![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Caut o melodie
Last Updated: Aug 24 2007 18:36, Started by
SoulsQueen
, Apr 21 2007 11:43
·
0

Posted 21 April 2007 - 11:43

melodia pe care o caut ruleaza in film de la minutul 20:40 la 21:35...atunci cand tipa se duce in club si o vede pe negresa aia dansand, negresa danseaza pe melodia asta. este din stilul chinatown, asa zice dj-ul inainte sa inceapa melodia. ma poate ajuta cineva? va rog mult de tot
|
Posted 23 April 2007 - 08:33

am uploadat bucata din melodie pe care o am eu. daca stiti cum se numeste...sau macar cine o canta
Attached Files |
Posted 30 April 2007 - 20:36

o am eu.
daca iti mai trebe, da si tu o adresa de mail, ca nu merge sa ti-o trimit pe PM |
Posted 09 July 2007 - 20:49

Posted 24 August 2007 - 18:36

imi trebuie si mie sound trakul din filmul save he last dance 2 . daca poti sa imi trimiti si mie melodia , iti dau adresa mea de e-mail [email protected] . mersi mult
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users