Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Free streaming SkyShowtime

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine
 The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...
 Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 

Hemoroizi

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
871 replies to this topic

#847
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003
Bună ziua! Deși am inițiat acest topic, demult nu am mai intrat pe el și nici pe forumul softpedia deoarece discuțiile sunt la un nivel prea mare al defulării frustrărilor unora. Ce pot să spun, față de 2004 e așa:

1. În 2004 am avut o criză hemoroidală, la două luni înainte de licență. Nu mai puteam nici să râd de durere. Aveam un regim alimentar foarte prost, nu mâncam mâncare gătită, sedentarismul era un mod de viață. La controlul unui proctolog-chirurg sinistru, în 2004 a vrut să mă opereze de urgență. Am refuzat.
2. Între 2004-2005 am început să mănânc mai multă mâncare gătită, mai multe legume, mai puțină carne.
3. Între 2005-2009 am făcut destul de mult sport, la nivel de amatori evident: tenis, fotbal și chiar bicicletă (dar nu aș recomanda).
4. În 2009 mi-am făcut o colonoscopie completă pentru că de 3-4 ori pe an mai aveam sângerări și mă temeam să nu fie cumva de la altceva decât hemoroizii. Rezultatul a fost ok, hemoroizii identificați fiind de grad II.
5. La sfârșitul lui 2011, deoarece mai aveam RAR sângerări am început un tratament la On Clinic (fostul Proctoline). Într-adevăr... mi s-a părut suspect modul lor de abordare însă după ce m-am consultat cu un urolog și cu niște cunoștințe care au trecut prin acest ”tratament”, am început tratamentul. Este MAI BINE, asta e clar, senzațiile după fiecare legare sunt foarte neplăcute, însă eu personal nu prea am avut dureri, doar stări de disconfort, senzație de defecare și la primul scaun de după puțină sângerare și mici dureri (toate astea poate și din cauza gradului II la care se află hemoroizii). Cert este că am fost recent foarte constipat (se mai întâmplă) și un hemeroid și-a revenit bine de tot la loc. Nu mă deranjează totuși.

În loc de concluzie pot să spun că:
- în 8 ani de zile de la prima postare am trăit ok cu hemoroizii, deși erau ”de operat urgent” în 2004, nu am avut probleme mari;
- în vara anului trecut am avut mari sângerări după o mâncare foarte foarte picantă;
- mișcarea ajută mult la reglarea hemoroizilor (momentan sunt tot cam sedentar, din păcate din cauza lipsei de timp);
- alimentația adecvată este cea mai bună metodă de a controla hemoroizii;
- onclinic nu cred că e ceva rău dar nu am terminat încă tratamentul;
- în funcție de gradul hemoroiziilor cred că se impune sau nu extirparea prin operație a acestora;
- eliminarea definitivă a hemoroizilor cred că este ceva util, pentru a nu mai avea sângerări care pot fi de la ei sau de la altceva. Dacă sunt de la altceva și nu ne dăm seama la timp (a se citi cancer etc.) putem muri. Un urolog mi-a spus că sângerările de la colon sunt mult mai diferite decât cele de la hemoroizi dar nu se știe niciodată...

Multă sănătate vă doresc!

#848
diana987

diana987

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.02.2012
Am 20 de ani si o problema de genul asta... am nevoie de un sfat...
De o saptamana mi-a aarut un hemoroid extern trombozat. Am fost la urgente si mi-a dat Duralex si-o alifie, tratament pe care m-a sfatuit sa-l urmez o saptamana. Tratamentul s-a sfarsit, dar problema este tot acolo, la fel de mare, trombozat, cu un mic cheag, au aparut si usoare sangerari din el... Sunt studenta si mi-a rusine sa ma ducla facultate, caci abia ma ridic de pe scaun de durere, cand merg sau fac un mic efort deasemenea  ma doare si ustura. As vrea sa ma duc la Proctoclinic pentru o ligaturare, dar dupa ce am citit pe aici unele postari contra acestui tratament mi s-a facut frica... Ce pot sa fac? Va rog, sfatuiti-ma! De asemenea, stie cineva daca cei de la Laurus Medical sunt ok?
Va multumesc anticipat!

#849
123321

123321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,124
  • Înscris: 05.02.2012
Incearca Procto Glyvenol.
Treaba cu gumele alea de cauciuc sunt doar pt. a fura inutil banii naivilor.
Eventual pe viitor HAL-RAR.

 Piorel, on 26th February 2012, 17:11, said:

- în 8 ani de zile de la prima postare am trăit ok cu hemoroizii, deși erau ”de operat urgent” în 2004, nu am avut probleme mari
Asteptam sa postezi dupa urmatorii 8 ani, cand vei avea 40 de ani.

#850
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004
eu nu mai stiu daca am raspuns vreodata la subiectul asta...daaar:

in urma cu 8 ani si jumatate, dupa ce am nascut m-am procopsit cu hemoroizi, in urma unei nasteri rapide si a unor sensibilitati venoase (nu mi se umflau picioarele des, dar ocazional ma dureau si se umflau).

prima faza a fost ca dupa nastere imi era frica tare sa "ies". dr.mea de familie mi-a recomandat supozitoare cu glicerina. apoi a urmat o perioada cu alimentatie mai ciudata (in sensul ca alaptam si am facut un fel de "diversificare" pitixului cu ceea ce mancam eu) asa ca desi nu am avut pb.cu constipatia inainte...am avut atunci, asa ca la un moment dat aveam dureri si hemoroizi externi mari...f.mari...ceva de gnul diametrul de 4 cm. incet-incet am revenit la o alimentatie normala si s-a rezolvat constipatia. plus ca m-am obisnuit sa nu ma sterg...ci sa ma spal (asta o stiu de la tata care a avut pb.cu hemoroizii in tinerete si l-a invatat un medic sa faca asta! de atunci n-a mai avut pb)

cert e ca de atunci nu am mai avut pb (si nici n-as vrea...ca o criza de 1 luna in care sa nu poti sta jos, in picioare, culcat...etc...din cauza de dureri cred ca nu isi doreste nimeni! sa mai si alaptezi si sa nu poti lua calmante...chiar te duci cu capul!). reteta e clara si incepe cu: NU tb.constipatie! chestia asta se poate regla prin alimentatie, in caz ca nu se poate...cu medicatie!  apoi urmeaza o f.buna igiena locala care sa excluda frecarea..aka inflamatia in zona!

#851
Piorel

Piorel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 21.10.2003

 123321, on 29th February 2012, 21:50, said:

Incearca Procto Glyvenol.
Treaba cu gumele alea de cauciuc sunt doar pt. a fura inutil banii naivilor.
Eventual pe viitor HAL-RAR.

Asteptam sa postezi dupa urmatorii 8 ani, cand vei avea 40 de ani.

Ar trebui să se agraveze peste 8 ani? N-aș crede...

#852
diana987

diana987

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.02.2012
Marti am fost la Proctoclinic si mi s-a spus ca hemoroizdul meu e trombozat si trebuie neaparat sa-mi faca o operatie sa-mi taie acea vena bolnava, sa-mi faca o trombectomie.Acum ma simt relativ bine, dar dupa operatie am avut niste dureri cumplite. Mi-a dat o crema "de la ei" si Detralex... Care sunt sansele ca boala sa recidiveze?

#853
dul@ul

dul@ul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 30.12.2004
Salutare tuturor suferinzilor si celor interesati de acest subiect.

Ma numar printre cei care au citit toate cele 48 de pagini pana aici si le multumesc celor care au avut rabdarea de a-si spune povestea si de a ne impartasi din experienta lor.

Din pacate si eu am fost diagnosticat cu hemoroizi interni, fisuri anale si hemoroizi externi dupa ce in prealabil am facut o colonoscopie. Acest lucru il recomand tuturor, chiar este necesar. Celor care sunt la inceput de "drum" va recomand sa treceti imediat peste rusinea de a va arata fundul unui doctor. El este platit sa se uite acolo.

Sincer sa fiu am incercat multe din cele spuse aici si din alte surse in cautarea medicamentului/remediului perfect. Am folosit o caruta de unguente, supozitoare, pastile si ceaiuri unfland in paguba mea buzunarul fara fund al doctorilor COMERCIANTI. Probabil ca multi altii si eu am observat ca de la un moment dat CHIMICALELE (a se intelege pastilele) nu mai au nici un efect !

Am facut si marele tratament de la Procto Line dar dupa ceva timp mi-am dat seama ca am dat degeaba cei 2500 RON in 2004, practic am fost FURAT! In camera de asteptare toata lumea era nemultumita de rezultate, deci mare atentie deoarece acestia vand doar VISE ! In fine, din pacate, am avut numai traume cam cu toate clinicile PARTICULARE pe la care am mai fost ...

Dupa multe cautari am inteles ca nu exista medicamentul (CHIMIC) minune pentru aceasta boala. Din pacate cazul fiecaruia e diferit de al celor care au scris aici si de cele mai multe ori ce a functionat la unul poate nu da rezultate la celalt de aceea nimeni nu poate da aici pe forum retete sau tratamente. De aceea am sa va spun cum am procedat eu iar daca cele experimentate pe mine vor da rezultate si la altii nu va pot dori decat sa va bucurati in continuare de viata.

Din ce inteles pana acum aveam cel putin doua probleme:
1. Problema tranzitului intestinal
2. Problema hemoroidului extern.
3. Problema fisurilor anale.

Cum am rezolvat problema tranzitului intestinal:
Din cate imi aduc aminte in doar DOUA posturi sa mentionat de semintele de IN si SUSAN, doar in doua posturi din cele 854 de postari. Din aceasta cauza cele doua posturi le poti trece usor cu vederea. In fine, am cautat pe net informatii despre ele si am trecut la treaba. Practic am inceput sa fac un mix de 200 gr. seminte in si 200 gr. seminte de susan pe care le macin. Aceste seminte trebuiesc macinate, altfel daca le inghititi intregi le eliminati tot intregi fara a beneficia de ajutorul lor. Este exclus sa la mestecati ca va plictisiti si va rupeti dintii degeaba. Aici apare o problema aparatul de macinat. Cel mai indicat este unul la turatie mica deoarece la turatie mare va rezulta si ulei care nu e bun cand veti pune semintele macinate la pastrat 2-3 zile. Semintele macinate se pastreaza in borcane de sticla. Se consuma zilnic dimineata si seara in jur de 1-2 linguri. Sunt informatii (guri) care spun ca semintele de in in cantitate mare sunt daunatoare dar nu am gasit prea multe informatii care sa confirme acest lucru, deci 1-2 linguri dimineata si inca 1-2 linguri spre seara nu va vor face rau din moment ca va scriu acest lucru si l-am experimentat de mai bine de 2 luni.
Practic dupa ce am inceput sa mananc aceste seminte (FIBRE) am inceput sa am un tranzit usor si un scaun moale de fiecare data ! Acest lucru a facut ca sa dispara si sangerarile provocate de scaune mai tari.
Pe langa acestea e bine sa renuntati la panea alba din comert. Ori cumparati o pane mai apropiata de adevar in genul http://www.rotundaromaneasca.ro/ sau cel mai bine va preparati singuri o paine din faina alba si tarate. Faina alba sa nu fie luata din comert ci de la tarani.
Nu in ultimul rand folositi pozitia ghemuit ca la buda turceasca si nu ca clasica in care va asezati pe vasul de WC. Aceasta din urma nu va face bine deloc. Studiati pe net aceasta problema pentru a va convinge.
Sa nu uit, cand va vine sa mergeti la buda incercati (functie de cinjunctura) sa va duceti imediat ! Orice intarziere este in defavoarea dvs. Practic cu cat intarzierea e mai mare cu atata aveti "sansa" unui scaun tare si traumatizant.

Cum am rezolvat problema hemoroidului extern:
Am cautat sa vad ce-i cu acei colaci pentru hemoroizi. Am achizitionat unul dar dupa 3 zile problema sa agravat mai tare iar hemoroidul extern sa marit. Am renuntat sa mai folosesc acel colac. Am fost la un medic iar dupa ce mi-a "recomandat" o sacosa de CHIMICALE (medicamente) mi-a spus sa fac si bai caldute la sezut. Acelasi lucru mi l-a mai spus si alt doctor si cativa dintre cei de aici l-au scris si pe forum. Din acel moment am cumparat un lighean potrivit pentru acest lucru si in fiecare seara fac bai la sezut cu un ceai din urmatoarele plante: coada calului, galbenele, musetel si din cand in cand am mai pus si cateva picaturi de tinctura de marul lupului. Rezultatele sunt fenomenale. Cam dupa 4-5 zile hemoroidul sa injumatatit iar dupa doua saptamani in momentul in care ma spal nu-l mai simt.

