Alcoolemie peste 0,80 g/L
Last Updated: Aug 19 2009 16:38, Started by
manchimen
, Apr 20 2007 11:53
·
0
#37
Posted 21 April 2007 - 23:42
Quote That makes 2 of us! duh ?!1 evident ca de la whiskey ti-o iei si de la bere fara alcool nu ! sau nu ne-am prins noi de subtilitate ? |
#38
Posted 22 April 2007 - 01:08
Nu exista bere fara alcool. Aia nu e bere, nu se poate numi bere. E lichid cu gust de bere. Daca e careva pe care il intereseaza si eventual pentru urmatorii care vor fi in aceeasi situatie ca mine, voi incerca sa va ofer cat mai multe detalii despre procedura legala, "ilegala" (aka mita) si despre felul in care decurge totul.
|
#39
Posted 22 April 2007 - 07:12
manchimen, on Apr 22 2007, 02:08, said: Nu exista bere fara alcool. Aia nu e bere, nu se poate numi bere. E lichid cu gust de bere. Daca e careva pe care il intereseaza si eventual pentru urmatorii care vor fi in aceeasi situatie ca mine, voi incerca sa va ofer cat mai multe detalii despre procedura legala, "ilegala" (aka mita) si despre felul in care decurge totul. |
#40
Posted 22 April 2007 - 08:44
duculeana, on Apr 22 2007, 08:12, said: Hai nu mai spune! De procedeul de macerare non-alcoolica ai auzit? Sau de extractia alcoolului? (sper sa nu gresesc denumirile). "Lichid cu gust de bere" Hahahaha! Doar n-o fi urina Rog un moderator sa intervina, aici pe Softpedia nu incurajam procedeele ilegale cum ar fi : cum sa dam mita, cum sa dam tepe, cum sa hackuim un cont etc etc. NU NE INTERESEAZA, deci "procedura" propusa de tine. De ce nu vorbesti in numele tau? |
#41
Posted 22 April 2007 - 09:22
#42
Posted 22 April 2007 - 10:20
Stiati ca ficatul unui om sanatos poate metaboliza 7ml alcool pur 100% in 24 de ore? Asta inseamna:
14ml alcool 50% 28ml alcool 25% 56ml alcool 12.5% (vinul) 112ml alcool 6.75% (berea) Deci, o bere cu 6% alcool are 30ml alcool pur, prin urmare ficatul sanatos poate metaboliza in 24h aproximativ 4 beri. Asta inseamna o bere la 6 ore. Deci, cu alte cuvinte, daca ati baut o bere, plecati la drum de-abia dupa 6 ore, fiindca altfel riscati sa inverziti fiola. |
#43
Posted 22 April 2007 - 11:16
just in...daca esti mai interesat foloseste pemeul, nu spatiul public
Quote poate metaboliza 7ml alcool pur 100% in 24 de ore? Quote Deci, o bere cu 6% alcool are 30ml de unde concluzia ca are 30 ml ? si daca poate procesa 7 in 24 de ore...cum naiba poti sa bei 4 beri in 24 de ore (120 ml) sau un la 6 ore ? ori te-ai exprimat tu gresit, ori chiar e gresit... sau mai lumineaza-ma ca poate intre timp ma trezesc si eu |
#44
Posted 22 April 2007 - 11:24
spare-me, on Apr 22 2007, 12:16, said: just in...daca esti mai interesat foloseste pemeul, nu spatiul public stai ca io-s mai greu de cap dimineata... de unde concluzia ca are 30 ml ? pana aici are o logica: 6ml alcool.......100ml x...................500ml x=30 Quote si daca poate procesa 7 in 24 de ore...cum naiba poti sa bei 4 beri in 24 de ore (120 ml) sau un la 6 ore ? ori te-ai exprimat tu gresit, ori chiar e gresit... sau mai lumineaza-ma ca poate intre timp ma trezesc si eu aici se rupe filmul. uita c-a scris "112ml alcool 6,75% (berea)" , aka un sfert de sticla |
#45
Posted 22 April 2007 - 11:36
spare-me, on Apr 22 2007, 12:16, said: just in...daca esti mai interesat foloseste pemeul, nu spatiul public stai ca io-s mai greu de cap dimineata... de unde concluzia ca are 30 ml ? si daca poate procesa 7 in 24 de ore...cum naiba poti sa bei 4 beri in 24 de ore (120 ml) sau un la 6 ore ? ori te-ai exprimat tu gresit, ori chiar e gresit... sau mai lumineaza-ma ca poate intre timp ma trezesc si eu O bere contine 30ml alcool pur de 6%. O sticla de 0.700ml de Ballentines in concentratie de 40%, contine deci 280ml alcool de 40%. Asadar, un paharel (25ml) din aceasta bautura, contine: 25ml x 40%= 10ml alcool de 40%. Daca 14ml de alcool 50% sunt metabolizati in 24 de h, atunci 10ml de alcool 40% in cate ore sunt metabolizati? Cam in 18-20 de ore. Cu alte cuvinte 2 beri se metabolizeaza mai repede decat un paharel de whiskey, fiindca au alcool mai putin (6% spre deosebire de 40%). E clar acum? Edited by duculeana, 22 April 2007 - 11:46. |
#46
Posted 22 April 2007 - 11:48
|
#47
Posted 22 April 2007 - 11:57
haha...cand putem invata cum sa spaguim gaborii, cum sa ne punem avocatii sa "vorbeasca cu judecatorul sau procurorul sa ne ierte", cum sa pacalim fiola sau cum sa mituim intreg lantul "trofic"...? lol...
normal c-am vazut si altele mai mari...dar hai sa nu intram in politica |
#48
Posted 22 April 2007 - 12:02
spare-me, on Apr 22 2007, 12:57, said: haha...cand putem invata cum sa spaguim gaborii, cum sa ne punem avocatii sa "vorbeasca cu judecatorul sau procurorul sa ne ierte", cum sa pacalim fiola sau cum sa mituim intreg lantul "trofic"...? lol... normal c-am vazut si altele mai mari...dar hai sa nu intram in politica Gandesti intr-o singura directie! Corect, lasam politica de care pomenesti, il lasam si pe om sa nareze in pace. |
#49
Posted 22 April 2007 - 12:34
duculeana, on Apr 22 2007, 12:36, said: Cu alte cuvinte 2 beri se metabolizeaza mai repede decat un paharel de whiskey, fiindca au alcool mai putin (6% spre deosebire de 40%). E clar acum? Edited by rox, 22 April 2007 - 12:34. |
#50
Posted 22 April 2007 - 12:36
duculeana, on Apr 22 2007, 12:36, said: Deci, hai sa va lamuresc: e vorba de 120 ml de alcool pur in concentratie de 6%. O bere contine 30ml alcool pur de 6%. O sticla de 0.700ml de Ballentines in concentratie de 40%, contine deci 280ml alcool de 40%. Asadar, un paharel (25ml) din aceasta bautura, contine: 25ml x 40%= 10ml alcool de 40%. Daca 14ml de alcool 50% sunt metabolizati in 24 de h, atunci 10ml de alcool 40% in cate ore sunt metabolizati? Cam in 18-20 de ore. Cu alte cuvinte 2 beri se metabolizeaza mai repede decat un paharel de whiskey, fiindca au alcool mai putin (6% spre deosebire de 40%). E clar acum? hai sa te lamuresc io: e vorba de alcoolul pur. punct. reciteste si tu ce-ai scris. era "112 ml alcool 6,75%". de unde rezultatul asta? exact din 7ml alcool 100% 100 ml ......6,75 112ml.........x x= 7,56 deci tot in jur de 7 ml de alcool pur. grea matematica asta, este? nu exista alcool pur de 6% exista alcool pur. o sticla de bere contine 500 ml de alcool (nepur, ca-i aberant ce zici) 6%. |
#51
Posted 22 April 2007 - 13:03
Ia uitati ce spune medicul specialist:
http://www.doctor.in...tabolizare.html Ca individul sanatos nu poate metaboliza mai mult de 160-180g/zi. Ca atare, daca o sticla de bere am stabilit ca are 30g alcool, putem metaboliza pana la 6 beri/zi. Eliminarea pe cale renala sau pulmonara e in proportie de 2-10%. 1 gram de alcool=7 calorii. |
|
#52
Posted 22 April 2007 - 13:10
duculeana, on Apr 22 2007, 14:03, said: Ia uitati ce spune medicul specialist: http://www.doctor.in...tabolizare.html Ca individul sanatos nu poate metaboliza mai mult de 160-180g/zi. Ca atare, daca o sticla de bere am stabilit ca are 30g alcool, putem metaboliza pana la 6 beri/zi. Eliminarea pe cale renala sau pulmonara e in proportie de 2-10%. 1 gram de alcool=7 calorii. baga link si pentru primele informatii, ca sa vad ce-ai inteles gresit, daca o data scrii 7 ml si a doua oara 160-180 mg. |
#53
Posted 22 April 2007 - 13:13
duculeana, on Apr 22 2007, 14:03, said: Ia uitati ce spune medicul specialist: http://www.doctor.in...tabolizare.html Ca individul sanatos nu poate metaboliza mai mult de 160-180g/zi. Ca atare, daca o sticla de bere am stabilit ca are 30g alcool, putem metaboliza pana la 6 beri/zi. Eliminarea pe cale renala sau pulmonara e in proportie de 2-10%. 1 gram de alcool=7 calorii. Adica tu vrei sa-mi spui ca nu pot sa beau mai mult de 6 beri pe zi? Sau ca nu pot sa beau o sticla de tarie? |
#54
Posted 22 April 2007 - 13:14
aiureli. efectele alcoolui sint diferite de la om la om si fiecare organism reactioneaza diferit la el. nu exista nici o regula fixa si in nici un caz nu e o problema de matematica. cel mai corect e sa zici ca te imbeti cind te imbeti si ca esti treaz cind te-ai trezit
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users