Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pantofi alergare

Naveta zilnica

Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...
 video portret in landscape

Am fost eu plecat multa vreme din...

Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania
 Modem/router portabil

asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...
 Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...

Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel
 

Patch-uri pentru M55?

- - - - -
  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#73
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by barkslimpson
Pe telefon am v10 si lgp l-am extras din flash-ul copiat de pe telefon.


E bun !!! Am gresit eu. Patchul il gasiti in attachment dar nu sunt sigur ca merge 100% ca nu am unde sa-l incerc.
Bagati mai intai "rom+en.vkp" si dupa aceea "Chaos_patch.vkp".

Attached Files



#74
barkslimpson

barkslimpson

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 29.12.2003
Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp
si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile.

#75
DG

DG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 11.12.2003
Lamuriti-ma si pe mine intr-o privinta:
Aceste patchuri pot fi puse doar cu cablu serial si numai cu serial sau merge si un cablu de date pe USB??

#76
serban_bogdan

serban_bogdan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 29.01.2004
DG

Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate.

Salutari si numai bine

#77
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by barkslimpson
Cy am incercat patch-ul tau si merge dar da o eroare cand aplic rom+en.vkp
si dupa ce inchei toata operatiunea textul din meniuri este foarte incurcat , o amestecatura de caractere atat la limba engleza cat si la limba romana. Drive b insa apare si functioneaza. Esti pe calea cea buna dar e ceva o eroare cu limbile.


nasol, creca pana la urma trebuie fiecare sa-si faca patch-ul cu limbile

#78
sio91

sio91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 29.01.2004
mie imi merge cu patch-ul cu limbile luat de pe forum  language remover pack.rar

#79
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Mai cu path-ul cu limbiile alea am vazut ca difera de la tel la altu... am si o problema dupa ce mi-am facut paritia aia B cateodata se inchide tel din senin... bine ff rar dar se comporta un pic ciudat...

#80
inu

inu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 31.05.2002
da ..si mie mi se inchidea singur ..sau se intrerupeau convorbirile ...

de accea l-am scos

#81
octav29

octav29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 43
  • Înscris: 03.01.2004
Salutare
@ cy
Cum ie cu patchu ala pt iconuri ? Ai gasit ceva ?
10x

#82
DG

DG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 11.12.2003

Quote

Originally posted by serban_bogdan
DG

Merge si cu cablu de date pe USB caci este vazut ca un COM virtual insa sa fie de calitate.

Salutari si numai bine


Poti da te rog mai multe detalii?
Din cate am vazut, in VKlay, trebuie sa aleg com-ul ... :confused:

#83
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
baieti...cabluri de date (bune) pe serial gasiti in piata la moghiorosh - 250 000 sau in piata la rahova 300 000....eu mi-am luat si e bun...(pana acum)...pe net sunt de la 450 000 in sus si sunt aceleasi cabluri....eu mi-am luat cablu de c55 si se potriveste la m55....baftaaaa

#84
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
am si eu un site www.mygsm.as.ro....acolo puteti face reclamatii cu telefoanele proaste care le-ati cumparat...sa le dam in cap celor care ne vand telefoane scumpe si proaste....mai puteti pune anunturi....gasiti niste jocuri pe nokia....si mai vedeti voi...

#85
xbogdanel

xbogdanel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 22.03.2004
mi-am pus si eu bip la 50 sec...menu-urile belea de la siemens4me.as.ro....am incercat sa pun si patchul sa fac poze cu bateria <30% , dar imi zice ceva de genu k se pare k patch-ul a fost aplicat deja (desi nu este!) sau k versiunea nu este buna.....am v10...ce pot face?

#86
alex19

alex19

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 04.01.2004
cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta


warning !!!
The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh
May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash.

Do you want to apply the patc anyway?

   yes    no?






am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu.
eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok??










daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon?





                                   10x

#87
tudor

tudor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 640
  • Înscris: 13.01.2003
stie cineva cum se scapa de idioata de intrebare cu "default book" cand schimbi simul? am pus un patch de sw11 care asta zicea ca facea dar nu face nimic... :((
super site-urile, mi-am pus vreo 20 de inbunatatiri

#88
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003
;Firmware: M55v11
4EFA90: 3D 0D

#89
cy

cy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.12.2003

Quote

Originally posted by alex19
cy am incercat sa imi pun ceasul ala dar imi da eroarea asta  


warning !!!
The old data for some or all blocks in this patch is not found in flsh
May be the patch has been already applied or have a wrong version of flash.

Do you want to apply the patc anyway?

  yes    no?
 





am dat bineinteles no si am facut cum ai spus tu.
eu am versiunea 11 ce trebuie sa fac sau daca ai un patch pt versiunea asta pune-l si tu ca attasament si mai da-mi si mie niste explicatii ok??










daca imi pun ceasul digital imi pierd garantia la telefon?  





                                  10x


In attachment gasesti ceasul pt. 11.

Attached Files



#90
Eminem

Eminem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 11.01.2004
sal.
stie careva vreun program care sa citeasca patchurile astea de V-Klay si sa afiseze ce rezulta din ele ?
adica daca e vreun patch grafic.. care sa schimbe o poza ceva .. sa arate ce schimba si ce modificari face ! ....
-- ar fi prea misto sa fie unu` d-asta .. nu ? :)) :D :))

Greets,
Eminem  :cya:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate