Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Black Friday Pro pentru echipamen...

Un scurt dezacord

Amplificatoare IPRS Baneasa (cod ...
 Montare Jante noi si problema de ...

Rabla pentru becuri.

Permis suspendat 3 luni

Calculatorul nu mai afiseaza
 Recomandare piersic

Sfat instalare termosemineu lemne

Rambursare anticipata credit nevo...

Schimbare robinet retur calorifer
 Antena PNI Flex 27 pentru PNI Esc...

Passat CC 2009 - Perdea trapa des...

Led RGB alimentat pe 3 fire

De ce apare administrator?
 

Script pentru upload-ul de fisiere (PHP)

- - - - -
  • Please log in to reply
134 replies to this topic

#55
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007
Mai am si eu o intrebare:

Cum pot face sa copiez o poza de la un url.
De exemplu am o poza la adresa: http://www.domeniu.ro/poza.jpg
Cum pot copia poza aceasta la mine pe server printr-un script php?
Multam

#56
Bllets

Bllets

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.10.2007
@darkangelbv

Si cand o sa apara versiunea downloadabila ?

#57
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Din pacate azi dimineata s-a intamplat nenorocirea, unul dintre HDD-uri a suferit un dezastru.
Scriptul de upload si alte 7 proiecte in dezvoltare s-au dus pe apa sambetei. acum astept sa gasesc un HDD identic sa schimb placuta de circuit imprimat cu cea buna, in speranta ca mai pot recupera ceva date.
Daca nu voi downloada de pe host ce a mai ramas din proiect si-l voi reface.

Totusi am hotarat ca sursele nu vor mai fi disponibile in proportie de 100% free, pentru ca am observat ca nu merita sa dai free pentru ca si-l va insusi altcineva.

O parte din el va fi criptat (motorul principal) si se va face o statistica a siturilor care il folosesc. Astfel voi putea tine o evidenta exacta.

Pe end-user nu-l va deranja cu nimic, doar pe plagiatori.
Imi pare rau ca a trebuit sa ajung si la asta, dar altfel se pare ca nu se poate.... nu in Romania noastra draga.

#58
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Poststocarul, on Oct 19 2007, 20:16, said:

Mai am si eu o intrebare:

Cum pot face sa copiez o poza de la un url.
De exemplu am o poza la adresa: http://www.domeniu.ro/poza.jpg
Cum pot copia poza aceasta la mine pe server printr-un script php?
Multam
Salut @darkangelbv...ajuta-ma si pe mine in legatura cu: "Cum pot copia opoza".
Multumec :)

#59
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006

View Poststocarul, on Oct 21 2007, 00:55, said:

Salut @darkangelbv...ajuta-ma si pe mine in legatura cu: "Cum pot copia opoza".
Multumec :)
iti fac imediat un mic script pentru a copia ce vrei tu :) (mai putin lucruri server-side, cunoscatorii stiu de ce :P )


Iata si scriptul:
Attached File  copiaza_ma.zip   6.52K   211 downloads

Edited by darkangelbv, 21 October 2007 - 00:30.


#60
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Postdarkangelbv, on Oct 21 2007, 01:05, said:

iti fac imediat un mic script pentru a copia ce vrei tu :) (mai putin lucruri server-side, cunoscatorii stiu de ce :P )


Iata si scriptul:
Attachment copiaza_ma.zip
Multumesc mult, dar din pacate mie nu imi merge :(

#61
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
ce anume nu merge? ca eu am testat pe diferite fisiere si merge :)
A, era sa uit, nu uita sa dai CHMOD 777 directorului fisiere_descarcate daca folosesti LINUX ca webhost.

#62
stocarul

stocarul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 06.05.2007

View Postdarkangelbv, on Oct 21 2007, 13:07, said:

ce anume nu merge? ca eu am testat pe diferite fisiere si merge :)
A, era sa uit, nu uita sa dai CHMOD 777 directorului fisiere_descarcate daca folosesti LINUX ca webhost.
Pai am incercat pe mai multe poze, si nu merge :(
Am incercat la mine pe PC, am Easy PHP, si nu copiaza nici o poza.
Si nici nu imi da nici o eroare :((
De ce oare nu imi merge :wallbash:

#63
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
In sfarsit am finalizat proiectul.
Mai am un singur lucru pe cap, si anume installer-ul si serverul pentru update automat la aparitia unor bugfix-uri.

