Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...
 La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...
 Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri
 Impozit pe profit in euro?

Cum functioneaza acest mouse wire...

Ce SSD are acest laptop Asus?

Usi Culisante de sticla Etanse(de...

printare html cu imagini

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Cluna

Cluna

New Member

• Grup: Members
Buna! A mai printat cineva documente html? Am intampinat o problema si poate ma puteti ajuta. Am un document html, in care am o poza pe undeva, cu un titlu pentru poza (adica inainte de poza, am o linie de text, care e titlul pozei). Ei bine, la printare document html, se intampla ca poza sa mi-o duca pe pagina urmatoare (in cazul in care nu mai incape pe pagina in curs de printare), dar imi duce poza fara titlul ei. Eu as vrea cu tot cu titlul asta. Se poate pune o conditie, de genul: in caz ca nu incape poza pe pagina respectiva, s-o duca, dar cu tot cu titlu pe pagina urmatoare? Stie cineva? Multumesc!

UnuSimplu

UnuSimplu

Member

• Grup: Members
Din meniul Tools din IE, selectezi Internet Options, la tabul Advanced ai undeva mai jos optiuni pt. printing...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate