Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum v-a apucat dragostea pentru p...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 Medii admitere 2023 UPB - Faculta...

Cum pot crea o iluzie de tipul Fa...

Cand crezi ca le-ai vazut pe toat...

Damsel (2024)
 

Telefon care sa afiseze nume persoana cand esti sunat

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
cflorin

cflorin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 02.04.2004
Salut,

Sunt abonat RDS. Vreau sa cumpar un telefon care sa imi afiseze numele persoanei atunci cand sunt apelat (in genul telefoanelor mobile). Stiti vreun model?

Multumesc pentru sugestii.

#2
usa94

usa94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 07.04.2007
Eu vreau sa intreb altfel: la RSSTel merg telefoanele Rtc?

#3
masha

masha

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 19.03.2007
Pe rds merge orice fel de aparat telefonic, mai putin cele care formeaza numai in puls.

La mobile, daca ai numarul in agenda....iti afiseaza numele chematorului...si daca telefonul are identificare apelant.......deci..trebuie sai numarul memorat sa-ti afiseze cin`te cauta, sa ai o agenda de numere mare...in telefon...!!!
De regula, telefoanele uzuale, fixe au 30 - 50 numere ce pot fi memorate....sunt si cu 500.....da` nu chinezarii.....si deloc ieftine...Bafta!!!

#4
cflorin

cflorin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 02.04.2004

View Postmasha, on Apr 7 2007, 10:49, said:

Pe rds merge orice fel de aparat telefonic, mai putin cele care formeaza numai in puls.

La mobile, daca ai numarul in agenda....iti afiseaza numele chematorului...si daca telefonul are identificare apelant.......deci..trebuie sai numarul memorat sa-ti afiseze cin`te cauta, sa ai o agenda de numere mare...in telefon...!!!
De regula, telefoanele uzuale, fixe au 30 - 50 numere ce pot fi memorate....sunt si cu 500.....da` nu chinezarii.....si deloc ieftine...Bafta!!!

Ei, vreau un model, o sugestie...

#5
bluehunt

bluehunt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 957
  • Înscris: 22.03.2004
eu am un panasonic dect. nu stiu modelul exact, dar este luat din carrefour. cand ajung in bucuresti pot sa-ti spun modelul exact.
telefonul are agenda de 200 de numere

#6
cflorin

cflorin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 02.04.2004

View Postbluehunt, on Apr 7 2007, 20:52, said:

eu am un panasonic dect. nu stiu modelul exact, dar este luat din carrefour. cand ajung in bucuresti pot sa-ti spun modelul exact.
telefonul are agenda de 200 de numere

Astept mesajul tau.

#7
usa94

usa94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 07.04.2007
Presupun ca rds ofera caller ID nu? Si parca era si gratuit sau ma insel?

#8
cflorin

cflorin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 02.04.2004

View Postusa94, on Apr 7 2007, 20:57, said:

Presupun ca rds ofera caller ID nu? Si parca era si gratuit sau ma insel?

Da, ofera. Si da, este gratuit.

#9
usa94

usa94

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 07.04.2007

View Postcflorin, on Apr 7 2007, 20:58, said:

Da, ofera. Si da, este gratuit.
Normal si civilizat. Urmeaza sa-mi instalez si eu (am contractul semnat) si de asta ma intereseaza subiectul.

#10
kikifast4u

kikifast4u

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 18.01.2007
Eu am Siemens C100 de 2 ani. Eu zic ca e ok, si nu e foarte scump. Mai am si un Topcom (parca asa se numeste marca) Butler, care a fost mult mai ieftin, dar mai greu de utilizat.

#11
the_angel

the_angel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 881
  • Înscris: 05.02.2007

View Postkikifast4u, on Apr 7 2007, 21:33, said:

Eu am Siemens C100 de 2 ani. Eu zic ca e ok, si nu e foarte scump. Mai am si un Topcom (parca asa se numeste marca) Butler, care a fost mult mai ieftin, dar mai greu de utilizat.
eu folosesc master. super telefon. si ai 2 telefoane la pret de 1 :coolspeak:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate