Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi
 Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...
 

Desighn la o pagina WEB

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#37
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 21:57, said:

ma rog...eu v-am rugat sa ma ajutati si pe mine cu o problema...u k sa imi faceti un test la cat de bun sunt la creat pagini web

Pai te-am cam ajutat. Si cu cod si cu link-uri. Mai mult de atat inseamna sa iti facem noi tot codul... Deci, ce facem? Daca platesti, il facem :P

#38
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Da ... intradevar...la partea in html/css mia fost suficient ajutorul vostru, dar mar interesa si in Flash :D

#39
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
din pacate (sau din fericire) nu stiu flash, pt ca nu prea m-a interesat asa ceva. vezi ca exista categorii separate pt flash si actionscript parca.

#40
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
da...stiu k exista...dar daka tot deschisasem acest topic, ma gandeam k ma ajutati tot voi (mai mult tu)

#41
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
din pacate pt tine eu sunt web developer, nu grafician. flash-ul este in principal o unealta pt graficieni, in timp ce eu lucrez in general cu html/css/js/php/mysql . incerc sa ii las pe altii sa se ocupe de grafica, pt ca nu ma pricep asa de bine la asta. sunt cativa pe aici care se pricep chiar bine la asa ceva, si fii sigur ca o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta atata timp cat este bine pusa.

#42
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Postxnoise, on May 7 2007, 21:32, said:

din pacate pt tine eu sunt web developer, nu grafician. flash-ul este in principal o unealta pt graficieni, in timp ce eu lucrez in general cu html/css/js/php/mysql . incerc sa ii las pe altii sa se ocupe de grafica, pt ca nu ma pricep asa de bine la asta. sunt cativa pe aici care se pricep chiar bine la asa ceva, si fii sigur ca o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta atata timp cat este bine pusa.
OK

#43
RAGE

RAGE

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 390
  • Înscris: 04.09.2003
zi stocare ce te roade la flash ...  poate te ajut eu

#44
DSpider

DSpider

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 03.05.2007
Frate, omu' vrea ceva simplu. Din primul post a explicat.
Personal, urăsc CCS mai mult ca CS:S (counter-strike source) și nu-l folosesc decât când sunt multe pagini care folosesc aceleași atribute. Nu de alta, da' nu vreau să umflu site-ul cu aceleași chestii. În rest, mi se pare destul de nefolositor.

<a href="http://www.google.ro">

<img alt="" src="acasa_normal.gif" style="border-style: none"
onmouseover=" src='acasa_deasupra.gif', playSound(0) "
onmousedown=" src='acasa_apasat.gif', playSound(1) "
onmouseout=" src='acasa_normal.gif' ">

</a>
Poți renunța oricând la playSound() și la fișierul Java.js.
Apropo, vezi că ți-am inclus și un ataș mai jos. Vezi dacă te satisface. ;)

Edit: Acum poate mă ajută și pe mine cineva la asta: http://forum.softped...howtopic=242784 pls pls pls :worthy:

Attached Files


Edited by DSpider, 08 May 2007 - 14:25.


#45
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
lol.... am auzit-o si pe asta. si ce iti place tie? pure and simple html? din pacate omule asta nu se poate. nu vad care e motivul t care urasti css. poate imi explici.

in afara de asta, cate site-uri ai facut ca sa vezi la ce e util CSS-ul? dupa parerea mea nu prea multe, din cate vad.

Edited by xnoise, 08 May 2007 - 14:58.


#46
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006

View PostDSpider, on May 8 2007, 15:21, said:

Frate, omu' vrea ceva simplu. Din primul post a explicat.
Personal, urăsc CCS mai mult ca CS:S (counter-strike source) și nu-l folosesc decât când sunt multe pagini care folosesc aceleași atribute. Nu de alta, da' nu vreau să umflu site-ul cu aceleași chestii. În rest, mi se pare destul de nefolositor.

<a href="http://www.google.ro">

<img alt="" src="acasa_normal.gif" style="border-style: none"
onmouseover=" src='acasa_deasupra.gif', playSound(0) "
onmousedown=" src='acasa_apasat.gif', playSound(1) "
onmouseout=" src='acasa_normal.gif' ">

</a>
Poți renunța oricând la playSound() și la fișierul Java.js.
Apropo, vezi că ți-am inclus și un ataș mai jos. Vezi dacă te satisface. ;)

Edit: Acum poate mă ajută și pe mine cineva la asta: http://forum.softped...howtopic=242784 pls pls pls :worthy:

WHAT?  :eek:  CSS nefolositor?

Pentru stocaru` mai baiete, pune-te pe invatat engleza daca vrei sa faci ceva cu HTML/CSS pe care deja "le sti" ...
si inca ceva, nu mai polua topicul cu discutii despre orice problema a ta... intai verifici daca s-a mai discutat pe forum si apoi deschizi un topic pe aria potrivita.

