![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Irlanda - Dublin
Last Updated: Dec 30 2019 13:22, Started by
eliseykid
, Mar 24 2007 18:47
·
0

Posted 18 May 2010 - 16:32

ciureanuc, on 18th May 2010, 17:08, said: Guiness cu "black corn" e de fapt Guinnes with blackcurrant juice... intr-adevar este mai aromata si mai putin amara. Ieri am picat dupa un week-end la Dublin, daca vreti poze si impresii noi, lasati un mesaj. ![]() Salut. Niste poze cu Dublin poti sa ne areti linistit:). Cum ti s-a parut orasul? Banuiesc ca ai zburat cu Blue de ti-a iesit asa ieftina excursia. Un nume de hostel, ceva...? |
Posted 24 May 2010 - 13:48

Un mesaj pe care l-am lasat si pe Trip Advisor.
Dublin Free Tour Hello, Not too much words to say, I just LOVED the free tour of Dublin with Chris. If I am not asking too much (but I know I do :-) ) can somebody film a tour of Chris (I know, 3 hours is much) and upload it on youtube? I filmed just 1 minute and... I want to see more!! Chris, if you remember the big (read FAT) Romanian guy, with yellow hooded sweatshirt, Romania say Hi! to you. ![]() We loved the tour (me and my four friends) and we wait for a video recorded tour or even the text! (please include the jokes also). Cheers from Romania! Attached Files |
Posted 26 July 2010 - 20:59

Salut
Am fost acum 2 saptamani in Dublin unde am stat o saptamana. Tin sa ii contrazic ferm pe cei care spun ca nu ai ce sa faci in Irlanda. Intr-adevar vremea a fost capricioasa dar ploaia de acolo nu e ca cea de la noi. E mai "subtire" , trece repede si nu te uzi asa tare incat sa trebuiasca sa te intorci acasa. In Dublin am vazut muzeul Guiness, nu m-a impresionat foarte mult dar locul este foarte vizitat. Mult mai interesanta este Biblioteca lui Trinity College, o colectie imensa de carti vechi, inclusiv celebra "Book of Kells" de pe la anul 800. Strazile pietonale cu magazine sunt Grafton si Henry, de o parte si de alta a raului Liffey. In special Grafton e o zona extrem de placuta pentru plimbat. In afara Dublinului am mai vazut falezele din Moher, Glendalough (ruinele unei manastiri foarte vechi, cam la 60 km de Dublin), abatia Timoleague (tot ruine, dar extrem de spectaculoase, cam ca cele din jocul Diablo II ![]() Kilkenny este iarasi un orasel dragut cu un castel aratos (nu am intrat in el ca sa va spun cum e acolo) si cu 2 biserici mari de tot. Am ajuns cu masina (inchiriata, aoleu ce naspa se conduce pe stanga ) si in nord. Derry sau Londonderry cum ii zic britanicii nu merita efortul insa in apropiere se afla "Giant's Causeway", un fenomen geologic foarte bizar. O sa pun foto. Am fost si la Belfast care nu mi s-a parut ca ar geme de turisi, chiar daca potential categoric exista. Are multe cladiri impunatoare si strazi aerisite. Probabil ca renumele nefast nu atrage multa lume. Cel mai mult mi-au placut insa irlandezii. Foarte prietenosi (poate ca e si efectul berii in exces) si peisajele de "countryside", mai ales cand in peisaj apare si oceanul. Falezele din Moher ![]() ![]() Timoleague Abbey ![]() ![]() Belfast ![]() Edited by bogdancon, 26 July 2010 - 21:01. |
Posted 07 February 2011 - 17:23

Inceputul Aprilie ma duc la dublin pt 5 zile plin , pentru vizita ,
Aceasta 5 zile daca este mult pentru numai dublin sau trebuie sa rezerv 2 zile pentru Belfast ( Merita 2.30 min cu tren pana la Belfast ? ) Multumesc |
Posted 22 February 2011 - 15:42

Nu a fost nimen in Irland ? Trebuie sa stiu merita Belfast sau nu ? pentru 2 zile ?
Multumesc |
Posted 14 March 2011 - 14:57

Pe 8 Aprilie merg si eu cu inca 4 prieteni. Plecam cu BlueAir. In Dublin ajunge la ora 00:45 ora locala. Cazarea o avem pe Lower Gardiner Street, Dublin, D1.
In afara de taxi, ce variante avem la acea ora ?. Multumesc. |
Posted 16 March 2011 - 23:50

graficavectoriala, on 14th March 2011, 14:57, said: Pe 8 Aprilie merg si eu cu inca 4 prieteni. Plecam cu BlueAir. In Dublin ajunge la ora 00:45 ora locala. Cazarea o avem pe Lower Gardiner Street, Dublin, D1. In afara de taxi, ce variante avem la acea ora ?. Multumesc. Cu cat ai gasit camera ? Si noi mergem 6-11 april |
Posted 17 March 2011 - 09:51

