![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Pe urmele Urmei
Last Updated: Apr 23 2007 09:06, Started by
BusyBee_FlyFree
, Apr 21 2007 21:02
·
0

Posted 21 April 2007 - 21:02

Uf... oare e adevarat ce se spune, Urma e ceva ce tine de domeniul trecutului? Nu vreau sa cred asta, doar avea un album de lansat... cu noi fanii cum ramane?
![]() |
Posted 22 April 2007 - 05:36

pai s-ar putea sa apara ceva daca nu ma insel; oricum cred ca trebuie sa mai schimbe cate ceva din stil ca nu prea merge numai asa all the way. plus ca daca dispare, membrii trupei pot fi urmariti incotro se duc, cu ce formatii se inhaiteaza si cu putin noroc ideea de baza a urmei se va regasi si acolo.
oricum am fost la o cantare in bucuresti si-mi plac fanii urmei. Edited by ninetu, 22 April 2007 - 05:37. |
Posted 22 April 2007 - 14:43

E destul de ok trupa
![]() |
Posted 22 April 2007 - 16:59

Da, poate ca ceva din Urma se va regasi si la formatiile in care vor continua, dar nu cred ca va fi acelasi lucru.
Mie mi-au placut tocmai pentru ca aveau un stil aparte, diferit de celelalte trupe de pe piata. Nu degeaba ma mai trezesc uneori fredonand "you can buy me with a coffee, I'm so cheap" ![]() |
Posted 23 April 2007 - 09:06

BusyBee_FlyFree, on Apr 22 2007, 17:59, said: Da, poate ca ceva din Urma se va regasi si la formatiile in care vor continua, dar nu cred ca va fi acelasi lucru. Mie mi-au placut tocmai pentru ca aveau un stil aparte, diferit de celelalte trupe de pe piata. Nu degeaba ma mai trezesc uneori fredonand "you can buy me with a coffee, I'm so cheap" ![]() oh no, not this one again... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users