Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...

Intrebare despre pizza, marime si...

Recomandare televizor
 Internet fix orange sau Vodafone.

Puls mare doar noaptea?

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!
 La multi ani @OvidiuNS!

Cuvinte care contin cel putin ...

Tastatura silentioasa profi

Castrarea cocosului (clapon)
 Instalație ornamentala lumin...

probleme conectare wifi de pe tel...

Probleme cu alegerea facultatii

Cont Facebook spart
 

Desighn la o pagina WEB

- - - - -
  • Please log in to reply
52 replies to this topic

#19
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Acum as vrea daca puteti sa ma ajutati cu acelas lucru, doar ca in Macromedia Flash 8 :D

#20
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 19:52, said:

Acum as vrea daca puteti sa ma ajutati cu acelas lucru, doar ca in Macromedia Flash 8 :D

Acolo le faci butoane, numai ca setezi cursorul sa ramana default. Nu stiu cum, uita-te si tu in help, ca la Flash nu ma bag, dar stiu ca se poate face.

#21
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
pai dupa cum ziceam...nu stiu engleza  :confuzzled:  si nici foarte bine flash...adika stiu dar fara Action Script care am auzit k face totul.

#22
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 20:04, said:

pai dupa cum ziceam...nu stiu engleza  :confuzzled:  si nici foarte bine flash...adika stiu dar fara Action Script care am auzit k face totul.


Uite ceva interesant aici. Poate ajuta.

#23
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Am si eu o gramada de carti cumparate de taicamiu...cu gandu ca poate-poate ma apuc si eu sa invat...Problema e ca mie nu imi plac limbile straine...asa ca nu o sa pot sa invat niciodata o limba straina...desi am facut foarte multi ani de pregatire, doar ca ma duceam degeaba pe akolo...ka sa pierd timpul

#24
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 20:16, said:

Am si eu o gramada de carti cumparate de taicamiu...cu gandu ca poate-poate ma apuc si eu sa invat...Problema e ca mie nu imi plac limbile straine...asa ca nu o sa pot sa invat niciodata o limba straina...desi am facut foarte multi ani de pregatire, doar ca ma duceam degeaba pe akolo...ka sa pierd timpul


Cand ai decis sa faci asta, ti-ai asumat anumite consecinte, nu? Astea sunt consecintele. Dar daca vrei ceva anume, poti sa pui un proiect pe RAC sau pe GAF si sa platesti sa ti-l faca cineva. Pentru ca vezi tu, daca nu iti place sa inveti, ce rost are sa te chinui cu chestiile astea? E tot o "limba" straina si partea de web, pe care o intelege calculatorul... Deci, inca o data INVATA ENGLEZA ca sa poti invata html, css, php, flash, etc, etc... trebuie doar foarte multa rabdare.

#25
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Eu fac pagini WEB de foarte mult timp...mai ales doar HTML :D iar daka vad un exemplu imi dau seama imediat ce trebuie sa fac...chiar si fara sa invat limba engleza...oricum...deraiaram prea mult de la subiect....poate ma ajuta altcineva...oricum iti multumesc foarte mult pentru informatiile pe care mi le-ai oferit

#26
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
stocarul, tu cred ca ne iei la misto nu?

1: schimba-ti nick-ul, sincer imi aminteste de tigani si alte rase "defavorizate".
2: discutia e pointless. toate manualele sunt in engleza. o sa ramai doar cu html-ul si cam atat.
3: sincer imi pare rau ca faci "pagini WEB" de foarte mult timp. si imi pare rau atat pt industria de web design, cat si pentru cei pe care i-ai fraierit.

sa te incapatanezi sa nu inveti engleza este absolut o prostie. pot zice ca e una dintre cele mai mari pe care le-am auzit in ultimul timp. Noi am incercat, tu ne-ai luat la misto. begone.

inca o chestie: niciodata sa nu te mai lauzi cu "capacitatea" de a nu dori sa inveti. pe unii s-ar putea sa ii deranjeze. asa ca ia-ti locul la coada webdesignerilor din romania si stai linistit pe acolo.

in afara de asta, un exemplu inseamna o macheta facuta probabil in Photoshop sau alt program de grafica. sunt curios ce vei zice daca un client iti va cere un site html strict, care sa respecte standardele, care sa fie semantic si css driven. probabil ca o sa ii zici ca ... "nu stii pt ca nu ai fost capabil sa inveti engleza", nu?

Edited by xnoise, 07 May 2007 - 19:58.