Pana acum am inteles ca doar calea cea mai anevoioasa si mai lunga ce-i drept a dat cele mai bune rezultate. In lumea vitezei in care traim degeaba vom astepta o pastila care sa ne rezolve aceasta problema ca nu o sa gasim...

Pentru fisurile anale inca nu am nici un rezultat dar caut in continuare solutii. Daca voi avea rezultate va voi anunta si pe voi.

Toate aceste lucruri s-au intamplat fara sa-mi schimb stilul de viata de la munca, adica tot pe scaun stau foarte mult timp. Totusi, am avut posibilitatea ca la birou sa imi pun un fel de cutie de vreo 20 cm inaltime pe care am pus laptop-ul. In felul acesta pot sta si in picioare sa lucrez ceva timp si nu numai pe scaun.

Va doresc tuturor sa va dea Dumnezeu multa sanatate si minte luminata pentru a vedea lucrurile care va vor ajuta.

Doamne ajuta !

#854
iulianajulie

iulianajulie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 10.01.2012

 danutz_2009, on 30th January 2012, 21:38, said:

Este o boala atat de chinuitoare! Multi dintre voi nu va "protejati" corect!
Cereti o solutie de vindecare 100%, eu va tot zic ca nu exista asa ceva!
Vindecare 100%=recidiva 0%. Nu exista solutie de rezolvare a hemoroizilor
unde riscul de recidiva sa nu fie mentionat.

Vreti tratamente naturiste? Nu rezolvati problema numai cu asa ceva, dar
puteti incerca unguent cu muguri de plop. Asta chiar este un preparat eficient.

Tratamentul este complex: medical si/sau chirurgical, trebuie obligatoriu si un regim
alimentar corespunzator si un regim de viata adecvat bolii.
Pentru tratamentul medical si chirurgical trebuie sa vorbiti cu medicul, sa vada problema
locala, este doar inflamatie si/sau tromboza, etc.
Retineti urmatoarele: fara iute, fara piper, fara orice condiment "puternic", fara alcool "tare",
fara acidulate, fara efort prelungit/stat in picioare multe ore, spalaturi locale cu apa "mai rece",
igiena locala perfecta, evitarea constipatiei.



Buna. Si eu ma confrunt cu problema hemoroizilor interni.
Nu am fost inca la un medic dar cunosc multe persoane care inca sufera dupa multi ani chiar daca s-au operat. Ai dreptate cand zici ca nu se vindeca.. ei doar se pot tine sub control cu o alimentatie sanatoasa bogata in multe fibre(aici recomand taratele de psyllium sau semintele de in) si evitati tot ce inseamna alcool, cofeina, picanterii sau alimente care constipa. Daca tineti cont de alimentatie si adaugati o igienca corespunzatoare eu zic ca puteti duce o viata normala. Am dat aceste sfaturi celor care nu au forme grave ci doar inceputul. Eu din pacate din lipsa banilor nici macar alimentatia corespunzatoare nu o pot avea. Asta este! Uneori mananc ce am prin casa(mancare gatita in general) chiar daca ma constipa... apoi stau si sufar consecintele. Cum s-a intamplat de curand.... am mancat pilaf si rezultatul a fost scaun cu sange... pt ca m-am constipat! Acum o sa urmeze cel putin 2 saptamani de bai locale cu ceaiuri din galbenele+musetel+muguri de plop+pelin... eu asa incerc sa imi revin dar cel mai important este de evitat constipatia!
Va urez sanatate multa!

#855
george99d

george99d

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.01.2007
Aveti idee daca exerciitile fizice fara greutati, facute doar cu greutatea corpului (de ex. genuflexiuni) sau alergatul pot agrava hemoroizii?

#856
123321

123321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,124
  • Înscris: 05.02.2012
Nu exista practic nicio legatura intre hemoroizi si constipatie + exercitii fizice + condimente, dar dupa cum se poate observa din ceea ce am tot cititi aici, inca sunt la mare valoare sfaturile babesti si metodele transmise prin viu grai din tata in fiu, indiferent de varsta userilor care tot posteaza asemenea comicarii.
Cat despre recidiva hemoroizilor, treaba-i ca in cazul spalarii pe dinti dupa fiecare masa, indeletnicire in urma careia niciun medic din lume nu poate garanta incetarea aparitiei cariilor...

#857
arcond

arcond

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2006

 Piorel, on 26th February 2012, 17:11, said:

Bună ziua! Deși am inițiat acest topic, demult nu am mai intrat pe el și nici pe forumul softpedia deoarece discuțiile sunt la un nivel prea mare al defulării frustrărilor unora.
În loc de concluzie pot să spun că:
- în 8 ani de zile de la prima postare am trăit ok cu hemoroizii, deși erau ”de operat urgent” în 2004, nu am avut probleme mari;
Multă sănătate vă doresc!
O revenire binevenita , pentru un bilant al perioadei scurse de la deschidere . Foarte frumos . Cat despre cei care isi exprima frustrarile pe forum , ei trebuie tratati cu totala indiferenta , fiind doar niste caractere marunte .
   Scopul pentru care a fost deschis acest topic a fost acela de a spune celor interesati ca " se poate ! " .
  Au spus-o si alti colegi de forum :

 anknic, on 29th February 2012, 22:56, said:

in urma cu 8 ani si jumatate, dupa ce am nascut m-am procopsit cu hemoroizi...
incet-incet am revenit la o alimentatie normala si s-a rezolvat constipatia. plus ca m-am obisnuit sa nu ma sterg...ci sa ma spal
cert e ca de atunci nu am mai avut pb

 tetraedu, on 10th February 2012, 09:17, said:

eu am ameliorat f f mult problema (am adus-o la stadiul sa nu ma deranjeze, nu mai simt ca exista).
  Aceasta este esenta prezentului topic !
  Problema e ca multi nu indraznesc sa vorbeasca despre afectiunea aceasta , dintr-o anumita pudoare .
  Din acest motiv nu se poate trage nici o concluzie asupra efectelor resimtite de cei care au urmat recomandarile colegilor .
  Important este ca s-a transmis un mesaj pozitiv , iar cei care au dorit sa aplice masurile recomandate , au facut-o .
  Cei mai multi insa ar dori un tratament simplu , in special o crema minune , care , odata aplicata sa aduca vindecarea deplina .
   Ei bine , aceasta crema este putin probabil sa apara vreodata . Cremele recomandate  in mod obisnuit , cosmetice sau medicinale , sunt creme de piele , si nu au decat un efect minor in cazul bolii hemoroidale .
   Baza tratamentului , asa cum s-a spus pe topic , o constituie efortul propriu al celui aflat in suferinta de a-si corecta regimul de viata . Cati , cum o vor face si cu ce efecte nu vom sti niciodata .
   Ca si initiatorul acestui topic , am sustinut energic ca " se poate " solutiona problema hemoroizilor , fara cheltuieli sau suferinta peste masura .
    Efortul este minim .
    Se merita pe deplin .
    Multa sanatate tuturor !

#858
wildmale22

wildmale22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.03.2012
Bunaseara, am 22 de anisi  cam de o saptamana am descopeir ca am hemoroizi, dar imi aduc aminte clar ca acum cateva luni am avut o mancarime si putin discomfort  in zona fundului, care dupa cateva zile a disparut si nu am mai avut probleme, petrec mult timp stand jos, igiena e ok, dar de cateva zile a inceput sa simt din nou putin discomfort si mi a paur o bulina in zona anala,....am pozat o.....ce imi puteti spune despre asta? vreau sa scap cat mai repede de ea. va rog frumos

Attached File  hem.jpg   25.58K   187 downloads

#859
arcond

arcond

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2006

 wildmale22, on 14th March 2012, 18:42, said:

de cateva zile a inceput sa simt din nou putin discomfort si mi a aparut o bulina in zona anala,....am pozat o.....ce imi puteti spune despre asta? vreau sa scap cat mai repede de ea. va rog frumos
  Nu stiu ce vor zice altii sau ce vei alege tu ,  iti spun doar ce am facut eu cu o asemenea " minunatie " , care demonstraza inca o data cat de " urata " este aceasta boala .
    Am strivit-o intre degete pana s-a dezumflat . Nu a cedat din prima zi , nici in urmatoarele , dar in cele din urma m-am incordat si am strans-o fara intrerupere pana s-a " topit " . Nu am o explicatie pentru faptul ca nu cedeaza relativ usor la prima presare si chiar m-a contrariat acest aspect .
  Nu spun ca nu mi-a fost teama sau ca am stiut ce se va intampla . A fost o intamplare ca mi-a iesit in cele din urma . Dupa operatiune nu s-a mai intamplat nimic , totul e cat se poate de normal .
  Tocmai din acest motiv am facut afirmatiile anterioare pe acest topic .
  Decizia iti apartine , propriu-zis nu -ti pot recomanda o anumita cale , mai ales ca la ce afirm eu nu cred ca vei avea si alte marturii asemanatoare .