59€ / persoana/ 2nopti la http://www.booking.c...lability_target . Camera de 5 persoane.
|
Posted 25 March 2011 - 16:20

Pentru 3 zile am gasit asta ;
http://www.dublinpas...edom.asp?refID= , adica 3 zile pass pentru » Dublin Bus Tour - Hop On Hop Off » Airlink - Airport Express Services » All Dublin Bus Commuter Services costa 26 E / persoane Ce spuneti merita ? |
Posted 02 April 2011 - 15:07

graficavectoriala, on 14th March 2011, 15:57, said: Pe 8 Aprilie merg si eu cu inca 4 prieteni. Plecam cu BlueAir. In Dublin ajunge la ora 00:45 ora locala. Cazarea o avem pe Lower Gardiner Street, Dublin, D1. In afara de taxi, ce variante avem la acea ora ?. Multumesc. ![]() |
|
Posted 03 April 2011 - 17:07

Ha, foarte tare
![]() |
Posted 04 April 2011 - 16:53

Posted 04 April 2011 - 22:07

Cea mai ieftina pe care am gasit-o eu, este de 7euro dus, cu aircoach. Si cred ca si singura varianta la ora tarzie la care aterizeaza avionul.
|
Posted 04 April 2011 - 22:51

graficavectoriala, on 4th April 2011, 23:07, said: Cea mai ieftina pe care am gasit-o eu, este de 7euro dus, cu aircoach. Si cred ca si singura varianta la ora tarzie la care aterizeaza avionul. Daca luati aircoach ,va lasa foarte aproape de hotel,pe Upper O Connell Street.De acolo pana pe Lower Gardiner Street ai 5 minute de mers pe jos. Oricum la Dublin Airport gasiti taxiuri la 25-30 euro pana in centru,totul e sa intrebati si sa negociati. Gasiti chiar minivanuri de 7 locuri asa ca e de pus in balanta 7 euro de persoana aircoach cu taxi.Personal as alege un hotel in zona Phoenix Park sau Marina Blanchardstown. Oricum,adevarata Irlanda nu este Dublin,este Connemara,Limerick,Letterkenny,Cork..... |
Posted 04 April 2011 - 23:11

ady_77, on 4th April 2011, 23:51, said: Daca luati aircoach ,va lasa foarte aproape de hotel,pe Upper O Connell Street.De acolo pana pe Lower Gardiner Street ai 5 minute de mers pe jos. Oricum la Dublin Airport gasiti taxiuri la 25-30 euro pana in centru,totul e sa intrebati si sa negociati. Gasiti chiar minivanuri de 7 locuri asa ca e de pus in balanta 7 euro de persoana aircoach cu taxi.Personal as alege un hotel in zona Phoenix Park sau Marina Blanchardstown. Oricum,adevarata Irlanda nu este Dublin,este Connemara,Limerick,Letterkenny,Cork..... Frumusetea unei tari, oricare ar fi ea, nu o vezi in capitala. Dar avand la dispozitie doar 2 zile ... trebuie sa te multumesti si cu atat ![]() O sa vedem la aeroport care varianta de transport este mai ok. Van de 5-7 persoane gasim la aeroport sau trebuie rezervat ? Merci. |
|
Posted 11 April 2011 - 15:09

Just i came back .... Am fost 3 zile dublin + 2 zile Belfast ;
Pe Scurt , Merita atat a drum si obeseala , Dublin , curat , multe verdeata , Zoo nota 10 , magazinele inchide Joi ora 21 , duminica inchis , restul zilei 19.00 Am stat zona HARCOURT , 10 min pana la centru by Walk, hotel 3 * , 55 E / noapte Dbl cu Micdejun , Aveti grija ce hotel alegeti , unde am stati noi avea si club, si spre dim 0ra 03 plin afara , canta , tipa , etc Dublin - belfast cu tren 2 ora, am stat Holiday inn Expres , Statie de tren BOTANIC, 10 min pana centru by walk, oras fata da Dublin mai murdar , Dar are o stil de viata ...... night Club urile este plin plin plin .... intrare 8 Sterlin ![]() Poze , mai terziu ..... |
Posted 25 May 2011 - 18:16

Am inteles ca foarte curand Blue Air va avea zboruri si din Cluj sper Dublin, deci ne-ar tenta sa mergem. Nu atat pentru Dublin, cat pentru restul Irlandei, sa inchiriem o masina si sa strabatem tara in lung si lat. Ii rog pe cei care au fost prin Irlanda sa postede impresii si evetual recomandari. Multumesc!
|
Posted 05 March 2012 - 15:42

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users