Cultul Penticostal

Posted 18 September 2022 - 07:38

E o crimă să fii de culoare sau ce e cu rânjetul ăla prostesc, Pacco? Nu e nicio catastrofă să fii turc, ți.gan sau ți.gan turc, să știi! Important e să fii om! |
Posted 18 September 2022 - 07:42

Hello, darlings! Ce mai fac amicii Furdui si Bodnariu, ceva noutati? Luna viitoare niște oameni se vor sfătui cum să facă mai bine pentru a-i elibera pe copiii Furdui din ghearele cornutelor răpitoare ![]() https://www.ocdl.ro/ [ https://i.ibb.co/chGsBXj/Captura-de-ecran-din-2022-09-18-la-08-39-14.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Deaia casta penticostala are in randul lor foarte multi colorati. Ziceai că ai fost și tu printre ei o vreme? |
Posted 18 September 2022 - 07:48

Sunt ceva tigani turci dar din nefericire nu foarte mulți. Ziceai că ai fost și tu printre ei o vreme? Pentru cateva luni am asistat la adunarile lor. Cand am dorit sa ma botez , mi s-a conditionat. Am spus pas. Nu am mai calcat pe acolo. Mi-am dat seama ca e organizatie de spoliat fraieri. |
Posted 18 September 2022 - 12:35

Eu n-am vorbit de tigani turci . . . . nu ma intereseaza acest aspect. Dar ce am descoperit, majoritatea sunt colorati. Ziceai că ești turc. Și că ai mers pe la penticostali. Ești și colorat? |
Posted 18 September 2022 - 12:55

De ce nu te interesează rromii tăi turci care merg la penti? Ziceai că ești turc. Și că ai mers pe la penticostali. Ești și colorat? ![]() Asta am observat eu cand am fost e la penticostali, sunt colorati majoritatea. Si la cele de pe youtube observ la fel. Sa fie sanatosi, insa nu am inteles de ce coloratii trag la penticostali. ![]() |
Posted 18 September 2022 - 14:04

Cand am dorit sa ma botez , mi s-a conditionat. Probabil, Pacco, ți-au pus în vedere să nu mai fumezi vapă. ![]()
Sa fie sanatosi, insa nu am inteles de ce coloratii trag la penticostali. ![]() Din cauza muzicii maneloase, care se practică la penticostali. |
Posted 18 September 2022 - 15:07

Probabil, Pacco, ți-au pus în vedere să nu mai fumezi vapă. ![]() ![]() Conditionarea a fost de plata, ca daca ma achit de datorii timp de un an . . . .ca trebuie sa platesc si eu ceva, ca nu degeaba ma boteaza. In biblie zice "cine se boteaza si crede ", pe cand ei zic ca ne boteaza, nu ca eu vreau sa ma botez. Parerea mea ca Dumnezeu m-a retinut sa ma "inrolez" in gashca penticostala. Plus ca eu nu le am cu cantatul . . . ![]() |
Posted 18 September 2022 - 15:52

Cand am dorit sa ma botez , mi s-a conditionat. Am spus pas. Nu am mai calcat pe acolo. Așa-i la ei, n-ai ce face! ![]()
Parerea mea ca Dumnezeu m-a retinut sa ma "inrolez" in gashca penticostala. Că oricum te-ar fi dat afară în regim de urgență! Ai găsit vreo sectă cu oameni mai deschiși la minte și mai îngăduitori? Edited by Sfantul Jakob, 18 September 2022 - 15:52. |
Posted 19 September 2022 - 08:48

Da, dacă vrei să continui să curvești, ești respins. Așa-i la ei, n-ai ce face! ![]() Voi penticostalii aveti majoritatea pastorilor niste curvari si hoti, si te roade de ce fac eu cu penisul meu ? Retine asta, eu nu am fost respins de ei ci eu i-am respins findca sunt escroci.
Așa e.-+ Că oricum te-ar fi dat afară în regim de urgență! Ai găsit vreo sectă cu oameni mai deschiși la minte și mai îngăduitori? Dupa aceea am frecventat in cateva randuri biserica adventista din Medgidia, din pacate era drum lung pentru mine, si vedeam la ei cand se isca neintelegeri cand era vorba de adunat banii, si am zis pas si aici. Cred ca o sa ader la martori. ![]() |
Posted 19 September 2022 - 10:57

Cand am dorit sa ma botez , mi s-a conditionat. Am spus pas. ![]() Ăia ți-au zis: "praleo, noi avem niște condiții pe aici - gata cu curvărăsăriile și cu furtișagurile!" Când ai auzit tu de asemenea condițiuni radicale, ai spus: "pas! pe la voi nu-mi mai calcă picioarele în veac!"
Cred ca o sa ader la martori. ![]() ![]() Edited by Sfantul Jakob, 19 September 2022 - 10:57. |
|
Posted 19 September 2022 - 10:58

Posted 19 September 2022 - 11:03

Acolo nu vrea el să meargă că ăia cred Biblia 100%.
El vrea doar la cei care-s ca el, cu Scriptura 30%. A ales destul de bine iehovismul! |
Posted 19 September 2022 - 11:04

La carismatici te primește oricum, deci nu la Martorii lui Iehova, unde sunt reguli foarte stricte.
|
Posted 19 September 2022 - 11:09

Cei ca Pacco cel mai bine se potrivesc la martori!
|
Posted 19 September 2022 - 12:43

|
Posted 19 September 2022 - 15:50

Dacă era așa, erai de mult șef de cult, Pacco.
Dar pentru că este exact invers, nu te-au acceptat nici măcar la botez! |
Posted 19 September 2022 - 17:31

Pentru că Pacco nu a înțeles dogma creștină (?) a zeciuielii...
![]() |
Posted 19 September 2022 - 20:01

Și nici pe cea a curăției.
Și a cinstei. Cum nu ai înțeles nici tu versetul: Efeseni 5:4 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users