![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Patch-uri pentru M55?
Last Updated: Sep 15 2004 14:22, Started by
cy
, Mar 13 2004 13:13
·
0

Posted 25 March 2004 - 18:16

Quote Originally posted by barkslimpson Pe telefon am v10 si lgp l-am extras din flash-ul copiat de pe telefon. E bun !!! Am gresit eu. Patchul il gasiti in attachment dar nu sunt sigur ca merge 100% ca nu am unde sa-l incerc. Bagati mai intai "rom+en.vkp" si dupa aceea "Chaos_patch.vkp". Attached Files |
Posted 25 March 2004 - 22:30

Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp
si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile. |
Posted 26 March 2004 - 01:42

Lamuriti-ma si pe mine intr-o privinta:
Aceste patchuri pot fi puse doar cu cablu serial si numai cu serial sau merge si un cablu de date pe USB?? |
Posted 26 March 2004 - 08:32

DG
Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate. Salutari si numai bine |
Posted 26 March 2004 - 19:49

Quote Originally posted by barkslimpson Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile. nasol, creca pana la urma trebuie fiecare sa-si faca patch-ul cu limbile |
Posted 26 March 2004 - 23:09

mie imi merge cu patch-ul cu limbile luat de pe forum language remover pack.rar
|
Posted 27 March 2004 - 14:59

Mai cu path-ul cu limbiile alea am vazut ca difera de la tel la altu... am si o problema dupa ce mi-am facut paritia aia B cateodata se inchide tel din senin... bine ff rar dar se comporta un pic ciudat...
|
Posted 27 March 2004 - 16:17

da ..si mie mi se inchidea singur ..sau se intrerupeau convorbirile ...
de accea l-am scos |
Posted 28 March 2004 - 03:37

Salutare
@ cy Cum ie cu patchu ala pt iconuri ? Ai gasit ceva ? 10x |
Posted 30 March 2004 - 01:12

Quote Originally posted by serban_bogdan DG Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate. Salutari si numai bine Poti da te rog mai multe detalii? Din cate am vazut, in VKlay, trebuie sa aleg com-ul ... ![]() |
|
Posted 30 March 2004 - 22:38

baieti...cabluri de date (bune) pe serial gasiti in piata la moghiorosh - 250 000 sau in piata la rahova 300 000....eu mi-am luat si e bun...(pana acum)...pe net sunt de la 450 000 in sus si sunt aceleasi cabluri....eu mi-am luat cablu de c55 si se potriveste la m55....baftaaaa
|
Posted 30 March 2004 - 22:41

am si eu un site www.mygsm.as.ro....acolo puteti face reclamatii cu telefoanele proaste care le-ati cumparat...sa le dam in cap celor care ne vand telefoane scumpe si proaste....mai puteti pune anunturi....gasiti niste jocuri pe nokia....si mai vedeti voi...
|
Posted 01 April 2004 - 00:22

mi-am pus si eu bip la 50 sec...menu-urile belea de la siemens4me.as.ro....am incercat sa pun si patchul sa fac poze cu bateria <30% , dar imi zice ceva de genu k se pare k patch-ul a fost aplicat deja (desi nu este!) sau k versiunea nu este buna.....am v10...ce pot face?
|
Posted 03 April 2004 - 13:43

cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta
warning !!! The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash. Do you want to apply the patc anyway? yes no? am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu. eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok?? daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon? 10x |
Posted 05 April 2004 - 04:57

stie cineva cum se scapa de idioata de intrebare cu "default book" cand schimbi simul? am pus un patch de sw11 care asta zicea ca facea dar nu face nimic...
![]() super site-urile, mi-am pus vreo 20 de inbunatatiri |
|
Posted 05 April 2004 - 18:18

Quote Originally posted by alex19 cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta warning !!! The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash. Do you want to apply the patc anyway? yes no? am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu. eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok?? daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon? 10x In attachment gasesti ceasul pt. 11. Attached Files |
Posted 07 April 2004 - 19:52

sal.
stie careva vreun program care sa citeasca patchurile astea de V-Klay si sa afiseze ce rezulta din ele ? adica daca e vreun patch grafic.. care sa schimbe o poza ceva .. sa arate ce schimba si ce modificari face ! .... -- ar fi prea misto sa fie unu` d-asta .. nu ? ![]() ![]() ![]() Greets, Eminem :cya: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users