LE: mdea.. dupa ce am vazut si topicul in care ceri ajutor am inteles de ce ti se pare nefolositor CSS-ul... folosesti tabele... dar si acolo tot vei avea nevoie de CSS ca sa arate frumos codul paginii. :P

Edited by darkangelbv, 08 May 2007 - 15:04.
Edit


#47
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View PostDSpider, on May 8 2007, 14:21, said:

Frate, omu' vrea ceva simplu. Din primul post a explicat.
Personal, urăsc CCS mai mult ca CS:S (counter-strike source) și nu-l folosesc decât când sunt multe pagini care folosesc aceleași atribute. Nu de alta, da' nu vreau să umflu site-ul cu aceleași chestii. În rest, mi se pare destul de nefolositor.

<a href="http://www.google.ro">

<img alt="" src="acasa_normal.gif" style="border-style: none"
onmouseover=" src='acasa_deasupra.gif', playSound(0) "
onmousedown=" src='acasa_apasat.gif', playSound(1) "
onmouseout=" src='acasa_normal.gif' ">

</a>
Poți renunța oricând la playSound() și la fișierul Java.js.
Apropo, vezi că ți-am inclus și un ataș mai jos. Vezi dacă te satisface. ;)

Edit: Acum poate mă ajută și pe mine cineva la asta: http://forum.softped...howtopic=242784 pls pls pls :worthy:
Merci mult....dar mai am 2 nelamuriri:
1. De ce in Internet Explorer si in Firefox, toate pozele care au link sunt puse intr-un chenar???
2. As vrea daka se poate sa ma ajutati cu acelas lucru (pentru RANGE) in flash. Adika cand ma duc cu mouseul peste o poza/cuvant, sa-mi porneasca un frame. Si sa-mi mai spui cum fac ca acel frame sa nu porneasca decat atunci, nu si cand porneste la inceput tot flashul.
Multumesc mult

#48
pro-e

pro-e

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 04.09.2006

View Postdarkangelbv, on May 8 2007, 15:00, said:

Pentru stocaru` mai baiete, pune-te pe invatat engleza daca vrei sa faci ceva cu HTML/CSS pe care deja "le sti" ...

Las mai baiatul in pace el face WHEB DESIGHN.  :lol:

#49
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
@stocarul: pt ca default o imagine intr-un link are un border. nu stiu cum e pe opera, dar in IE si FF asa e. pune o regula la inceputul fisierului html care sa arate asa:

a img { border:none; }

#50
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Postxnoise, on May 8 2007, 15:39, said:

@stocarul: pt ca default o imagine intr-un link are un border. nu stiu cum e pe opera, dar in IE si FF asa e. pune o regula la inceputul fisierului html care sa arate asa:

a img { border:none; }
Unde la inceputul fisierului html???? eu am pus in css si tot nu vrea...iar daka pun in fisierul html, din cate stiu eu ar trebui sa ti-o afiseze ca pe un text

#51
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
la inceputul fisierului css scuze. ai mare grija la selectori. selectorii care contin clase sau id-uri or sa fie mai puternici decat regula de mai sus. de fapt orice selector aproape este mai puternic decat regula asta.

poate poti pune bucata de cod care nu functioneaza sa ma uit si eu. teoretic, daca nu ai un border presetat, regula asta ar trebui sa mearga peste tot. mai ales ca bordderul nu se mosteneste la copii.

Later edit: poate ar trebui sa citesti cate ceva despre inheritance si specificity pentru proprietatile css.

Edited by xnoise, 08 May 2007 - 15:56.


#52
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Scuze...nu mai e nevoie...am rezolvat problema...in frameul in care aveam poza sa o introduc, aveam border 1 :D

#53
truthman

truthman

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 641
  • Înscris: 01.05.2006

View PostDSpider, on May 8 2007, 14:21, said:

Frate, omu' vrea ceva simplu. Din primul post a explicat.
Personal, urăsc CCS mai mult ca CS:S (counter-strike source) și nu-l folosesc decât când sunt multe pagini care folosesc aceleași atribute. Nu de alta, da' nu vreau să umflu site-ul cu aceleași chestii. În rest, mi se pare destul de nefolositor.

<a href="http://www.google.ro">

<img alt="" src="acasa_normal.gif" style="border-style: none"
onmouseover=" src='acasa_deasupra.gif', playSound(0) "
onmousedown=" src='acasa_apasat.gif', playSound(1) "
onmouseout=" src='acasa_normal.gif' ">

</a>
Poți renunța oricând la playSound() și la fișierul Java.js.
Apropo, vezi că ți-am inclus și un ataș mai jos. Vezi dacă te satisface. ;)

Edit: Acum poate mă ajută și pe mine cineva la asta: http://forum.softped...howtopic=242784 pls pls pls :worthy:
Multumim DSpider pentru raspuns!
Ai dat un o rezolvare simpla la o problema pe care nimeni nu a putut sa o rezolve atat de simplu!
Esti meserias! Nu ca altii  :D  care vorbesc doar ca sa se bage-n seama!
Ai o bere de la mine :coolspeak:

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate