21 grams
Last Updated: Oct 29 2006 13:57, Started by
cmidp
, Mar 07 2004 14:33
·
0

Posted 07 March 2004 - 14:33

Ce parere aveati despre 21 grams? Personal mi-a adus aminte de Requiem for a Dream.
|
Posted 07 March 2004 - 16:29

Mie mi-a adus aminte de Memento prin modul neliniar (dar inteligent) in care este construit. Si cred ca mai seamana si cu Amores Perros al aceluiasi regizor care am inteles ca are in mare o tema asemanatoare, dar pe care nu l-am vazut. Oricum mi-a placut f. mult, mai mult chiar decat Mystic River, celalalt film al lui Sean Penn. Penn, Naomi si Benicio joaca foarte bine.
|
Posted 08 March 2004 - 09:04

Un film deosebit, poate merita mai multe premii la Oscariada Inelelor.
|
Posted 08 March 2004 - 10:12

Am vazut in week-end filmul asta... e superb... este unul din putinele filme pe care l-as mai fi vazut o data imediat dupa ce s-a terminat...
Poate ca este insa mult prea trist... Oricum, nu ma asteptam de la Naomi Watts sa joace atat de bine, sincer m-a impresionat |
Posted 08 March 2004 - 16:21

A fost un film impresionant din toate punctele de vedere.
|
Posted 10 March 2004 - 11:48

Si mie mi-a placut enorm de mult... pentru mine a fost pe locu 2 din 2003 dupa LOTR... mi-a placut foarte mult desfasurarea actiunii...ca in Memento cum a zis cineva mai sus...si imi aduce aminte de romanul lui Emily Bronte ...Wuthering Heights (La rascruce de vanturi) care intra direct in subiect de la inceput si iti captiveaza atentia. M-a tinut in fiecare clipa in suspans...si pur si simplu nu puteam sa ma desprind de calculator...au fost chiar unele momente cand am vrut sa dau mai inainte sa vad ce se va intampla. Poveste desi pare sa fie una obisnuita, este prezenta intr-un mod atat de real incat poti sa intri in pielea personajului... si sa-i simti proprile trairi. Genul filmului mi se pare a fi cam acelasi cu Lost In Translation... numai ca in 21 Grams predomina vina, remuscarea, pierderea controlului, etc. ... iar in LIT ar fi regretul, pierderea pe sine....
Oricum un film foarte bun 21 Grams ...l-am introdus in top 10-ul meu...pacat de oscar... Benicio de Toro il merita 100% ( asta in cazul in care nu e Mystic River mai bun....ca nu l-am vazut inca) ... Naomi Watts la fel...desi nu am vazut Cold Mountain ![]() ![]() |
Posted 27 October 2006 - 22:46

„21 grams” va fi în această noapte, începând cu ora 00:10, la TVR 1. Sper că nu am deranjat pe cineva prin dezgroparea acestui topic, însă am considerat că este un film care merită văzut.
|
Posted 27 October 2006 - 23:05

A fost un film extraordinar. Sean Penn este genial si in filmul asta si in Mystic River. A avut o revenire spectaculoasa cu doua prestatii pe masura intr-un singur an. A fost si recompensat cu un oscar - meritat din plin.
|
Posted 29 October 2006 - 13:57

l-am vazut si eu mai demult...
ce pot sa zic, mi-a placut, desi m-a cam ametit putin ![]() e foarte interesant, ciudat, trist, etc ![]() m-as mai uita o data la el ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users