![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
cum sa lipesc si eu o oglinda pe tavan.
Last Updated: Aug 17 2007 20:36, Started by
ilieandra
, May 05 2007 19:30
·
0

Posted 05 May 2007 - 19:30

As vrea sa imi pun oglida pe tavan si nu stiu, am cautat si am intrebat dar nimeni nu mi-a dat un raspuns. pls
|
Posted 05 May 2007 - 21:35

ilieandra, on May 5 2007, 20:30, said: As vrea sa imi pun oglida pe tavan si nu stiu, am cautat si am intrebat dar nimeni nu mi-a dat un raspuns. pls daca n-ai lavabila pe tavan, pui silicon. daca ai lavabila, dai si tu 6-20 de gauri, depinde de cat de mare e oglinda, si prinzi in dibluri ceva ce adera cu siliconul. pui silicon, montezi oglinda si o fixezi cu ceva, eventual un sifonier, ![]() daca ai prins ideia, n-ai cum sa nu te descurci. bafta la prins oglinda si sa ne povestesti ce vezi in ea. ![]() |
Posted 13 May 2007 - 20:39

sunt adezivi speciali pentru oglinzi.eu am folosit mirror fix pentru o oglinda de 2mp lipita direct pe tencuiala(oglinda de 4mm grosime)si am fixato pt 24 de ore cu niste popi
|
Posted 07 August 2007 - 12:08

ilieandra, on May 5 2007, 20:30, said: As vrea sa imi pun oglida pe tavan si nu stiu, am cautat si am intrebat dar nimeni nu mi-a dat un raspuns. pls Marimea oglinzii este foarte importanta deoarece de aici rezulta si greutatea acesteia. Adezivii pot fi foarte rezistenti dar nu se poate stii cum este suportul (tavanul). Recomand urmatoarele: - oglinda trebuie asigurata pe spate cu un autocolant (care in cazul spargerii sa mentina cioburile) - incadrarea intr-o rama de lemn (care poate fi vopsita in culoarea tavanului sau lacuita) - fixarea ramei cu oglinda cu ajutorul unor dibluri pe tavan. Daca oglinda e mare ar trebui impartita in mai multe parti fixate separat pe tavan. |
Posted 07 August 2007 - 16:19

In catalogul de la Quelle am vazut o oglida autocolanta (folie).
|
Posted 17 August 2007 - 01:26

Ma si gandesc e cum dormi linistit si te trezesti cu o namila din aia peste tine. Eventual cioburi. Ih!
|
Posted 17 August 2007 - 02:14

Posted 17 August 2007 - 20:36

Stiti reclama aia cu ala care s-a suspendat de tavan?Cu picatura sau cu nustiu ce.Incercati voi cu adezivu ala.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users