#64
Bllets

Bllets

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.10.2007
La mine merge tot in afara de faptul ca nu uploadeaza fisiere prea mari. Vreau sa zic ca am setat dimensiundea maxima 51200kb adica 50mb, am incercat sa uploadez un fisiere de 40mb si nu a mers.
Si cand primim link-ul de download la cel nou ?


Cheers, esti tare!

#65
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Iata si versiunea 1.1 beta.
Pentru a putea instala aceasta versiune aveti nevoie de un server cu PHP5 si Zend Optimizer instalate.

Attached File  Upload_Script_V1.1.zip   300.59K   387 downloads

P.S. Nu mai exista limita maxima a fisierului uploadat (999 Mb cred ca este deajuns), TOTUSI se poate limita dimensiunea din panoul de administrare.
Deasemenea din panoul de administrare se pot seta multe chestii, de exemplu:
- Numarul maxim de fisiere pe server (nu conteaza dimensiunea).
- Dimensiunea maxima a unui fisier pe server.
- Dimensiunea maixima a tuturor fisierelor de pe server (nu conteaza numarul lor).
- Activare/dezactivare Hotlink-ing
- Setare extensii permise
Si multe altele.

V-ati saturat de o singura tema? nu mai este cazul, pentru ca noul script are suport pentru teme personalizate.

#66
Bllets

Bllets

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.10.2007

View Postdarkangelbv, on Oct 29 2007, 02:18, said:

Iata si versiunea 1.1 beta.
Pentru a putea instala aceasta versiune aveti nevoie de un server cu PHP5 si Zend Optimizer instalate.

Attachment Upload_Script_V1.1.zip

P.S. Nu mai exista limita maxima a fisierului uploadat (999 Mb cred ca este deajuns), TOTUSI se poate limita dimensiunea din panoul de administrare.
Deasemenea din panoul de administrare se pot seta multe chestii, de exemplu:
- Numarul maxim de fisiere pe server (nu conteaza dimensiunea).
- Dimensiunea maxima a unui fisier pe server.
- Dimensiunea maixima a tuturor fisierelor de pe server (nu conteaza numarul lor).
- Activare/dezactivare Hotlink-ing
- Setare extensii permise
Si multe altele.

V-ati saturat de o singura tema? nu mai este cazul, pentru ca noul script are suport pentru teme personalizate.


Zend Optimizer not installed
This file was encoded by the Zend Guard. In order to run it, please install the Zend Optimizer (available without charge), version 3.0.0 or later.


Asta chiar nu stiu cu ce se mananca...

#67
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Hostul tau trebuie sa aiva Zend Optimizer instalat pentru a putea rula scriptul. (L-am criptat pentru ca nu mai vreau sa-si bage diverse persoane nasul pe unde nu le fierbe oala :D ).
Incearca sa-l pui pe un host care iti ofera PHP5 si Zend Optimizer (Il poti descarca de pe net si instala pe PC-ul tau daca vrei).

#68
mystery-house

mystery-house

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 15.01.2007
ma intreb daca gasesc asa scripturi si in html :D ?

#69
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006

View Postmystery-house, on Dec 9 2007, 05:11, said:

ma intreb daca gasesc asa scripturi si in html :D ?
Nu te mai intreba pentru ca nu vei gasi niciodata asa ceva HTML :)

#70
bogdan_66_2004

bogdan_66_2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 21.02.2007
offf am incercat... tot ... dar nu prea ma descurc invat pe zi ce trece php dar... totusi am nevoie de voi... folosesc paketul xampp  mysql 5.0.51 ftp filezila php 525.. Am reusit sa imi fac homepage si cateceva dar problema e  ca vreau si o pagina de upload ... puteti sa ma ajutati. nu imi iese am luat toate scripturile ... dar tot degeaba
Va multumesc

#71
DarkBullet

DarkBullet

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 49
  • Înscris: 09.05.2007
Chiar nu-mi dau seama cum fac sa instalez zend ala pe linux :-s

#72
yokko

yokko

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 29.10.2007
Bun...si daca eu vreau sa trimit fisierul incarcat la o adresa de mail, cum fac?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate