![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Slackware 11
Last Updated: Mar 25 2007 16:15, Started by
ionut_jakal
, Mar 25 2007 14:16
·
0

Posted 25 March 2007 - 14:16

tocmai am terminat de descarcat Linux Slackware 11 pe dvd.
am scris cd-u , a bootat cand am pronit pc-u, a aparut o interfata ca de DOS am instalat versiunea FULL , am facut setarile cerute totul bine si frumos .. am instatlat LILO dau restart dupa ce termina absolut totul.. si intra intr-o versiune de lilo (veche zic eu) ptr ca era tot asa cu text de Dos dau pe linux .. enter... apare textul ala rapid cu hddurile comonente... pana la urma termina si apare o chestie cu login nu merge sa dau enter nu merge sa dau alt user decat root dupa ce accepta root imi cere parola ... bag parola... apare tot in tipu ala de scris dos o chestie welcome si ai primit un mail blablabla eu cand am instalat am selectat acolo sa apara in modul KDE si nu inteleg care e treaba de imi apare doar consola dupa ce dau login apare ASUS@root: blablabla ca intro cosnola exact la fel.. ce trebuie sa fac ca sa imi apara normal si sa intre in desktop ??? am nevoie de ajutor urgent!! va rog io ![]() |
Posted 25 March 2007 - 14:53

incearca urmatoarea comanda : startx
asta daca ai instalat serverul X, etc. Edited by A.Faith, 25 March 2007 - 14:55. |
Posted 25 March 2007 - 14:56

Editezi /etc/inittab și acolo unde scrie id:3:initdefault: înlocuiești 3 cu 4; asta pentru boot-ul următor.
Apoi "telinit 4" sau reboot, ce ți-e mai ușor. N-ar fi rău să-ți adaugi și un user diferit de root, folosește comanda "adduser" pentru asta. Oricum, cred că ar fi fost mai bine să-ți instalezi altă distribuție, Slak e pentru cei cărora le place consola ![]() /LE: A.Faith are dreptate, întîi configurează X ca lumea, și folosește startx ca să vezi dacă e ok, dacă îl pui să intre direct în X dar nu l-ai configurat corect poți avea surprize neplăcute. Edited by Strict, 25 March 2007 - 14:58. |
Posted 25 March 2007 - 15:31

incearca urmatoarea comanda : startx asta daca ai instalat serverul X, etc. daca era server x in lista de programe de la Slackware atunci inseamna ca l-am instalat ptr ca am instalat FULL o sa incerc si varianta de mai jos sa vad daca merge asa.... |
Posted 25 March 2007 - 15:39

cum a prevazut si strict, serverul x nu era configurat cum trebuie. editeaza si tu /etc/X11/xorg.conf si apoi cu startx ar trebui sa mearga
![]() Edited by A.Faith, 25 March 2007 - 15:39. |
Posted 25 March 2007 - 16:15

:-D mi-am sters postul idiot, scuze
Edited by OriginalCopy, 25 March 2007 - 16:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users