![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Qmail trouble
Last Updated: Apr 20 2007 21:22, Started by
yotis
, Apr 20 2007 14:33
·
0

Posted 20 April 2007 - 14:33

Salut.
De curand am instalat pe un Slack un server de mail (Qmail+Vpopmail+Squirrelmail+Clamav+Spamassassin). S-a instalat totul perfect, functioneaza, dar intalnesc mai nou o problema pe server. Cand incerc sa trimit un mail (Webmail, Outlook, alt client...) in momentul in care apas Trimite/Send, trimite mailul si ramane "agatat" procesul.Mailul este trimis cu success dar procesul ramane agatat in Send...si cred ca aceasta este cauza pentru care la destinatia e-mailului se receptioneaza mai multe copii ale aceluiasi e-mail.Consider ca in acest timp cat sta "agatat" se trimite acelasi mail de x ori, pana ca il deconectez manual, etc. Ati intalnit careva aceasta problema? Este vreun patch,fix, etc? Multumesc! Cu respect, Calin Chiorean |
Posted 20 April 2007 - 16:05

Nu exista asa ceva, ai instalat ceva aiurea pe acolo. Da mai multe detalii, daca il lasi de capul lui (nu apesi send decit o singura data) se trimite de mai multe ori? Ce server de imap/pop folosesti? (din experienta merg bine courier si dovecot)
|
Posted 20 April 2007 - 17:50

Salut!
Folosesc courier pentru imap. Am dezactivat clamav-ul din a scana mailurile si acum merge ok. Se misca un pic cam greu dar merge.Acum incerc sa imi dau seama ce problema are clamav-ul. Am instalat dupa instructiunile de la qmailrock... Pana acum le-am instalat de capul meu si a mers super...dar am zis sa fiu mai "destept" si sa instalez cu zic aia. Si doar probleme am.Ceva fac gresit...sau e explicat acolo gresit. Mersi. |
Posted 20 April 2007 - 19:52

Nu e explicat gresit acolo. Am folosit si eu acel tutorial si mi-a luat 20 de minute sa am serverul up. Mai putin clamav pe care nu il folosesc pt ca nu e cazul deocamdata. Cauta prin loguri mesajele clamav-ului (clamd.log) sau vezi ca poti sa le ai chiar pe mailul root-ului erorile (daca ai configurat asa ceva).
Edited by cianura, 20 April 2007 - 19:55. |
Posted 20 April 2007 - 21:22

Salut!
Folosesc courier pentru imap. Am dezactivat clamav-ul din a scana mailurile si acum merge ok. Se misca un pic cam greu dar merge.Acum incerc sa imi dau seama ce problema are clamav-ul. Am instalat dupa instructiunile de la qmailrock... Pana acum le-am instalat de capul meu si a mers super...dar am zis sa fiu mai "destept" si sa instalez cu zic aia. Si doar probleme am.Ceva fac gresit...sau e explicat acolo gresit. Mersi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users