Cum se numeste artistul si/sau melodia?
Last Updated: Apr 03 2023 20:53, Started by
iordaches
, Apr 21 2007 19:08
·
2

Posted 21 April 2007 - 19:08

Melodia avea versurile cam asa:
- Sa-l iubesc ... - Sa il las ar fi pacat. Cam atat imi aduc aminte. Era cantata de o femeie. Multumesc anticipat. Edited by Allex, 02 January 2013 - 08:45. |
Posted 30 April 2007 - 21:50

parca mihaela runceanu avea o melodie de genul acesta...dar nu am mai ascultat de mult:)
|
Posted 03 June 2008 - 21:57

Este o melodie de pe la inceputul anilor '70, cantata, as putea jura, de Aura Urziceanu, Mihaela Mihai sau cineva asemanator. (Bineinteles, am cautat informatii pe net, am cautat MP3-ul - dar degeaba, nu am gasit absolut nimic.)
Tin minte melodia, probabil este un cover dupa "Daybreak", interpretata printre altii de Barry Manilow. Ca versuri, tin minte cateva franturi: la refren spune "Hochei la patinoar", apoi se mai aud "luna lui ianuar" si "caciulite colorate". Stiu cum suna ![]() Edited by Stan P., 03 June 2008 - 22:03. |
Posted 21 June 2008 - 17:58

Nu stiu exact cum se numea si ce interpreta avea, insa refrenul zicea ''Melodii, melodii...''. Era muzica usoara, te bine-dispunea. Cum o pot gasi ?
|
Posted 29 June 2008 - 15:45

Caut o melodie si nu am gasito deloc pe internet. Am cautat pe google versurile si tot, dar nimic.
Melodia este una populara si suna cam asa: "Banii se fac la padure, Din tapina si secure". Mai departe nu stiu. Ceea ce stiu e ca propabil cantecul este interpretat de Tiberiu Ceia, dar nici de acest lucru nu sunt insa sigur. Daca cineva are melodia pe calculator va rog uploadati-o sau dati-mi un link daca stiti unde sa o gasesc. Mersi si numai bine. |
Posted 01 July 2008 - 19:06

Mă dusei pe-o vale-adâncă,
Unde numai cucu-și cântă, Cucu-și cântă, mierla zice: - Nu-ți bea banii, măi voinice! - Lasă,-i beau să nu se strice, Rugina să nu mi-i mânce! - Banii nu se fac așa, Că-i ședea-n crâșmă și-i bea, Banii se fac la pădure, Din firez și din săcure! Nu mă da, maică, departe, Să viu cu desagii-n spate, Cu desagii-mbăierați Și cu ochii-nlăcrimați, Cu cizmuțele în mână, Suspinând de la inimă! Nu mă da, maică, pe deal, Că se face grâul rar, Ci mă dă, maică, la șes, Că se face grâul des, Că mi-a fi traiul ușor Și n-oi suspina de dor. |
Posted 06 July 2008 - 10:01

Am auzit un cantec de petrecere la un chef si mi-ar prinde bine putin ajutor sa-l gasesc ..Suna cam asa: "eu simt dragostea cu anul(cred
![]() ![]() Attached FilesEdited by sopinel, 06 July 2008 - 10:13. |
Posted 18 July 2008 - 19:58

cine stie artistul /formatia care canta urmatoarele versuri;
"Iuliaana,Iulia,unde te-ai ascuns ,Iuliana,Iulia,in lume te-ai dus....Eu caut in zadar iubire,iubirea vietii s-o gasesc,dar am gasit dragoste falsa si-acum ce mult ma chinuiesc.................va multumesc anticipat |
Posted 19 July 2008 - 08:26

va rog mult..dacava mai aduceti aminte...e veche piesa.
am ascultat-o de vreo 15 ani si de atunci n-am mai auzit-o. e o piesa romaneasca (gen folk) a carei versuri, la refren, sunau cam asa (nu e intocmai, din pacate...):""zadarnic strig, zadarnic strig/cuvintele se sparg de zid/cad umbre negre de pe dig/zadarnic strig..." il banuiam pe doru stanculescu, dar n-am gasit in repertoriul lui. va multumesc! o zi buna! |
Posted 19 July 2008 - 14:31

presupun ca nu ar trebui sa fac alt topic, asa ca o sa postez si eu tot aici, avand in vedere ca problema e aceeasi..
nu gasesc niciunde cine canta sau cum se numeste o melodie.. nu stiu decat unul din versuri: "dar ajungea din nou a fi intuneric si eu credeam ca soarele e trist" |
Posted 01 August 2008 - 20:08

HMM,NU PREA AVEM SANSE DE IZBANDA,DACA ERA O PIESA CU GUTZA S-AU CU RIHANNA,REPEDE STIAU ASTIA
|
|
Posted 02 August 2008 - 21:47

e o mel..nush cn o knta..sh nici qm s` numehste..da` shtiu dekt 2 versuri.."shtii sa plangi dupa mine doar atuci knd ma pierzi..stii sa spui lucruri pe care nici tu n`ai cum sa le crezi"
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 03 August 2008 - 20:26

Du-te la scoala, invata sa scrii corect, intra pe softpedia, cere ce vrei tu
![]() GL & HF |
Posted 03 August 2008 - 20:33

Aiugihku gfu fj fu fujfug fu uufu uuyfu gfwduiihqw ioudjdwalf khouyiohfoowbf hipfiwrhfiwqj ihbweiwqbfowj !!!
![]() |
Posted 03 August 2008 - 20:41

ea se crede pe messenger aici,crede ca toata lumea intelege ce scrie ea
![]() si versurile nu par a fi dintr-o melodie hip-hop |
Posted 04 August 2008 - 00:30

|
Posted 04 August 2008 - 03:13

e o mel..nush cn o knta..sh nici qm s` numehste..da` shtiu dekt 2 versuri.."shtii sa plangi dupa mine doar atuci knd ma pierzi..stii sa spui lucruri pe care nici tu n`ai cum sa le crezi" ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users