![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
demagnetizare monitor
Last Updated: Apr 23 2007 18:49, Started by
ionutzarad
, Apr 23 2007 17:40
·
0

Posted 23 April 2007 - 17:40

salutare!!!
am un monitor compaq p910 flat,19 inch,sunt foarte multumit de el dar din prostia mea am tinut langa el o boxa neecranata timp de cateva luni si l-am magnetizat in coltul din drepta jos.imi apare o pata nu foarte mare insa destul de deranjanta .monitorul are si optiune de degauss dar nu isi face efectul decat 2 secunde apoi pata reapare.puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi???se mai poate face ceva sau nu???se mai poate demagnetiza?mai demult auzisem ceva de genul cu ceva bobina care se apropia de ecran dar era vorba de televizoare?voi stiti ceva de genul asta?sau orice altceva ce m-ar putea ajuta. va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi. |
Posted 23 April 2007 - 17:45

Un monitor CRT este destul de asemanator cu un televizor. Poti sa-l duci la un atelier (mai rasarit) de reparat televizoare sau la un service specializat de monitoare.
|
Posted 23 April 2007 - 17:51

la fostul meu monitor crt ca sa scap de asta l-am tinut o zi scos din priza.Si-a revenit dupa.In cazul tau nu stiu ce sa zic, incearca sa il lasi scos si tu din priza peste noapte.
|
Posted 23 April 2007 - 18:10

salutare!!! am un monitor compaq p910 flat,19 inch,sunt foarte multumit de el dar din prostia mea am tinut langa el o boxa neecranata timp de cateva luni si l-am magnetizat in coltul din drepta jos.imi apare o pata nu foarte mare insa destul de deranjanta .monitorul are si optiune de degauss dar nu isi face efectul decat 2 secunde apoi pata reapare.puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi???se mai poate face ceva sau nu???se mai poate demagnetiza?mai demult auzisem ceva de genul cu ceva bobina care se apropia de ecran dar era vorba de televizoare?voi stiti ceva de genul asta?sau orice altceva ce m-ar putea ajuta. va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi. Daca ajungeti la acesta solutie si nu stiti cum tebuie facut puteti sa-mi cereti amanunte. Sper ca va auta ce am scris. |
Posted 23 April 2007 - 18:28

multumesc de sfaturi !!!!!!am sa incerc sa il opresc de mai multe ori si sa il scot peste noapte din priza.cu bobina o las in ultimul caz si am sa mai cer lamuriri in privinta asta daca ajung acolo.
Edited by ionutzarad, 23 April 2007 - 18:29. |
Posted 23 April 2007 - 18:49

multumesc de sfaturi !!!!!!am sa incerc sa il opresc de mai multe ori si sa il scot peste noapte din priza.cu bobina o las in ultimul caz si am sa mai cer lamuriri in privinta asta daca ajung acolo. 15minute este timpul in care este oprit(pentru racirea PTC-ului). Edited by miron1947, 23 April 2007 - 18:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users