total nota+taxa servire 10%. Asadar, o recomandare nefiscala privind spaga asteptata. Palpitant. Cred ca e suficient sa va dati seama de sfatul meu de a evita acest stabiliment gastronomic. Edited by nniki, 09 December 2018 - 19:30. |
#851
Posted 11 December 2018 - 17:22
Sper ca nu ati platit taxa aia de servire.Spaga se lasa unde e mancarea si servirea buna, nu unde scrie un ametit pe o foaie de hartie.
|
#852
Posted 11 December 2018 - 23:09
Stryker_9, on 11 decembrie 2018 - 17:22, said:
Sper ca nu ati platit taxa aia de servire.Spaga se lasa unde e mancarea si servirea buna, nu unde scrie un ametit pe o foaie de hartie. |
#853
Posted 15 December 2018 - 03:35
nniki, on 09 decembrie 2018 - 19:27, said:
Am fost ieri la restaurantul Casa Diham, zona Tineretului, langa Palatul Copiilor. Am fost impreuna cu un alt cuplu sa luam prinzul, multumiti ca au un loc de joaca unde putem lasa o ora copiii. De la inceput ne-am pus cateva intrebari legate de curatenie: masa de lemn lipicioasa, Parca si pe jos aveam aceeasi senzatie ca parchetul nu a fost curatat si se lipea de talpi. Servetele nu se gaseau pe masa, confirm până aici. Am încercat și eu odată și am plecat după ce au trecut zece minute și nu am fost băgat în seamă, cu toate că restaurantul era gol. Nu pot să-mi dau cu părerea despre preparate, dar mă bucur că n-am avut ocazia să-mi formez o părere |
#854
Posted 19 June 2019 - 19:00
La Costinești la restaurantul "la barieră" a durat 1.000 de ani până au adus mâncarea, deși nu erau mulți clienți, mâncarea nu a fost chiar rea, dar eu personal prefer o mâncare acceptabilă dar cu o servire promptă decât o mâncare de 10 cu servirea în 30-45 min.
Și tot în Costinești am mai mâncat o pizza la terasă "la Ștefan" era un blat apos, de la roșii și pertotal era grăbită rău, mai deloc prăjită, deși am văzut că lumea se înghesuie rău, seara nu prinzi loc acolo. |
#855
Posted 06 July 2019 - 15:30
Casa diham din tineretului este de evitat. Stau foarte prost la igiena iar calitatea produselor servite este foarte slaba după cum au specificat și colegii care i-au călcat pragul.
|
#856
Posted 26 September 2019 - 10:37
Uite asa trece un restaurant din threadul cu locuri unde se mananca bine, in asta de aici . Am fost aseara cu doi prieteni la Bocca Lupo si nu a fost cea mai placuta experienta. Chelnerita a uitat sa aduca berea comandata si cand i-am reamintit nici vorba sa isi ceara scuze, ba s-a si uitat ucigas la mine cand i-am spus; a terminat in ritm lent de aranjat masa goala de alaturi, inainte de a se duce dupa bere. Asta n-ar fi dramatic, insa tagliatellele cu fructe de mare deloc n-aveau gust, sosul parea spalat de pe cratita in care s-a facut de fapt un sos. Nici tartarul de somon n-a fost cine stie ce, niste somon tocat, un pic de marar si cred ca o frunzulita dintr-o capera. Pateul de pui, bun la gust, era atat de rece ca se sfarama cand incercai sa iei din el. Nu mai calc pe acolo in veci.
Am aflat intamplator ca restaurantul nu mai e al lui Richelieu, ceea ce explica intr-un fel diferenta intre acum cativa ani si acum. |
|
#857
Posted 26 September 2019 - 23:44
Mda....îmi pare tare rău pentru experiența pe care ai avut-o. Sincer nu am auzit lucruri tocmai bune despre situația de acolo, mai ales după ce a plecat și Chef Bazavan care si-a deschis restaurantul lui și a fost înlocuit de altcineva....
