![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
media player nu citeste avi peste 2Gb ?
Last Updated: Apr 05 2002 14:52, Started by
andiluX
, Mar 20 2002 13:24
·
0

Posted 20 March 2002 - 13:24

Oameni buni cum fac sa citesc un fisier avi de 5 Gb cu media player.. ?
|
Posted 20 March 2002 - 17:51

win 9x are aceasta limitare
ai putea incerca sub linux - si nu cu media player poate chiar sub windows xp (dar nu-s prea sigur) |
Posted 20 March 2002 - 18:34

Cred ca nu poti. Iata pe scurt de ce (nu garantez 100% de exactitate): functiile de citire din fisier folosesc un offset de tip long (2 GB). In cel mai bun caz se poate folosi unul de tip unsigned long, ceea ce implica o limitare a fisierelor la 4GB.
|
Posted 21 March 2002 - 22:19

sistemul de operare e win2k.... pc cu placa de captura dv500 pinnacle.. hdd de 40 gb partitionat in felul urmator :6gb prima partitie fat32(cu sistem operare) si a doua de 34 gb ntfs pentru a scapa de limitarea de 2 gb la captura... problema de care v-am povestit am intalnit-o cand am exportat un proiect lucrat in adobe premiere care avea 24 de minute....Adica.. ce se intampla mai exact : fisierul exista fizic... are marimea de vreo 5 gb dar in momentul cand incercam sa il dechid cu media player aparea o imagine neagra si fara sunet... ma puteam deplasa cu cursorul de timp in media player dar degeaba... negru...fara sunet..
Va rog enorm ajutati-ma... |
Posted 23 March 2002 - 12:40

hmm, incearca totusi si cu alt player cu BSPlayer, de exemplu.
|
Posted 23 March 2002 - 13:33

acum da-mi te rog si site-ul de unde pot lua programelul
|
Posted 23 March 2002 - 15:23

Mah, ia matale Virtual Dub shi o sa-l potzi vedea!
http://www.virtualdub.org/ Cel mai bine e sa tai respectivu' fishier cu VirtualDub, folosind : direct Stream Copy la Video shi audio !!! Il faci in fishiere mai mici ... Dar banuiesc ca alta e problema ta .... Io m facut ieri 2 capturi a cate 3.5, resp 3.6 GB pe o partitzie FAT 32 ... deci se poate .... sub Win XP (deci NT este necesar ... la tine nu e problema asta, ca ai 2k) ... Dra limitarea de 2GB nu am intalnit-o .... Problema a fost alta! Am putut sa vad ok, dar incepand de la 2.5 - 2.6 ore nu am mai avut sincronizare cu sunetul! Am taiat fishierele in 4 mai mici (erau 4 episoade de cate o ora) shi a mers fara probleme! faza de care spui tu am intalnit-o in felul urmator: captura fullframes, pe care MediaPlayer nu a shtiut sa o citeasca ...(MicroDVD merge pe controalele de media player) SolutziaVirtual Dub shtie sa citeasca ... shi potzi face shi comprimarea OK ... Documentzatzie VirtualDub aici Pune un thread la video pentru GunX cu link catre cel de aici ... O sa te ajute ... ca e baiat de zahar! :D |
Posted 02 April 2002 - 12:30

o sa incerc.. as fi vrut sa nu ma mai chinui sa impart fisierul in nu shtiu cate parti... as fi vrut sa il pot vedea pe tot...
|
Posted 02 April 2002 - 19:39

super link-uri de downloadat software video&audio :
http://www.doom9.org/software2.htm http://www.divx-digest.com/software/ in rest ce s-a zis mai sus, incearca cu virtual dub, fa capturile multisegement si desi ti le va sparge in fisiere de <1900MB, le va vedea ca un intreg si vei scapa de bugul din Media Player |
|
Posted 05 April 2002 - 14:52

pentru bs player... si nu numai:
incearca cu Google sau Altavista... o sa gasesti mai multe decit vrei... sau si mai bine, verifica la www.dvd.box.sk si o sa-l gasesti sigur |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users