![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
topicuri unite
Last Updated: Jul 28 2010 15:26, Started by
Angi_eu
, Mar 23 2007 17:12
·
0

Posted 20 July 2010 - 10:00

Buna! La Feaa depunerea actelor in original si plata taxei de inmatriculare se face pana pe 27,dar sambata 24 este deschis oare?????nu st din iasi si nu as vrea sa fac drumul degeaba...ms
|
Posted 20 July 2010 - 14:21

bunaaa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 July 2010 - 14:41

Posted 20 July 2010 - 14:55

Da, se vor mai retrage. Sunt multe persoane care baga 3+ dosare la mai multe facultati, dar dupa prima repartizare nu o sa aleaga decat una dintre ele, astfel la urmatoarea o sa fie mai putini, si implicit media o sa fie mai mica.
|
Posted 20 July 2010 - 16:55

ce rau esti, ma
![]() nu aveam nevoie decat o mica incurajare si o vorba de la cei care poate cunosc problema...asa ca nu te-a obligat nimeni sa-mi raspunzi, hun`! ![]() ![]() |
Posted 20 July 2010 - 17:15

Buna. Am si eu o nelamurire: se poate mari nota de la practica? si daca da, eu in primul semestru am dat cu un profesor care nu s-a ocupat deloc de noi (nu am facut niciodata cu el) si ne-a dat si note cam micute, iar in semstrul al doilea m-am mutat la alta grupa, la o profesoara care chiar s-a ocupat. A doua intrebare ar fi: cu cine as da marirea: cu primul profesor sau cu profa de pe semestrul 2, tinand cont ca nu mai figurez in listele primului profesor din cate stiu eu.
Multumesc anticipat. |
Posted 20 July 2010 - 17:47

O sa se retraga multe dosare si sunt sanse mari sa intrii la taxa.Mediile o sa fie iar aproape la fel ca cele de anul trecut daca nu cumva putin mai mari.Asteapta pana duminica pe 25 cand se vor afisa rezultatele finale si te poti inscrie pana pe 27.
Edited by Marius0, 20 July 2010 - 17:49. |
Posted 21 July 2010 - 10:01

bunaaa! am si eu o intrebare...poate fi diferenta considerabila intre Runda I si Runda II a inscrierilor facultatii de drept? e singura facultate la care m-am inscris ...Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi... si am intrat la IFR ... cu media 9.29...va dati seama?
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 21 July 2010 - 10:04

GeorgyannaD, on 21st July 2010, 11:01, said: credeti ca pot fi diferentele acestea colosale de medii intre anul trecut si anul acesta..?.. mai ales tinand cont si de faptul ca mediile la bac au fost multtttt mai mici ![]() |
Posted 21 July 2010 - 14:33

ce parere aveti despre facultatea de arhivistica? iti gasesti job dupa absolvirea ei?
|
Posted 21 July 2010 - 15:22

te referi la cea din cadrul Academiei de Politie? daca da, din cate stiu cand termini facultatea ti se ofera automat un loc de munca in minister.
|
Posted 21 July 2010 - 15:50

Buna.. Sunt noua pe aici.. Recent m-am hotarat sa merg la Ubb , la Relatii internationale , dar intai as dori sa stiu care e parerea studentilor de acolo despre facultate, profesori, greutatea diplomei de la sfarsitul facultatii la angajare etc.. Cam in general ce cursuri se tin? Considerati ca e o facultate de viitor..? Unde as putea sa ma angajez dupa facultate..?
Sper ca aveti timp sa-mi raspundeti si mie. |
|
Posted 21 July 2010 - 16:18

Tinerilor?! voi stiti ce vreti sa faceti in viitor? Caci eu sunt foarte confuza
![]() voi la ce facultati vreti sa mergeti si cam ce vreti sa faceti dupa facultate? eu ma gandeam sa merg la FJSC [jurnalism si stiintele comunicarii], probabil pe sectiunea Publicitate...dar sunt foarte descurajata cand ma uit peste examenele de admitere din anii trecuti si cand vad ca sunt atat de putine locuri alocate la buget. Credeti ca in publicitate ai putea avea un viitor destul de acceptabil? Aaa..si daca esti student la jurnalism, ce ma sfatui? ![]() Astept pareri, dar si decizile voastre de viitor. Am nevoie de sfaturi si incerc sa ofer si eu la randul meu! Multumesc frumos! ![]() Edited by bizzu13, 21 July 2010 - 16:25. |
Posted 21 July 2010 - 16:25

medicina vetereinara.Daca si peste 6 ani treburile sunt la fel de naspa ca acum,plec departe,plec pe Marte.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users