![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Idei de afaceri?Parteneriate?
Last Updated: May 25 2007 10:12, Started by
only i
, Apr 12 2007 12:54
·
0

Posted 23 May 2007 - 05:52

Bascalie esti si faci tu dupa cum vad in posturile tale domnule....eu cer pareri opinii nu sunt la politie sa ma justific!Nu ma ascund in spatele unei poze a unuia cu un trabuc in gura(mare miliardar) si mor de foame in casa.Nu stiu,intreb nu ma dau rotund... ![]() |
Posted 23 May 2007 - 08:52

SUNT CURIOS DACA SE SESIZEAZA VREUN MODERATOR LEGAT DE MIZERIA ASTA DE TOPIC, PENTRU CA E IMPOSIBIL SA DAI REPORT LA MINIM 15-20 DE POSTURI OFF-TOPIC, LA MISTO, JIGNITOARE, CARE-MI PROVOACA BOLI OCULARE SI DIVERSE TULBURARI. NUMAI ASA CA IDEE
|
Posted 23 May 2007 - 16:02

Posted 23 May 2007 - 16:57

Ingamfare si atat!In rest bataie de linguri in stomac si ceata deasa.Cum am mai spus in alt post rog circarii sa se abtina!Multumesc! ![]() Nu e nici o ingamfare,e o realitate.Daca ai revenii cu picioarele pe pamant ai realiza ca atata timp cit nu oferi nimic intr-o asociere nu o sa iti faca nimeni un avantaj,sa te bage intr-o afacere,decit poate daca reprezinti vreo forta financiara.Dar 20.000 euro si un Touareg nu reprezinta vreun potential financiar de care eu sa am nevoie in vreo eventuala afacere iar atitudinea ta imi arata ca nu ai deloc maturitate si realismul unui eventual partener.Btw,Touaregul e bun numai daca e V10,atunci isi merita banii, in rest sint slabute dupa opinia mea.Mai bine il vinzi si cu ce bani mai ai cumperi in leasing 10 Loganuri pe care le dai in sistem rent a car cu 20 euro pe zi,ca sa spargi piata.Leasingul plus casco per Logan e cam 170 euro.Fa o socoteala si vezi daca iesi bine.Tip-ul asta e free. Edited by archimex2002, 23 May 2007 - 17:01. |
Posted 23 May 2007 - 20:09

Nu e nici o ingamfare,e o realitate.Daca ai revenii cu picioarele pe pamant ai realiza ca atata timp cit nu oferi nimic intr-o asociere nu o sa iti faca nimeni un avantaj,sa te bage intr-o afacere,decit poate daca reprezinti vreo forta financiara.Dar 20.000 euro si un Touareg nu reprezinta vreun potential financiar de care eu sa am nevoie in vreo eventuala afacere iar atitudinea ta imi arata ca nu ai deloc maturitate si realismul unui eventual partener.Btw,Touaregul e bun numai daca e V10,atunci isi merita banii, in rest sint slabute dupa opinia mea.Mai bine il vinzi si cu ce bani mai ai cumperi in leasing 10 Loganuri pe care le dai in sistem rent a car cu 20 euro pe zi,ca sa spargi piata.Leasingul plus casco per Logan e cam 170 euro.Fa o socoteala si vezi daca iesi bine.Tip-ul asta e free. |
Posted 23 May 2007 - 20:37

ok nu prezint interes ignora topicul asa mi se pare corect...nu abera pe langa subiect...sau nu face presupuneri ca am ca nu am ca nu stiu ce...thx ptr tip btw. baiatu', de ce nu sari tu cu o idee. daca e ok, poate sarim si noi cu banii. ce vrei, sa te facem partener ca ai si tu ceva banuti si o masina? altceva ai? o sa ignor si io topicul asta, e jenant... ![]() |
Posted 24 May 2007 - 00:41

Posted 25 May 2007 - 10:12

Va propun si eu o afacere, dar ca sa nu postez acelasi lucru de mai multe oriva invit sa cititi topicul acesta, iar cei interesati sa-mitrimita PM.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users