Cultul Penticostal
Last Updated: Apr 02 2023 06:42, Started by
M_r
, Apr 12 2007 21:53
·
16

Posted 09 October 2022 - 08:32

N-ai fost atent! Am menționat ”cu portavoce”. În România, nu este voie cu portavoce. ![]() https://legeaz.net/n...d-penal/art-371 Fă tu acest experiment, du-te cu portavocea în Piața Universității, să vezi că în 5 minute vine Poliția, îți cere cartea de identitate și dovada că ai voie să vorbești acolo (ești la mitting, în ce calitate ești acolo?) Dacă e manifestație religioasă, cultural-artistică sau ai voie să ieși cu portavocea si să faci orice tip de adunare vrei tu vrei tu în Romania. Nu trebuie să ceri aprobare nimănui și nu-i necesar să anunți pe nimeni. Trăim într=o țară liberă, băbăiatule! Tu te crezi în Norvegia sau Germania sau alte state criminale care fură copii din sânul familiilor nevinovate? În România este mai mare libertate decât în USA. Tu trăiești în urmă cu vreo 35 de ani. Cel puțin. |
Posted 09 October 2022 - 08:34

![]() Așa ți-a spus ție vreo babă? Pune aici articolul de lege! |
Posted 09 October 2022 - 08:35

Posted 09 October 2022 - 08:37

Posted 09 October 2022 - 08:38

În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile dețin indicii sau date că desfășurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligația să solicite din timp primarilor, unităților de jandarmi competente teritorial și poliției locale sprijin de specialitate.
|
Posted 09 October 2022 - 08:41

Legea 60/1991 Poate te trezești...
În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile dețin indicii sau date că desfășurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligația să solicite din timp primarilor, unităților de jandarmi competente teritorial și poliției locale sprijin de specialitate. ![]() Nu ține, Baborniță! Doar îți dai seama că eu știu legea aia pe de rost. |
Posted 09 October 2022 - 08:44

Găsesc ei portițe ca să-ți suspende activitatea și să-ți confiște portavocea.
![]() Deci asta este părerea mea, predicatorii stradali din România vor vorbi ... doar cât le vor permite corzile lor vocale, dar... în momentul în care vor folosi o portavoce, imediat vine Poliția, amendându-l pentru tulburarea liniștii publice și lipsa autorizației... ![]() |
Posted 09 October 2022 - 09:04

Găsesc ei portițe ca să Nu tre contrazic bah Darkule, dar despre asta vorbeam noi aici? ![]()
Deci asta este părerea mea Dar e dreptul tău să o ai și să ți-o propagi fără să anunți Primăria... |
|
Posted 09 October 2022 - 10:41

Eu nu am zis că nu poți folosi portavocea pe stradă, dar îți trebuie autorizație, unde să fie desemnat locul, timpul, durata... cum să-ți spun, e de bun simț ca Primăria să analizeze cine ce dorește să facă pe spațiul public, chiar nu poți să urli cu portavocea ce vrei tu, unde vrei tu, sunt și alți oameni care pot fi deranjați, Primăria trebuie să analizeze toate aceste aspecte și să dispună...
![]() Tu crezi că primarele este prost, el nu știe că misionarii ăștia o fac pe bani, că nu urlă degeaba, ci în prealabil au încasat donații generoase de la ”frați”? vor și ei, primarii, o cotă-parte ca să te lase pe tine să-ți faci damblaua... ![]() Eu personal n-am chef să-mi urle unul cu portavocea în cap, niște banalități pe care oricum le cunosc mai bine decât el... ![]() ![]() |
Posted 12 October 2022 - 17:30

chiar nu poți să urli cu portavocea ce vrei tu, unde vrei tu https://cdn.shopify....if?v=1564040072 |
Posted 15 October 2022 - 09:03

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/l53t9da2rcI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 16 October 2022 - 15:34

Sunt online pe Biserica Betel, Constanța. Nu-l văd pe Jake nici aici, la el pe facebook, nicio predică, nimic...
![]() Oare se dă o luptă în suflețelul acestui minunat om, decis ca de acum înainte să nu mai promoveze miciunile din Biblie? ![]() Ca și la Filat, și la ei sunt multe femeiuște din acestea, cu cântece, cu poezii. Dar nu-i Jake la predică! ![]() |
Posted 16 October 2022 - 23:28

Posted 17 October 2022 - 07:38

Văd că facebook-ul tău încă este în funcțiune. Ești pe cai mari:
”În ̆ ̆ vă așteptăm la un eveniment extraordinar de rugăciune pentru misiune! Vom fi în direct cu șapte misionari care ne vor prezenta lucrarea lor și ne vor da ocazia să ne rugăm pentru motivele lor actuale. Vă așteptăm :, ora României!” Mamăăăă!!! 7 misionari! [ https://yoursmiles.org/msmile/fun/m0124.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 17 October 2022 - 08:27

Ce să zic, ai nimerit-o!
Dar totuși, poate ești cu capu'! ![]() [ https://i.ibb.co/C1y0fVg/Edible-Heavenly-Addax-size-restricted.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Vezi poate te prinde individul cu care mă confunzi și îți bagă câteva GDPR-uri în cap! ![]() Atunci lucrarea îți va fi desăvârșită. Edited by Sfantul Jakob, 17 October 2022 - 08:30. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
FanBoy