![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Hol - zugraveala si decoratiuni
Last Updated: Jul 29 2007 15:55, Started by
julez
, Apr 05 2007 17:56
·
0

Posted 05 April 2007 - 17:56

Cum imi recomadati sa zugravesc un hol ingust si lung (1,5m x 5,5 m) si cum as putea sa decorez?
|
Posted 12 July 2007 - 21:39

Culoare calda si deschisa, decoratiuni, ce ti se pare tie mai potrivit, dar nu prea multe sa nu capete aspect inghesuit. O canapea micuta sau un tamburel ceva comod pe care poti sta, mai ales daca este holul de la intrare.
|
Posted 26 July 2007 - 23:25

putin probabil ca pe forum sa existe un designer care iti zica ce culori/materiale/produse sa folosesti fara sa stie ce culoare au usile, tamplaria, ce forme geometrice are casa si a holul mentionat, esenta si culoarea parchetului, etc,etc,etc - si toata aceasta consiliere sa o acorde gratis !
pt o intrebare asa simpla ca a ta.....un raspuns profesional include multe detalii /dc doresti un raspuns rapid ( al unui neprofesionist) eu as zice crem si visiniu ( culorile astea le-am vazut cel mai rapid uitandu-ma in jur). |
Posted 29 July 2007 - 15:55

Cum imi recomadati sa zugravesc un hol ingust si lung (1,5m x 5,5 m) si cum as putea sa decorez? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users