#27
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Asta crezi tu k eu v-am luat la misto...iar in legatura cu stocarul..nu o sa-l schimb niciodata...a devenit ca un nume pentru mine tinand cont de timpul de cand il folosesc

#28
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 20:32, said:

Eu fac pagini WEB de foarte mult timp...mai ales doar HTML :D iar daka vad un exemplu imi dau seama imediat ce trebuie sa fac...chiar si fara sa invat limba engleza...oricum...deraiaram prea mult de la subiect....poate ma ajuta altcineva...oricum iti multumesc foarte mult pentru informatiile pe care mi le-ai oferit

Pai daca faci pagini web in felul asta, se numete ca dai copy/paste... Deci, tu nu ai meritul decat la munca de chinez. Ca in rest gandesc altii pentru tine? Ma insel?

#29
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
@sto... cu numele asta vad ca vrei sa scoti un brand. eu zic sa lasi toate astea la o parte si sa te apuci de invatat. tocmai vbeam cu filip, si partea grava e ca probabil am inteles eu gresit. nu ne luai la misto, si asta e si mai urat. good luck in continuare.

si uite un exemplu: un layout, 3 coloane, un header + un footer. coloana din stanga 150 px dreapta 150 px centru 500 px. header cu lungime de 800 px footer la fel. am delimitatoare intre coloane. vreau sa imi faci asta in css, sa respecte standardele w3c, sa fie html semantic si sa nu folosesti tabele (pt ca nu ai nevoie). te tine?

PS: am uitat sa zic, vreau ca coloanele sa fie la fel de inalte. (alea 3, stanga, dreapta si centru).

Edited by xnoise, 07 May 2007 - 20:05.


#30
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Nu ziceam k dau copy si paste ci doar k pentreu a invata ceva nou in HTML, imi este suficient sa-l vad intr-o pagina de web, iar dupa sa-l aplic si eu daka ma intereseaaza....nu ziceam k copiez pagini cu totul;)

Bine Ixnoise...til fac imediat;)


EDITAT DE DarkAngelBv: Data viitoare foloseste butonul edit cand vrei sa completezi ceva... (15 minute de la postare ai la dispozitie)

Edited by darkangelbv, 08 May 2007 - 14:55.


#31
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007

View Poststocarul, on May 7 2007, 21:05, said:

Nu ziceam k dau copy si paste ci doar k pentreu a invata ceva nou in HTML, imi este suficient sa-l vad intr-o pagina de web, iar dupa sa-l aplic si eu daka ma intereseaaza....nu ziceam k copiez pagini cu totul;)

zau, si asta nu inseamna copiat? si pagina nu este "de web" este web si atat.

#32
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
fisierul html:

<html>
<head>

<title>Stocarul</title>
<link href="stocarul.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>

<div id="pagina">


<div id="header"></div>

<div id="left"></div>
<div id="center"></div>
<div id="right"></div>

<div id="footer"></div>





</div>
</body>
</html>


fisierul stocarul.css

#pagina {
margin: auto;
width: 800px;
position: relative;
}
#header {
width: 800px;
height: 100px;
left: 0px;
top: 0px;
position: absolute;
border: solid 1px;
}
#left {
width: 150px;
height: 300px;
left: 0px;
top: 105px;
position: absolute;
border: solid 1px;
}
#center {
width: 500px;
height: 300px;
left: 150px;
top: 105px;
position: absolute;
border: solid 1px;
}
#right {
width: 150px;
height: 300px;
left: 650px;
top: 105px;
position: absolute;
border: solid 1px;
}
#footer {
width: 800px;
height: 100px;
left: 0px;
top: 410px;
position: absolute;
border: solid 1px;
}

#33
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
ia uite si primele greseli. in general continutul este variabil in coloane nu? poate vreau mai mult pe una, mai putin pe cealalta. am specificat ca le vreau la fel de inalte. in afara de asta, pozitia absoluta nu imi afecteaza deloc containerul (daca exista vreunul), asa ca nu am pe ce pune delimitatoarele de coloane.

ce ai facut tu acolo este un exemplu de complet incepator. eu ma refeream la un site care sa si functioneze in conditiile date de client. nu am specificat ca inaltimea coloanelor tre sa fie fixa.

PS: alta remarca: nu ai doctype, asa ca ai aruncat la cos IE-ul. nu ai content-type. orice pagina contine astea (ultima nu este un must, dar e bine sa o ai acolo).

Edited by xnoise, 07 May 2007 - 20:33.


#34
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Postxnoise, on May 7 2007, 20:29, said:

PS: am uitat sa zic, vreau ca coloanele sa fie la fel de inalte. (alea 3, stanga, dreapta si centru).
Parca ziceai k nu vrei sa fie la fel de inalte

#35
xnoise

xnoise

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,310
  • Înscris: 08.02.2007
si la fel de inalte = inaltime fixa? :P guess not. (am mai facut si o cacofonie.... shhhhht don't tell anybody)

Edited by xnoise, 07 May 2007 - 20:43.


#36
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
ma rog...eu v-am rugat sa ma ajutati si pe mine cu o problema...u k sa imi faceti un test la cat de bun sunt la creat pagini web

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate