![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
terase - acoperire cu policarbonat
Last Updated: Jun 06 2007 10:04, Started by
RoVal1972
, Apr 15 2007 23:40
·
0

Posted 15 April 2007 - 23:40

Salutare !
Incerc asa ceva acum si tamplarul care imi face chestia asta, n-a mai pus ca acoperis placa de policarbonat. Aveti careva experiente anterioare, sau unde sa citesc ceva pus la punct? Multumesc, V. |
Posted 06 June 2007 - 10:04

Salut
Ai gasit ceva despre montarea placilor de policarbonat? Ai renuntat sau ai rezolvat problema? Ne poti oferi ceva date? Eu intentionez sa inlocuiesc acoperisul garajului de 6 x 4 cu o structura de lemn si placi de policarbonat. Initial m-am gandit pentru acoperis la OSB3 si tabla cutata insa a aparut o oferta interesanta la Praktiker. Am gasit ceva detalii despre montarea policarbonatului aici http://www.bicau.ro/...=...i=1353&di=4 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users