Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Apa de puț in Berceni-Ilfov

Recomandare alegere - R7 7800X3D/...

OCEANIA NATIONS CUP 2024

Recomandare router portabil wifi
 Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...
 Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri

Pareri legate de tunel solar - su...
 Recomandare birou copii de 6 si d...

Ieșire din indiviziune teren...

Imprimanta A4 si A3 cu scanner

Morți stupide (Italia)
 

Topic DRIVERE - TOSHIBA

- - - - -
  • Please log in to reply
303 replies to this topic

#1
chinetzu_l

chinetzu_l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 11.10.2004
Am un laptop Toshiba Tecra A8 adus din Spania si are rescue cd  si inclus Win Xp in spaniola  :cursing: . Please dc cineva are un rescue cd sau ceva de genu in engleza ar fii foarte bine. :worthy:

#2
chinetzu_l

chinetzu_l

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 11.10.2004
thx...dar am gasit. :naughty:

#3
forprobe

forprobe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 10.10.2004
l-am mai postat si la configurari; nu stiu unde ar fi trebuit, dar deja dau cu capu de peret si nu mai stiu ce sa fac

am un laptop Toshiba A135-S2246 preinstalat cu vista; am reinstalat cu XP si apar niste probleme, care le-am rezolvat
pt placa video am instalat omega drivers dar din 10 in 10 secunde calculatorul ia o pauza de jumatate de secunda si apoi merge ok
nu-i nici o problema hard pentru ca pana n-am instalat driverul video totul era ok
Buba e ca n-am gasit driver de la ATI care sa si functioneze
daca vreau o instalare cu drivere de la ATI primesc mesajele "inf error video driver not found" si ceva de instalarea a unui "ati standard vga driver"
chestia ii ca nu gasesc driver pt ATI 200M

si inca ceva: placa video este setata la 64M dar e pana la 128M; de unde o setez ca n-am gasit niciunde?

merci

#4
forprobe

forprobe

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 139
  • Înscris: 10.10.2004
am rezolvat

#5
silver_eye

silver_eye

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.03.2006

View Postforprobe, on May 9 2007, 18:34, said:

am rezolvat
spune-mi pls cum ai setat-o pe 128. eu o aveam setata pe 128 si de la un update de bios mia scazut la 64

#6
ad1nna

ad1nna

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.05.2007
Am luat de curand un Satellite L30-113 cu Vista preinstalat ; eu am pus pe el XP professional fiindca nu imi placea cum se misca Vista pe el . Acum este totul ok , mai putin sunetul , care ... lipseste . Nu stiu ce driver sa ii instalez ptr placa audio. Imi puteti recomanda cate ceva ?
Multumesc , o zi buna !

#7
cristibencze

cristibencze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 15.03.2007

View Postad1nna, on May 26 2007, 13:31, said:

Am luat de curand un Satellite L30-113 cu Vista preinstalat ; eu am pus pe el XP professional fiindca nu imi placea cum se misca Vista pe el . Acum este totul ok , mai putin sunetul , care ... lipseste . Nu stiu ce driver sa ii instalez ptr placa audio. Imi puteti recomanda cate ceva ?
Multumesc , o zi buna !
aici

era mai usor daca intrai si tu pe site-ul toshiba.. sau un pic de google :P

#8
ovidiuflorin

ovidiuflorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 07.02.2007
poti sa caut pina timpesti si cu google si pe site la toshiba nu ai sa gasest driver audio casa sa si functioneze pt ca pur si simplu nu mai exista suport pt XP la acest model de notebook,exact aceasi problema am avut-o,cu 3 zile inainte ma-m documentat (stiind ca il iau) convins ca o sa am probleme la instalarea de XP. daca urmezi urmatori pasi nu vei avea probleme si merge din prima: download hotfix-ul KB835221 de pe site-ul microsoft il instalezi,restartezi calculatorul,dezinstalezi driver-ul audio,instalezi in final driverul realtek de pe site-ul de la toshiba.
sper ca am fost destul de explicit,daca nu anunta-ma si te mai indrum,bafta.

#9
cristibencze

cristibencze

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 15.03.2007

View Postovidiuflorin, on May 26 2007, 17:27, said:

poti sa caut pina timpesti si cu google si pe site la toshiba nu ai sa gasest driver audio casa sa si functioneze pt ca pur si simplu nu mai exista suport pt XP la acest model de notebook,exact aceasi problema am avut-o,cu 3 zile inainte ma-m documentat (stiind ca il iau) convins ca o sa am probleme la instalarea de XP. daca urmezi urmatori pasi nu vei avea probleme si merge din prima: download hotfix-ul KB835221 de pe site-ul microsoft il instalezi,restartezi calculatorul,dezinstalezi driver-ul audio,instalezi in final driverul realtek de pe site-ul de la toshiba.
sper ca am fost destul de explicit,daca nu anunta-ma si te mai indrum,bafta.
OK. Pe asta n-am stiut-o... Sorry daca am indus in eroare..

#10
nagyatom

nagyatom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.06.2007
Buna. Mia-am laptopul de cateva zile.
Vine cu Vista Home Premium preinstalat si e cam lent. nu gasesc drivere pentru XP nicaieri. anumite componenete merg si cu drivere vista (touchpad, cardreader) si sound-ul cu drivere de pe site-ul relatek.

Multumesc anticipat.

Model Toshiba Satellite a200-14e (PSAECE)

#11
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

View Postnagyatom, on Jun 19 2007, 21:45, said:

Buna. Mia-am laptopul de cateva zile.
Vine cu Vista Home Premium preinstalat si e cam lent. nu gasesc drivere pentru XP nicaieri. anumite componenete merg si cu drivere vista (touchpad, cardreader) si sound-ul cu drivere de pe site-ul relatek.

Multumesc anticipat.

Model Toshiba Satellite a200-14e (PSAECE)
Ai incercat sa cauti pe site-urile producatorilor componentelor?
spre exemplu, la nvidia.com pentru driverul unificat pentru GoForce-ul tau, la Realtek pentru sunet, la broadcom (sau intel) pentru wireless (nu stiu exact cine produce placa ta wi-fi) si tot asa...

#12
edwarrd

edwarrd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 11.01.2007
Imi apare cum ca ar vrea sa inslaleze card reader-ul probabil, dar intr0un final nu-l poate instala.Am intrat in device manager, am cautat si gasit driverul, tot nu merge. Iar in device manager nu scrie de cine e facut card reader-ul ca sa stiu concret ce sa iau si de unde. Cand am luat driverul cum am zis mai sus, mi-a fost recomandat de sistemul de operare (Vista) care l-ar fi vazut. Va rog un mic sfat.

#13
nagyatom

nagyatom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 19.06.2007
Am cutat pe siturile producatorilot si am gasit drivere pentru placa grafica si sunet. Componentele Toshiba (Card reader, IEEE1394, Touchpad, BatteryManager, Tasta FN, etc..) nu merg deloc. Numai drivere pentru Vista pe sitirule oficiale Toshiba Europe, USA, Japan si Canada...A200 sunt modele foarte noi si cred ca trebuie sa astept cateva saptamani sau luni pana producatorii lanseaza driverele..

#14
elzorab2003

elzorab2003

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.10.2006

View Postovidiuflorin, on May 26 2007, 18:27, said:

poti sa caut pina timpesti si cu google si pe site la toshiba nu ai sa gasest driver audio casa sa si functioneze pt ca pur si simplu nu mai exista suport pt XP la acest model de notebook,exact aceasi problema am avut-o,cu 3 zile inainte ma-m documentat (stiind ca il iau) convins ca o sa am probleme la instalarea de XP. daca urmezi urmatori pasi nu vei avea probleme si merge din prima: download hotfix-ul KB835221 de pe site-ul microsoft il instalezi,restartezi calculatorul,dezinstalezi driver-ul audio,instalezi in final driverul realtek de pe site-ul de la toshiba.
sper ca am fost destul de explicit,daca nu anunta-ma si te mai indrum,bafta.


Salut  .

Maine imi va sosi si mie laptopul  Toshiba L30-10X . Si normal trebuie pus XP . Drivere unde pot gasi ? Sau ai intampinat ceva probleme legate de drivere de XP . Multumesc

#15
ovidiuflorin

ovidiuflorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 07.02.2007

View Postelzorab2003, on Jul 9 2007, 11:51, said:

Salut  .

Maine imi va sosi si mie laptopul  Toshiba L30-10X . Si normal trebuie pus XP . Drivere unde pot gasi ? Sau ai intampinat ceva probleme legate de drivere de XP . Multumesc

cum am mai spus si in alt topic poti sa lasi linistit vista ca merge super, asta daca ai 2 gb ram cum am eu,in legatura cu xp-ul doar cu driver-ul audio o sa ai necazuri,dar daca urmezi pasi care ia-m enumerat mai sus,nu va fi nici o problema.bafta

#16
mario_flaviu

mario_flaviu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 17.02.2007
de unde se dl hotfix KB835221 de pe site ca nu gasesc. Am aceasi problema

#17
easycom_uk

easycom_uk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 645
  • Înscris: 05.04.2007
Ia d-aci. Succes!

#18
bugsiiy

bugsiiy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 26.11.2006
Da totusi de ce nu va este bun Vista? Nu ar mai fi complicatii daca ati ramane cu el de la inceput.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate