Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Analfabetism functional la relati...

Declaratia Unica - dividende WINE

Plase ferestre, din nanofibra, an...

Batch defect de cartele metrou
 350 lei pentru o plomba e mult sa...

Incarcator Makita China

Boala pomi, sau insecte?

Ghiduri clinice Romania
 Credit - persoane cu dizabilitati...

Diferente dioptrii intre ochi

cod CAEN magazin online cu aproba...

Vocuher eMag peste pret comanda a...
 Punct alb pe gingie

Schema scaner Lexmark X215

Descarcare poze raw de pe card mi...

Frigiderele in 1960
 

Patch-uri pentru M55?

- - - - -
  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#73
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by barkslimpson
Pe telefon am v10 si lgp l-am extras din flash-ul copiat de pe telefon.


E bun !!! Am gresit eu. Patchul il gasiti in attachment dar nu sunt sigur ca merge 100% ca nu am unde sa-l incerc.
Bagati mai intai "rom+en.vkp" si dupa aceea "Chaos_patch.vkp".

Attached Files



#74
barkslimpson

barkslimpson

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.12.2003
Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp
si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile.

#75
DG

DG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 11.12.2003
Lamuriti-ma si pe mine intr-o privinta:
Aceste patchuri pot fi puse doar cu cablu serial si numai cu serial sau merge si un cablu de date pe USB??

#76
serban_bogdan

serban_bogdan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,647
  • Înscris: 29.01.2004
DG

Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate.

Salutari si numai bine

#77
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by barkslimpson
Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp
si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile.


nasol, creca pana la urma trebuie fiecare sa-si faca patch-ul cu limbile

#78
sio91

sio91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 29.01.2004
mie imi merge cu patch-ul cu limbile luat de pe forum  language remover pack.rar

#79
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Mai cu path-ul cu limbiile alea am vazut ca difera de la tel la altu... am si o problema dupa ce mi-am facut paritia aia B cateodata se inchide tel din senin... bine ff rar dar se comporta un pic ciudat...

#80
inu

inu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 31.05.2002
da ..si mie mi se inchidea singur ..sau se intrerupeau convorbirile ...

de accea l-am scos

#81
octav29

octav29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 03.01.2004
Salutare
@ cy
Cum ie cu patchu ala pt iconuri ? Ai gasit ceva ?
10x

#82
DG

DG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 11.12.2003

Quote

Originally posted by serban_bogdan
DG

Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate.

Salutari si numai bine


Poti da te rog mai multe detalii?
Din cate am vazut, in VKlay, trebuie sa aleg com-ul ... :confused:

#83
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
baieti...cabluri de date (bune) pe serial gasiti in piata la moghiorosh - 250 000 sau in piata la rahova 300 000....eu mi-am luat si e bun...(pana acum)...pe net sunt de la 450 000 in sus si sunt aceleasi cabluri....eu mi-am luat cablu de c55 si se potriveste la m55....baftaaaa

#84
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
am si eu un site www.mygsm.as.ro....acolo puteti face reclamatii cu telefoanele proaste care le-ati cumparat...sa le dam in cap celor care ne vand telefoane scumpe si proaste....mai puteti pune anunturi....gasiti niste jocuri pe nokia....si mai vedeti voi...

#85
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
mi-am pus si eu bip la 50 sec...menu-urile belea de la siemens4me.as.ro....am incercat sa pun si patchul sa fac poze cu bateria <30% , dar imi zice ceva de genu k se pare k patch-ul a fost aplicat deja (desi nu este!) sau k versiunea nu este buna.....am v10...ce pot face?

#86
alex19

alex19

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 04.01.2004
cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta


warning !!!
The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh
May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash.

Do you want to apply the patc anyway?

   yes    no?






am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu.
eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok??










daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon?





                                   10x

#87
tudor

tudor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 640
  • Înscris: 13.01.2003
stie cineva cum se scapa de idioata de intrebare cu "default book" cand schimbi simul? am pus un patch de sw11 care asta zicea ca facea dar nu face nimic... :((
super site-urile, mi-am pus vreo 20 de inbunatatiri

#88
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003
;Firmware: M55v11
4EFA90: 3D 0D

#89
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by alex19
cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta  


warning !!!
The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh
May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash.

Do you want to apply the patc anyway?

  yes    no?
 





am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu.
eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok??










daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon?  





                                  10x


In attachment gasesti ceasul pt. 11.

Attached Files



#90
Eminem

Eminem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 11.01.2004
sal.
stie careva vreun program care sa citeasca patchurile astea de V-Klay si sa afiseze ce rezulta din ele ?
adica daca e vreun patch grafic.. care sa schimbe o poza ceva .. sa arate ce schimba si ce modificari face ! ....
-- ar fi prea misto sa fie unu` d-asta .. nu ? :)) :D :))

Greets,
Eminem  :cya:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate