![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
pensiile private-o idee geniala!
Last Updated: Aug 29 2005 13:24, Started by
roxanagarbia
, Mar 31 2004 11:45
·
0

Posted 18 August 2005 - 14:00

StormRider, on Aug 18 2005, 14:57, said: si eu sunt de acord ca pensiile private vor fi solutia, dar nu acum cel putin...peste 10 ani poate. |
Posted 18 August 2005 - 17:57

Vad ca sunt multi PRO pensie privata. Dar explicati-mi, atunci, de ce sa le dau lor bani, sa se imbogateasca, ca peste 30-50 de ani sa imi dea banii inapoi, inca mai putin decat le-am dat lor?
De ce sa nu imi deschid un cont separat in banca si lunar, in loc sa le dau lor bani, sa nu imi pun in contul respectiv MIE bani, nu lor? Explicati-mi mie acest lucru si apoi mai vorbim. |
Posted 18 August 2005 - 18:30

El-Vis, in mod normal din pensie privata ar trebui sa castigi mai bine decat daca ai pune banii in banca. Rata de capitalizare este superioara, iar castigurile realizate sunt neimpozabile. Asta in teorie si in tarile civilizate, in Romania nu functioneaza.
![]() |
Posted 18 August 2005 - 19:12

daca da faliment compania respectiva chiar cind iesi la pensie, ce minci?
|
Posted 18 August 2005 - 19:16

El-Vis, on Aug 18 2005, 18:57, said: Vad ca sunt multi PRO pensie privata. Dar explicati-mi, atunci, de ce sa le dau lor bani, sa se imbogateasca, ca peste 30-50 de ani sa imi dea banii inapoi, inca mai putin decat le-am dat lor? De ce sa nu imi deschid un cont separat in banca si lunar, in loc sa le dau lor bani, sa nu imi pun in contul respectiv MIE bani, nu lor? Explicati-mi mie acest lucru si apoi mai vorbim. Mosotti, on Aug 18 2005, 20:12, said: daca da faliment compania respectiva chiar cind iesi la pensie, ce minci? Firmele de acest gen sunt asigurate la banci mari. nu ai cum sa ramai pagubas. |
Posted 18 August 2005 - 19:39

add, on Aug 18 2005, 20:16, said: Firmele de acest gen sunt asigurate la banci mari. nu ai cum sa ramai pagubas. nu s-a intimplat niciodata in istorie? |
Posted 18 August 2005 - 22:09

Yoda, on Aug 18 2005, 18:30, said: El-Vis, in mod normal din pensie privata ar trebui sa castigi mai bine decat daca ai pune banii in banca. Rata de capitalizare este superioara, iar castigurile realizate sunt neimpozabile. Asta in teorie si in tarile civilizate, in Romania nu functioneaza. ![]() Pai si atunci? ![]() |
Posted 18 August 2005 - 22:11

add, on Aug 18 2005, 19:16, said: Gresit! cu pensiile private faci un venit destul de frumusel la pensie, gandeste-te ca firmele iau banii astia de la tine acum si ii investescin chestii care aduc mult mai mult profit decat dobanda bancii... Firmele de acest gen sunt asigurate la banci mari. nu ai cum sa ramai pagubas. Daca ei sunt in stare sa investeasca banii TAI in ceva profitabil, tu de ce sa nu poti fi in stare sa faci asta? Orice motiv ai da, nu iese la capat.... |
Posted 20 August 2005 - 20:34

El-Vis, on Aug 18 2005, 22:11, said: Daca ei sunt in stare sa investeasca banii TAI in ceva profitabil, tu de ce sa nu poti fi in stare sa faci asta? Orice motiv ai da, nu iese la capat.... ei investesc de obicei in afaceri mari ex imobiliare, care aduc profit mai ridicat in comparatie cu investitiile mici. si ei investesc banii a mii de oameni. au ce investi in comparatie cu omul care castiga sa zicem pana la 400-500 euro sau mai putin. cat platesti anual ca sa obtii pensia privata. 500-1000 de euro. Nu stiu daca din asta ai reusi o afcere prospera, poate in cativa ani. e mult mai comfortabil ca altii sa se invarte cu banii tai si sa mai aduca si profit. Parerea mea. |
|
Posted 21 August 2005 - 10:14

emre, on Aug 20 2005, 20:34, said: ei investesc de obicei in afaceri mari ex imobiliare, care aduc profit mai ridicat in comparatie cu investitiile mici. si ei investesc banii a mii de oameni. au ce investi in comparatie cu omul care castiga sa zicem pana la 400-500 euro sau mai putin. cat platesti anual ca sa obtii pensia privata. 500-1000 de euro. Nu stiu daca din asta ai reusi o afcere prospera, poate in cativa ani. e mult mai comfortabil ca altii sa se invarte cu banii tai si sa mai aduca si profit. Parerea mea. I don't think so... ![]() |
Posted 23 August 2005 - 23:04

vedeti ca daca maine "ING Netherlands Romania" da faliment, o sa aflati ca ING Netherlands de la mama lor nu are nici o treaba/obligatie/raspundere fata de cei care si-au depus banii la filiala ei de aici.... asocierea de nume este facuta numai sa dea incredere in subconstient la ignoranti.
|
Posted 23 August 2005 - 23:06

El-Vis, on Aug 18 2005, 23:11, said: Daca ei sunt in stare sa investeasca banii TAI in ceva profitabil, tu de ce sa nu poti fi in stare sa faci asta? Orice motiv ai da, nu iese la capat.... |
Posted 24 August 2005 - 00:05

GunX, on Aug 23 2005, 23:04, said: vedeti ca daca maine "ING Netherlands Romania" da faliment, o sa aflati ca ING Netherlands de la mama lor nu are nici o treaba/obligatie/raspundere fata de cei care si-au depus banii la filiala ei de aici.... asocierea de nume este facuta numai sa dea incredere in subconstient la ignoranti. |
|
Posted 24 August 2005 - 00:11

verifica, sa vezi veste proasta si surpriza deopotriva ce o sa ai
|
Posted 24 August 2005 - 18:40

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users