Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Google Pixel 6 vs Samsung S21 Fe

Abatere de la autorizatie casa

Rețeaua RCS va pune Aleph si toat...
 Subtitrarea film online

Navigatie blocata

Recomandare tastatura

Slavia Praga - CFR Cluj 6.10.2022...
 Problema citire stick USB

Recuperare document Office

USB-C obligatoriu pe toate dispoz...

Thessaloniki - Izmir Ferry incep...
 Informații despre VOYO !

VUNK - Felicitari, ai reusit!

AMPShare: Scule de marci diferite...

Recomandare pantofi sport plimbare
 

Mac pt to(n)ti. Intrebati orice aici

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
961 replies to this topic

#883
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,136
  • Înscris: 24.02.2007
Nu...
Apple vrea as folosesti OS X doar pe calculatoarele vandute de ei.

#884
eddy_teer

eddy_teer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,903
  • Înscris: 31.12.2013
Ce porcărie! Credeam că-l pot instala de pe stick exact ca pe un windows...

#885
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,079
  • Înscris: 06.03.2016

View Postcutinastefan, on 03 septembrie 2016 - 15:26, said:

Ce porcărie! Credeam că-l pot instala de pe stick exact ca pe un windows...
Se poate. Depinde de configuratia calculatorului tau. Poate ai noroc sa gasesti drivere pentru toate componentele.

#886
IRV

IRV

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 19.03.2008
Incarcatorul de la Mac arata pana acum cateva zile culoarea verde atunci cand incarca,acum insa arata culoarea portocalie.Sa fie asta o problema si daca da,ce este de facut?multumesc frumos binevoitorilor

#887
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013
Portocaliu inseamna ca incarca. Verde inseamna ca este deja incarcat. Daca nu este respectata aceasta succesiune, atunci ceva nu este in regula cu incarcatorul, circuitul de incarcare sau acumulatorul.

@cutinastefan
Vezi topicul acesta: http://forum.softped...800-hackintosh/
si aria aceasta: http://forum.softped...ding-emulation/

#888
IRV

IRV

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 19.03.2008
Multumesc mult....M-am linistit

Edited by _-_, 03 September 2016 - 21:54.
Citarea integrala a postului anterior.


#889
robytupa

robytupa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 397
  • Înscris: 30.04.2016
Salut salut! Am achizitionat si eu un Macbook Pro cu 128 GB stocare ssd si as vrea sa fac un dualboot OS X si Windows 10, insa inainte de toate am si eu niste intrebari:
1)Boot Camp-ul este un utilitar sigur? Adica risc sa stric ceva daca il folosesc sau e 100% safe?
2)Avand 128 gb ma gandeam sa impart frateste spatiul...60 gb mac..60 gb windows? Ce ziceti e ok sau sa las mai putin pt windows? Doresc sa instalez windows doar pt a rula anumite jocuri mai mici sa vad daca sunt diferente intre versiunea de mac os si cea de windows
3)Dupa sa zicem daca vreau sa sterg windows-ul cum fac sa sterg partitia si sa o extind pe cea cu OS X? Adica sa fie fix ca la inceput...

#890
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013
Daca respecti procedura va fi in regula. Doar urmezi pasii recomandati de asistent.
Important este sa creezi stick-ul cu Windows 10 din asistent si sa partitionezi HDD-ul tot din BootCamp Assistant, daca vrei sa poti elimina partitia lui Windows fara probleme din OS X. Deci, dupa ce bootezi de pe stick, instalezi Windows la fel ca pe un PC, dar sa nu faci modificari asupra partitiilor. Doar alegi partitia BootCamp pentru instalarea lui Windows si o formatezi, daca este cazul. In caz ca primesti, totusi, vreo eroare, poti sa stergi partitia BootCamp din installerul lui Windows (nu si altceva), apoi sa o recreezi si sa o selectezi pentru instalare. In cursul instalarii sa nu ai niciun device conectat pe USB-uri cu exceptia stick-ului cu Windows!

#891
Ramelo_jo

Ramelo_jo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.10.2016
Vreau sa im cumpar un Macbook pro 13, îmi recomandati istyle sau emag? Prețul e cam la fel. Care sunt mai seriosi in ce privește garatie?

#892
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013
Amandoi sunt reselleri autorizati, deci nu are importanta de unde cumperi.
Vezi aici: http://www.apple.com/ro/buy/

#893
alios24

alios24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,759
  • Înscris: 08.10.2006
eventual la emag poti lua acea extra-garantie, si in caz de bube, nu te mai stresezi sa trimiti tu coletul sau sa dai telefoane saptamanal "s-a rezolvat?"

#894
reti

reti

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 29.07.2007
Un service autorizat mac ? Pentru un mac book pro caut ceva service in bucuresti, cu referinte bune ,daca se poate posta aici sau un mesaj privat.Multumesc .

#895
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,270
  • Înscris: 14.04.2002
Noumax

#896
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013

View Postconductorul, on 30 octombrie 2016 - 03:19, said:

Am un MacBook cu Intel core2duo la 2Ghz,4 Gb RAM si fara hdd. Am pus  un hdd oarecare (bineinteles SATA) si am repornit Mac-ul cu un disc de Ubuntu (eu dorind sa instalez pe sistem Ubuntu) disc facut pentru mbr. Imi apare imaginea cu cd-ul si sageata indreptata in sus, apas pe sageata si imi apar 2 optiuni : 1 si 2, fara a fi nimic precizat in dreptul lor, si mi se cere sa aleg una dintre optiuni. Aici ma poticnesc deoarece nu functioneaza nici o tasta.

TI-am mutat postul aici: http://forum.softped...e-linux-pe-mac/

#897
eevil69

eevil69

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 17.11.2016
Am un Macbook Pro din 2012 si am o problema,cand il deschid dupa aproximativ 5 min incepe sa mearga greu.Stie cineva din ce cauza?

#898
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013
Ce versiune de OS X/ macOS? Cat RAM are MacBook-ul? Are SSD? Ce aplicatii sunt incarcate? In Activity Monitor nu ai constatat nimic in neregula? Eventual, posteaza niste screenshoturi...

#899
eevil69

eevil69

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 17.11.2016
E un Macbook Pro de 15 cu intel i7,ram 4gb,video 512mb,SSD samsung 250gb.Este abia pus ultimul soft si vad nimic altceva in neregula inafara ca merge greu dupa 5 min de cand il deschid.

#900
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,864
  • Înscris: 21.03.2013
4 GB RAM sunt cam putini, dar daca nu utilizezi aplicatii care sa necesite mai mult RAM, atunci merge si asa...

Sigur te-ai uitat cu atentie in Activity Monitor ca sa vezi ce procese ruleaza si cate resurse consuma? Pune niste capturi de ecran (Cmd+Shift+3) din monitorul de activitati ca sa vedem clar despre ce este vorba! Nu suntem, totusi, ghicitori...

Daca de-abia ai pus "ultimul soft" prin care presupun ca intelegi "macOS Sierra", atunci este necesar sa astepti pana cand este incheiata indexarea fisierelor si back-upul in Time Machine (daca ruleaza).

Iti recomand sa parcurgi acest articol: http://osxdaily.com/...ierra-slow-fix/

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate