![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
GRIMUS
Last Updated: Jun 29 2007 14:53, Started by
duke_puccini
, May 05 2007 19:11
·
0

Posted 05 May 2007 - 19:11

Hai sa va aud... fie ca ati fost la vreun concert, i-ati auzit la radio sau ati intrat la ei pe site! Cine stie ca exista GRIMUS in muzica romaneasca? Daca nu stiti de cine vorbesc, dati o "geana" pe myspace.com/trupagrimus sau pe grimus.ro Vreau pareri!
Edited by duke_puccini, 05 May 2007 - 19:11. |
Posted 29 May 2007 - 22:51

I-am auzit la o repetitie in Laptarie si mi-au placut foarte tare. Si abia atunci am facut legatura intre ei si doua melodii pe care le tot auzeam la City FM, Solitude si In A Glimpse. Aduc putin a Kumm, parca, desi imi par a avea mai multa personalitate muzicala. Astept albumul si un concert.
|
Posted 11 June 2007 - 19:45

I-am auzit doar pe myspace si imi plac. Sper sa lanseze un album in cel mai scurt timp posibil.
![]() |
Posted 12 June 2007 - 08:14

Am ascultat 3 muzichii:mild disease, elephantz si solitude si In a glimpse am vazut inregistrare pe undeva pe la Rosia Montana(?). Cam anemici in concert dar draguta muzica..
|
Posted 29 June 2007 - 14:53

Am ascultat 3 muzichii:mild disease, elephantz si solitude si In a glimpse am vazut inregistrare pe undeva pe la Rosia Montana(?). Cam anemici in concert dar draguta muzica.. hmm.. anemici n-as prea zice... de exemplu: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3pynobvXUec?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by duke_puccini, 29 June 2007 - 14:54. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users