Eu am o formațiune antreprenoriala, am schimbat in timp mai multe domenii de activitate, am crescut afaceri pe care le-am vândut ulterior, sau din care am ieșit....și de obicei nu ma uit înapoi....însă in afacerea asta chiar am pus suflet, mi-a fost tare draga. Îmi pare rău sa văd ca se strica încet dar sigur, însă.....asta e. Cândva îmi voi deschide o locație numai a mea, in care sa gătesc eu din inima |
#858
Posted 27 September 2019 - 09:08
#859
Posted 03 December 2019 - 22:17
richelieu, on 16 mai 2018 - 13:34, said:
.. Cu indulgenta mediocru, cu toate ca prețurile nu sunt foarte mici. Si majoritatea localurilor din ce frecventez eu, am observat ca unii au crescut preturile fara a mentine calitatea. Este inflatie, deci inevitabil sa creasca preturile, iar cine nu a crescut preturile , a umblat la portii si la calitate , si nu in bine. |
#860
Posted 03 December 2019 - 23:41
Eh...”prostul” ăla, e subiectiv și discutabil. Ce mie mi se pare prost....altora li se poate părea decent. Prin prisma pasiunii mele pentru gastronomie și a faptului ca-s gurmand, am testat multe bucătarii și multe restaurante de peste tot pe unde am umblat....așa ca am o baza de comparație destul de vasta. Dar pentru cineva mai puțin pasionat și interesat decât mine de subiect, locul respectiv poate fi considerat chiar ok. Pana la urma nu a dat faliment nici acum
|
#861
Posted 05 December 2019 - 19:28
Pentru mine mancare proasta inseamna ca trebuie sa am smecta/immodium la mine dupa ce am mancat la un restaurant, ca m-am spart la mațe. Si cum eu sunt mai pretentios si sensibil, imi dau seama repede de ce hram poarta un local.
Aseara am mancat la un asa zis cel mai tare restaurant de specific italian din Oradea. Mancarea a fost foarte buna, dar parca omologul /echivalentul din Timisoara are mancarea si mai buna. Azi am preferat sa stau nemancat si sa ajung acasa sa manc la mama, sau daca se agrava situatia: prefer o pita goala, dar sa fie buna, bine rumenita, decat sa merg la fast food. Deja si McD's imi sta in gat. |
|
#862
Posted 18 January 2020 - 14:23
richelieu, on 03 decembrie 2019 - 23:41, said:
Pana la urma nu a dat faliment nici acum Din pacate, falimentul nu are legatura cu calitatea serviciilor, decat in anumite conditii, cum ar fi o concurenta acerba..
Spoiler
Atata timp cat pentru unii conteaza doar pretul , vor exista tot felul de stabilimente cu nume de restaurant..
|
#864
Posted 19 January 2020 - 17:46
Aprilia, on 26 septembrie 2019 - 10:37, said:
Uite asa trece un restaurant din threadul cu locuri unde se mananca bine, in asta de aici . Am fost aseara cu doi prieteni la Bocca Lupo si nu a fost cea mai placuta experienta. Chelnerita a uitat sa aduca berea comandata si cand i-am reamintit nici vorba sa isi ceara scuze, ba s-a si uitat ucigas la mine cand i-am spus; a terminat in ritm lent de aranjat masa goala de alaturi, inainte de a se duce dupa bere. Asta n-ar fi dramatic, insa tagliatellele cu fructe de mare deloc n-aveau gust, sosul parea spalat de pe cratita in care s-a facut de fapt un sos. Nici tartarul de somon n-a fost cine stie ce, niste somon tocat, un pic de marar si cred ca o frunzulita dintr-o capera. Pateul de pui, bun la gust, era atat de rece ca se sfarama cand incercai sa iei din el. Nu mai calc pe acolo in veci. Am aflat intamplator ca restaurantul nu mai e al lui Richelieu, ceea ce explica intr-un fel diferenta intre acum cativa ani si acum. Locatia are cheltuieli destul de mari, chiria platindu-se la doi proprietari diferiti, unul tine bucataria, altul tine salonul, apoi panza freatica ridicata, ce afecteaza permanent crama, apoi problemele legate de autorizarea terasei pe acel trotuar. Una peste alta, zona nu are un potential extraordinar, 3/4 dintre locuitorii cartierului Cotroceni sunt pensionari. Unicul si cel mai mare avantaj este blocul de birouri. Daca fidelizezi jumate din cei ce lucreaza acolo, ai pranzurile asigurate. Apoi pentru cina, Dumnezeu cu mila. As zice ca si cand era Richerlieu acolo, erau oarece probleme, comenzi intarziate, pastele rasfierte, sosul quatro formagi era pietroi, etc. Bineinteles ca nu era vina lui Richelieu. Ma rog, carciuma nu este o afacere de copndus prin telefon. TRebuie sa stai acoloo zi de zi, de dimineata si pana la inchidere. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users