![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Caut o melodie
Last Updated: Apr 04 2007 14:24, Started by
IonutO
, Apr 04 2007 00:59
·
0

Posted 04 April 2007 - 00:59

Caut de ceva vreme o melodie pe care am auzit-o in filmul serial Las Vegas cantata de Mark McGrath dar nu stiu cum se cheama.... Vreau foarte mult melodia asta...sau macar sa imi spune-ti si mie cum se cheama. Ms mult
|
Posted 04 April 2007 - 14:24

Caut de ceva vreme o melodie pe care am auzit-o in filmul serial Las Vegas cantata de Mark McGrath dar nu stiu cum se cheama.... Vreau foarte mult melodia asta...sau macar sa imi spune-ti si mie cum se cheama. Ms mult Eu teas ajuta cu mare placere dar daca nu ai si denumirea la melodie nu am cum sa te ajut 1. ELVIS (Junkie XL Remix): "A Little Less Conversation" 2. THE PUSSYCAT DOLLS: "Far As We Felt Like Goin" 3. FATBOY SLIM: "Wonderful Night" 4. COWBOY TROY with BIG & RICH: "I Play Chicken with the Train" 5. VANESSA BROWN: "Whipped" 6. TOM JONES (Stereophonics Remix): "Mama Told Me Not To Come" 7. BODYROCKERS: "I Like the Way" 8. MICHAEL BUBLE': "Sway (The Passengerz European Mixshow)" 9. THE ISLEY BROTHERS (Remix): "It's A New Thing (It's Your Thing)" 10. ESTHERO: "Wikked Lil' Grrrls" 11. KOOL & THE GANG feat. SEAN PAUL & SPANNER BANNER: "Ladies' Night" 12. WAYNE NEWTON vs The Legion of Doom: "Suspicious Minds" 13. CHARLIE CLOUSER: "Let It Ride" 14. ELVIS PRESLEY: "A Little Less Conversation" Cam astea sant melodiile care se canta in film si chiar cele care sant in Soudtrack. Altele nu exista. Edited by nortton, 04 April 2007 - 14:35. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users