![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Javascript style background
Last Updated: Mar 11 2004 17:18, Started by
Hellriser
, Feb 23 2004 15:16
·
0

Posted 23 February 2004 - 15:16

Am 2 randuri, fiecare cu 3 celule si vreau sa schimb culoarea in galben
pentru td-urile care contin 1, 2 si 3 cand se trece cu mouse-ul peste oricare dintre ele. <tr> <td>1</td><td>2</td><td>3</td> </tr> <tr> <td>4</td>5<td>6</td><td>7</td> </tr> Am incercat: <tr> <td onmouseover="getElementById('randa').style.background='#ffff00'" id="randa">1</td> <td onmouseover="getElementById('randa').style.background='#ffff00'" id="randa">2</td> <td onmouseover="getElementById('randa').style.background='#ffff00'" id="randa">3</td> </tr> <tr> <td id="randb">4</td>5<td id="randb">6</td><td id="randb">7</td> </tr> Insa background-ul nu se schimba decat la prima celula (cea care contine "1"), chiar daca id-ul "randa" se afla la toate celulele de pe un rand. |
Posted 23 February 2004 - 15:54

Incearca:
1 | 2 | 3 | 4 | 56 | 7 | ...daca vrei sa se schimbe culoarea la fiecare celula in parte daca vrei ptr. intreg tr-ul: 1 | 2 | 3 | 4 | 56 | 7 | |
Posted 23 February 2004 - 16:53

TNX. Ceea ce doream era sa se schimbe doar anumite celule dintr-un Am gasit raspunsul. echo "<script>" ."function change(x){document.getElementById(x).style.background='#CCCCCC';document.getElementById(x+1).style.background='#CCCCCC';document.getElementById(x+2).style.background='#CCCCCC';}" ."function change_back(x){document.getElementById(x).style.background='#FFFFFF';document.getElementById(x+1).style.background='#FFFFFF';document.getElementById(x+2).style.background='#FFFFFF';}" ."</script>"; $content .= "<tr><td onmouseover="change(1)" onmouseout="change_back(1)" id="1" class="name">Euro</td><td class="flag">[img]img/arrowDw.gif[/img]</td></tr>n"; |
Posted 24 February 2004 - 02:14

Era mai simplu cu redefinire de etichete HTML... parerea mea...
|
Posted 11 March 2004 - 17:18

ID-ul elemtului trebuie sa fie UNIQ intr-o pagina HTML.
stefanis |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users