   Iti doresc multa sanatate !

#860
wildmale22

wildmale22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.03.2012
as baga un ac in ea......o pot impinge inapoi  dar trebuie sa insist...si dupa 10 min cred ca iese  imediat ... acum nici nu o simt...seara in general simt putina jena atata tot. pana acum nu am avut deloc sangerari in scaun, cel putin mie mi se pare f normal scaunul meu

#861
bb2004

bb2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 24.03.2005
Salut,

Am 28 de ani si as avea nevoie de cateva sfaturi privind aceasta problema. In urma cu 3 zile am simtit un discomfort in zona anala, m-am pipait si am gasit o umflatura de marimea unui bob de mazare un pic dureros doar la apasare.In urma cu 2 zile am fost la un medic generalist care m-a trimis la un Gastroenterolog. Tot acum 2 zile am fost si la medicul Gastroenterolog, care mi-a facut un tuseu rectal. La tuseul rectal am simtit ca o zgarietura destul de puternica, nu am simtit durere. Diagnosticul doctorului Gastroenterolog a fost hemoroid extern trombozat de 3mm. Ca tratament mi-a dat Hemorozon sau Proctolog crema cu care sa ma dau 1 saptamana, si Ibuprofen daca apar dureri. Dupa aceasta saptamana ar trebui sa ma dau cu crema de galbenele. Mentionez ca eu nu pot sa zic ca simt o durere, mai mult o jena in zona aceea. Gastroenterologul spunea ca ar trebui sa se reabsoarba cheagul respectiv intr-o saptamana iar apoi sa ma dau cu crema de galbenele cam o luna mai mult prentru preventie.Am inceput sa ma dau de 2 zilecu Hermozon insa nu pare sa dea semne ca s-ar retrage posibil sa fie nevoie de mai multa rabdare :). Intrebarile mele ar fi :

1. Credeti ca trece in 1 saptamana respectivul bob de mazare ? Se poate reabsorbi avand in vedere ca diagnosticul este de hemoroid extern trombozat ?
2. Se poate mari bob-ul mai rau si pot aparea dureri desi ma dau cu Hemorzon ?
3. Daca nu trece intr-o saptamana ar trebui sa fac o trombectomie ? Imi puteti da ceva informati despre acest procedeu ? Se face cu anestezie locala ? Cam cat dureaza ? Cam cat costa ? Orice informatie este bine-venita.

Multumesc.

#862
arcond

arcond

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2006

 wildmale22, on 15th March 2012, 09:46, said:

as baga un ac in ea.....
asta imi trecea si mie prin gand cand am avut prima oara asa ceva .

pana la urma decizia mea a fost - sub nici o forma !

am explicat ce am facut , nu mai reiau - este senzational .

 bb2004, on 15th March 2012, 09:58, said:

1. Credeti ca trece in 1 saptamana respectivul bob de mazare ? Se poate reabsorbi avand in vedere ca diagnosticul este de hemoroid extern trombozat ?

Multumesc.

am trimis  PM

#863
123321

123321

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,124
  • Înscris: 05.02.2012

 arcond, on 15th March 2012, 08:05, said:

Am strivit-o intre degete pana s-a dezumflat . Nu a cedat din prima zi , nici in urmatoarele , dar in cele din urma m-am incordat si am strans-o fara intrerupere pana s-a " topit "
Oare cum pot accepta moderatorii postarea unor asemenea aberatii?

#864
arcond

arcond

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2006

 wildmale22, on 14th March 2012, 18:42, said:

vreau sa scap cat mai repede de ea. va rog frumos
Te rog sa ne zici in modul cel mai sincer , cati colegi de forum au raspuns acestei rugaminti ( dintre " specialistii " topicului , bineinteles ) , ce recomandari ai primit , care ti se par a raspunde cel mai bine asteptarilor , in care ai cea mai mare incredere si pe care le vei urma pentru solutionarea problemei cu care te confrunti .

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate