![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Telefon folosit ca telecomanda TV
Last Updated: Jul 19 2007 16:12, Started by
shpampy
, May 09 2007 22:21
·
0

Posted 09 May 2007 - 22:21

Am gasit cateva aplicatii pentru symbian si mobile windows care permit folosirea telefonului pe post de telecomanda tv. Exista si o aplicatie java care poate face acest lucru? Daca stie cineva, pls posteaza aici.
![]() |
Posted 09 May 2007 - 22:25

Nu exista pt java
![]() Totusi............daca stie careva........abia astept aplicatia. |
Posted 12 May 2007 - 21:26

nu exista pentru telefoanele java.. pentru ca telefonul nu permite accesul la irda.. acuma se incearca ceva, parca.. dar inca in faza de development, sa se foloseasca infrarosul prin OBEX
sa speram ca in viitor se poate folosi si pe telefoanele care au numai java ![]() |
Posted 20 May 2007 - 20:44

din cate stiu infrarosul de la telefon are o putere foarte mica....daca vrei sa trimiti ceva prin infrarosu tre sa fie destul de aproape celalalt aparat.....poate ma insel si exista alte tipuri de telefoane cu infrarosu mai performante....oricum pentru cele care nu au symbian mi se pare aiurea sa le faci mai performante decat sunt acum....
|
Posted 11 July 2007 - 13:24

din cate stiu infrarosul de la telefon are o putere foarte mica....daca vrei sa trimiti ceva prin infrarosu tre sa fie destul de aproape celalalt aparat.....poate ma insel si exista alte tipuri de telefoane cu infrarosu mai performante....oricum pentru cele care nu au symbian mi se pare aiurea sa le faci mai performante decat sunt acum.... eu am un se k510i si am trimis 1foto prin irda unui coleg aflat la 10m, deci mere si p distante mai mari daca e aliniat perfect |
Posted 11 July 2007 - 13:28

Posted 11 July 2007 - 15:42

Posted 12 July 2007 - 10:23

la bluetooth e si 100 de metri sa stiti ca se poate transmite prin irda la 10 m.
|
Posted 12 July 2007 - 10:35

Bluetooth are intradevar raza mai mare si este omnidirectional. IrDA fiind unidirectional trebuie aliniate ca sa functioneze transferul.
|
Posted 12 July 2007 - 14:29

Posted 12 July 2007 - 14:34

nu stiu pt java
varianta symbian http://shop.psiloc.c... Total irRemote Edited by dacadrean, 12 July 2007 - 14:35. |
|
Posted 18 July 2007 - 10:43

Programul asta vad ca e tot ceva remote ,dar cred ca doar pt pc : http://rsgsm.com/sof.../remotedesk.htm
|
Posted 19 July 2007 - 16:12

Programul asta vad ca e tot ceva remote ,dar cred ca doar pt pc : http://rsgsm.com/sof.../remotedesk.htm il folosesti ca sa conectezi telefonul la un laptop sau adaptor usb - irda la un pc....deci nu e pentru telecomanda....asa ceva nu exista pentru platforma java..... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users