![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
compact - cand ma gandesc la tine..
Last Updated: Jun 10 2007 23:09, Started by
radu_boss
, May 16 2007 12:17
·
0

Posted 16 May 2007 - 12:17

acum vreo 2 ani am vazut la televizor melodia asta cantata de o femeie.stie cineva cine e,cum o cheama si de unde pot face rost de varianta aceea a melodiei?
mersi mult |
Posted 16 May 2007 - 16:07

acum vreo 2 ani am vazut la televizor melodia asta cantata de o femeie.stie cineva cine e,cum o cheama si de unde pot face rost de varianta aceea a melodiei? mersi mult Sincer ... cantata de o femeie eu nu am auzit ... poate o fii fost o chestie de moment, nu ceva comercial! "Cand ma gandesc la tine" este o piesa originala ce apartine trupei Compact ... |
Posted 16 May 2007 - 22:58

Sincer ... cantata de o femeie eu nu am auzit ... poate o fii fost o chestie de moment, nu ceva comercial! "Cand ma gandesc la tine" este o piesa originala ce apartine trupei Compact ... da,man stiu ca apartine trupei compact.DAR eu am inteles k vor face o colaborare cu gagica asta.deci la chitara,la tobe,la bas erau cei de la compact,doar la voce tipa asta canta in locul vocalului. |
Posted 17 May 2007 - 12:57

Probabil ... uite chiar nu stiu! As vrea sa vad o colaborare intre Compact si cineva ... dar mai mult de atat as mai vrea sa-i revad pe Compact cu un nou album si mai ales cantand pe scena!
![]() |
Posted 17 May 2007 - 13:31

din cate imi aduc eu aminte, era la emisiunea lu' teo trandafir si cea care canta era carmen trandafir. erau invitati si cei de la compact iar carmen trandafir le-a cantat piesa pentru ca era mare fan al trupei. in fine, asta e rezumatul. acu', de unde iei piesa cantata de ea, asta nu mai stiu
![]() |
Posted 17 May 2007 - 16:33

din cate imi aduc eu aminte, era la emisiunea lu' teo trandafir si cea care canta era carmen trandafir. erau invitati si cei de la compact iar carmen trandafir le-a cantat piesa pentru ca era mare fan al trupei. in fine, asta e rezumatul. acu', de unde iei piesa cantata de ea, asta nu mai stiu ![]() dadadada.....era carmen trandafir.eu din cate tin minte ceea ce am vazut eu era pe prima tv,dar nu asta e important.sigur era carmen trandafir.. deci va rog frumos!cine stie de unde fac rost de melodia asta anuntatima!!! |
Posted 17 May 2007 - 17:34

Cauta si tu pe hub-uri pe undeva ...
Opinie: nu cred ca o vei gasi ... eu am cautat-o si nu am dat de ea! ![]() |
Posted 17 May 2007 - 17:55

Posted 18 May 2007 - 15:54

Posted 18 May 2007 - 15:58

am cautat-o si eu, din curiozitate, ca sa aud cum suna.
dar nu am gasit-o. |
|
Posted 18 May 2007 - 19:25

Posted 10 June 2007 - 23:09

Am eu melodia baieti!~! cine o vrea sa bage idu meu tonelucian
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users