![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
probleme logitech mx revolution pe slackware 11.0?
Last Updated: Mar 31 2007 19:19, Started by
zero13ro
, Mar 31 2007 02:53
·
0

Posted 31 March 2007 - 02:53

salut
mi-am luat un logitech mx revolution de la piata ![]() in timpul instalarii de slack m-a intrebat ce tip de conectica am la maus am bifat cea de USB si cand am rulat pt prima data linuxu start x etc etc mi-a mers perfect eeeee asta dupa primul reboot ca la a 2-a botare a linuxului miscam stanga dreapta de el si el se ducea in sus si in jos mentinez ca doar in sus si in jos am rulat din nou mouseconfig din konsolel-am pus pe USB din nou si tot la fel mousu e corless daca e sa dau mai multe detalii stie cineva care e solutia? multam |
Posted 31 March 2007 - 19:19

stie cineva daca sunt probleme in general cu mouse-urile cordless pe linux slack sau pe linux in general?
chestia e ca mai am un logitech mx 500 cu fir si cum l-am bagat la si detectat ca fiind modelul respectiv si merge brici ![]() Edited by zero13ro, 31 March 2007 - 19:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users