Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avem justitie? Mai suntem in sigu...

E legal sa montezi o camera pe bl...

Timp/distanta naveta

La multi ani @yo_cristi!
 La multi ani @laurstef!

Fara control la festivaluri !

Creare spuma par cu diferite ingr...

Reclamatie/sesizare
 Viteza fsb cpu variaza

Xiaomi reclame

Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...

Multifunctionala cu toner ieftin
 Succesiune, sentina tribunal.

Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY

Monitorizat, statistici, blocare ...

Google adsense

- - - - -
  • Please log in to reply
137 replies to this topic

radetzy

radetzy

Member

• Grup: Members
Da, numai prin cec se poate. Poate vor introduce EFT (transferul in contul din banca) peste un an sau doi (cam atat a durat pentru celelalte tari dupa ce au fost accepate in google adsense).

emanuel7

emanuel7

Member

Ok multumesc frumos de raspuns radetzy!

SoR!n

SoR!n

Active Member

Am si eu o intrebare: Un CTR mare poate sa dauneze? Pot sa-mi inchida contul doar din cauza CTR-ului?

radetzy

radetzy

Member

Daca clickurile sunt "adevarate" si totul este in regula nu o sa ai nici o problema chiar daca ai CTR-ul mare. Dar daca ai un CTR de peste 30 - 40% poate devin suspiciosi si iti verifica siteul mai in detaliu.
Dar daca respecti TOS-ul nu ai nici o problema.

Courage

Courage

Founder

• Grup: Senior Members
1. Codul in iframe functioneaza si din cate stiu chiar este permis.
2. In Romania nu se pot primi decat cecuri, insa poti opta pentru Secure Delivery By DHL ~ 25$/cec.
Chiar o sa ai tracking number in panoul adsense pt cec.
De obicei apare dupa ce deja am primit cecul..., dare bun la necaz !
3. Rata de click depinde de specificul site-ului.
4. Sub nici o forma sa nu incurajezi amici/vizitatori/parinti sa dea click ca sa te reclame, daor ca sa te ajute.
Dimpotriva; chiar roaga-i pe cunoscuti.. sa se abtina de la un astfel de ajutor ! (SERIOS VB)

Secure-X

Secure-X

Junior Member

View PostSoR!n, on Jun 15 2007, 16:13, said:

Am si eu o intrebare: Un CTR mare poate sa dauneze? Pot sa-mi inchida contul doar din cauza CTR-ului?

NU! Google nu tine cont de cat ai Click-Through Rate-ul ... ATENTIE : Atata timp cat click-urile sunt "Legitimate".

vip_vyo

vip_vyo

Member

Am si eu o intrebare ...ce continut in engleza e cel mai bine platit?Adica ce site in engleza sa fac ca sa fiu platit bine de adsense :D ca de exemplu azi am facut aproximatov 1 $ dintr-un singur click...nu stiu pe ce reclama o fi apasat vizitatorul...dar ce conteaza...

Bocacio Junior

Bocacio Junior

Active Member

daca am cerut plata prin curier tot imi trebuie pin ?

bogdanar

bogdanar

Senior Member

Pin-ul este ultima etapa de verificare a adresei. Adica, daca pin-ul ajunge la tine si tu il scrii in contul tau din adsense, rezulta ca adresa ta e corecta.

Ca sa fiu clar, da.. iti trebuie pin-ul. Google nu -ti face nicio plata pana nu confirmi pin-ul.

radetzy

radetzy

Member

Da. Nu-ti trimit banii (indiferent prin ce metoda iti trimite) pana nu introduci PIN-ul.

catalinu789

catalinu789

Junior Member

Buna seara.Am o intrebare micuta daca se poate :kisstogether:.Mi-a dat azi cineva 54 click-uri pe reclama Google si cred ca de la acelasi IP ca am CTR 60% si page impresion 90, am cont de 2 luni... intrebarea e: mi-ar putea sterge contul pentru asta cei de la google? Daca da ce as putea sa fac sa opresc acest lucru?

Cata.

Cata.

Member

Trimite email la google si spunele de problema.....

catalinu789

catalinu789

Junior Member

La asta ma gandeam si eu aseara, dar vad ca nu s-a intamplat nimic cu contul meu :coolspeak:

pancusb

pancusb

Member

nu stiu cat de important e emailu tau pe care il trimiti.. si iti dai seama ca daca se intampla ceva nu se intampla in chiar ziua urmatoare.. :)

soul4blade

soul4blade

Active Member

View PostUnForsaken, on Jun 4 2007, 19:07, said:

Zilele astea trebuie sa ajuns si eu la prima suta de dolari si am ales plata prin cec. Sunt curios cand ajunge unde pot sa-l incasez. Idei?
La oricare banca din Romania
(de preferat BCR - iti spun eu altadata de ce)

south

south

Member

Daca am cerut plata, la total castiguri mai trebuie sa-mi arate intreaga suma sau trebuie sa afiseze cat a mai ramas dupa 'emiterea' cecului?  :confuzzled:

bogdanar

bogdanar

Senior Member

Dupa ce iti fac plata o sa-ti apara la earnings: "since last payment:... " si acolo iti afiseaza suma stransa de la ultima plata.

south

south

Member

Nu inteleg!  :huh: Eu am dat sa fiu platit, dar nu stiu daca cecul e pe drum sau astept degeaba. La Contul meu>Istoric Plata scrie Sold la sfârșitul lunii mai:  ***, dar in cont am peste suma minima la care se emite un cec...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate