![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Despre Gresie, Faianță, Marmură, Granit, Klinker, Piatră etc.
Last Updated: Apr 08 2023 22:09, Started by
VAXXRO
, Mar 17 2004 18:50
·
11

Posted 30 July 2022 - 08:06

Salut!
Ce solutii recomandati pentru curatarea gresiei si rosturilor din baie? Am o gresie deschisa la culoare si cam necesita un "tratament" mai special. Multumesc! |
Posted 27 September 2022 - 11:41

Am un perete pe care exista o deschidere catre alta camera si as vrea sa pun o usa dubla, dar pe acest perete as vrea sa pun si caramida ornamentala.
Care din cele doua operatiuni ar fii indicat sa fie facuta prima? |
Posted 13 October 2022 - 13:11

Salutare!Am o scara de marmura exterioara si trebuie sa o rechituiesc,ce chit imi recomandati.
|
Posted 08 April 2023 - 22:09

Buna seara. am si eu o intrebare. Se potriveste oare aceasta culoare a sticlei paravanului cu acest timp de gresie?
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users