Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo
 Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 

Patch-uri pentru M55?

- - - - -
  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#19
inu

inu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 31.05.2002

Quote

Originally posted by cy
[ http://www.gsm-dev.de/Patches/M55superNet2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un patch foarte interesant ce afiseaza semnalele (grafic) celulelor la care este conectat mobilul in acel moment (cel putin asa cred). Merita incercat.


e misto patch-ul ...numai iti cam rupe bateria ..el l-am tinut o saptamana ..si apoi m-am lastat :D

#20
S_L_24

S_L_24

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 07.01.2004
dupa cum a zic CY am incercar un backup dar nu prea merge (adica nu merge deloc)
am dat flasher - read memory (tel inchis, cablu care merge) si zice sa apas butonu de power sau deconectez si apoi reconectez tel

apas butonu de power si zice Connected. Sending boots... si aici crapa si da un mesaj din care nu prea inteleg ce vrea sa zica:
A harware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot InitBoot.bin

dc mah poate ajuta cineva, PLS!! spuneti dc nu merge

#21
alex19

alex19

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 04.01.2004

Quote

Originally posted by cy
Instructiunile originale si programele necesare le gasiti in fisierul atasat.



Daca il pun direct pe telefon mere?? sau trebuie sa fac altceva pt ca nu prea ma pricep la chestiile astea va rog sa-mi raspundetzi daca se poate.Si cum imi pun si eu ceasul acela electronic ? Am un cablu de date destul de bun  este chinezezc dar mere brici daca se poate sa imi explicati si mie cum este treaba dupa cum v-am pus nu prea ma pricep la asa ceva. am versiunea 11 cred  : SW-Version 11.

#22
Alexandru

Alexandru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 783
  • Înscris: 28.11.2001

Quote

Originally posted by MrDJ
mie mi-au mers toate care le-am pus
- java space  
- bip la 50 sec
- sa fac poze si cand bateria e sub 30 %
- sa nu mai intrebe cand dau drumu la tel daca vreau sa copiez toate intrarile in telefon
- net monitor, care inca n-am reusit sa descifrez!
Am versiunea 1.0 si nu am avut probleme!


cool a mers :)
sunt interesat de patch-u pentru beep la 50 de sec.
ce este java space ?.
si daca exista un patch cu,care sa vad in momentu in care primesc un tel. de unde sunt sunat ( fix , mobil , office )

#23
S_L_24

S_L_24

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 07.01.2004
revenind si la prob mea (PLS! ajutati-ma unu) am incercat cu alt program sa mah conectez la mobil si merge pe acelasi COM1 am citit cu el flashu si epromu si chiar l-am deblocat (mare greseala am facut, s-a cam dus garantia) deci continui sa cred ca problema e din v_klay asta (am ver2.5) !!
a mai avut cineva problema asta?? exista vreo rezolvare???

#24
serban_bogdan

serban_bogdan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,649
  • Înscris: 29.01.2004
S_L_24

Nu-ti fa probleme daca ai facut copia dupa flash si eeprom inainte de decodarea telefonului este ok. In caz de probleme le rescrii si nu se obsearva ca l-ai decodat.

Salutari si numai bine

#25
alex19

alex19

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 04.01.2004
poate cineva sa ma ajute si pe mine?Vreau si eu sa stiu cum pot sa imi pun drive B pe tel ca habar nu am cu ce se mananca si daca poate cineva sa ma ajute si pe mine i-as fi recunoscator si ar mai fii o chestie cum imi pun si eu ceasul ala electrinic pe tel ca tot se vorbeste de el ca este cool. 10x   Multumesc

#26
sio91

sio91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 29.01.2004
Salut
Si eu am aceasi problema ca S_L_24
dupa cum a zic CY am incercar un backup dar nu prea merge (adica nu merge deloc)
am dat flasher - read memory (tel inchis, cablu care merge) si zice sa apas butonu de power sau deconectez si apoi reconectez tel

apas butonu de power si zice Connected. Sending boots... si aici crapa si da un mesaj din care nu prea inteleg ce vrea sa zica:
A harware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot InitBoot.bin

dc mah poate ajuta cineva, PLS!! spuneti dc nu merge

am facut backup cu m55 tool si a mers dar cu v_klay nu merge
astept si eu sfaturi

#27
sio91

sio91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 29.01.2004
Pentru
S_L_24 revin cu o precizare vezi ca coltul din stinga sus trebuie setat work whit m55 si in mijloc baud sa fie 115200 acum la mine a mers

#28
S_L_24

S_L_24

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 07.01.2004
sio91 mi-am dat seama de problema asta de "om prost"  :D si acum imi merge chiar m-am jucat putin cu telefonu
eu am pus baud ala la 57600, oricum nu prea mah prind care e faza cu setarea aia

#29
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004

Quote

Originally posted by cy
; © SiNgle
;M55v10
;Released 26.02.04
;Ver 2

38B027: 41 42
363FE6: 41 42
363ff2: 41 42

0D2D9A: 2D06 CC00


;creati cu DES 2 foldere in B: Sounds si Pictures in care puteti copia melodiile respectiv imaginile
;Hotkey-ul Filesystem pointeaza acum catre drive-ul B (doar hotkey-ul nu si Filesystem din meniu)
;dezavantajul este ca nu puteti pune imaginile ca wallpapere (respectiv melodiile ca tonuri de apel) si pozele facute cu camera nu le puteti salva in B




Mah fii mai explicit putin... am incercat sa urmez pasii aia dar nu inteleg ceva ce ai scrie tu mai sus ";creati cu DES 2 foldere in B:" ce e aia DES? ca nu inteleg ... inca ceva joace merg ?

#30
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Am facut tutorialul ala despre partitia b.Si nu a mai pornit tel... acum pun flash-ul original... bai tre neapara bagat patch-ul ala al lui chaos sau nu? sau tre pus patch-ul "Permite vizualizarea imaginilor si ascultarea melodiilor din drive-ul B "  Lamuriti-ma si pe mine... La voi cati mega are patch-ul .vkp ala ca la mine are 29.2 si sta o groaza sa il puna.

#31
inu

inu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 31.05.2002
... vezi ca language pack-ul trebuie compilat peste o copie a celui  original (nu-l faci intr-un fisier nou).

#32
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Bai nu merge de nici o culoare spatiul ala... acum numai imi porneste telefonu de nici o culoare... Am pus si flash care era inainte si nimic... numai merge de nici o culoare... imi scrie pe ecran ceva de genu c+...cu litere mici si numai porneste deloc... ce dreaq sa ii fac la telefon? sa ma duc la repezentanta connex?

#33
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004

Quote

Originally posted by inu
... vezi ca language pack-ul trebuie compilat peste o copie a celui  original (nu-l faci intr-un fisier nou).



mah asa am facut am facut totu cum scrie in tutorialula la java si nimic... nu porneste de nici o culoare... ma duc la repezentanta la connex... i-am pus si flash-ul ala original si degeaba numai merge...

#34
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
Bai cum de va merge ma tutorialula la java ca am facut tot ca acolo pas cu pas si nu porneste de nici o culoare telefonu... e teapta... ia spuneti la voi cat are fisierul ala de language patch ala .vkp ca la mine are 28.6 mega si sta ceva sa il bage... si dupa numai poneste tel de nici o culoare... voi cum ati procedat? ia ziceti

#35
inu

inu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 31.05.2002
nu ai facut ca acolo ....patch.ul final trebuie sa aiba vreo 450K.

nu ai compilat language pack-ul peste copia flash-ului original (l-ai compilat intr-un fisier nou ...)..intelegi ce zic ??

#36
cata8757

cata8757

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 319
  • Înscris: 06.01.2004
da cred ca am gresit uite stii cat are patch-ul final are :541 de kilo..
a inca ceva cu copiile la flash difera copia de la fiecare program in parte... adica am facut copie la la flash cu m55 siemens tool si pe urma am mai facut una cu v_klay... si cu aia cu v_kaly am lucart entru patch-ul ala de limba,,, dar eu cand sa blocat tel am pus cu prog m55 siemens tool... si acum o sa incerc sa pun fis ala cu limba din patch-ul facut din flash-ul creat cu v_kaly daca intelegi ce vreau sa zic... uite ID-ul meu ep yahoo messenger daca ai prog ala sa vorbim acolo mai pe indelete : cata_cta

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate