![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
National Geographic Wild HD.
Last Updated: Nov 01 2023 11:05, Started by
eminemscu
, Mar 17 2007 00:05
·
1

Posted 17 March 2007 - 00:05

[23.02.07] 'National Geographic Channel Wild' start regular programming pe: 11124H, Nagravision 2, SR 18386, FEC 3/4
stie cineva ceva legat de programul asta? chiar nu il preia nimeni? |
Posted 17 March 2007 - 10:48

Ce nevoie e de el cand exista deja Animal Planet? Sa se mai inghesuie un canal pe TP? Sunt pentru introducerea de canale noi, dar cand acestea prezinta ceva bun, nou.
|
Posted 17 March 2007 - 11:12

Aceeasi intrebare am pus-o si eu , canalul e destul de bun un fel de Animal Planet Adventure .
|
Posted 17 March 2007 - 11:20

Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Travel, Discovery Civilisation, Animal Planet, National Geographic. Unii prind si Viasat History si Viasat Explorer. Inca un canal cu documentare? Nu e cam overkill?
|
Posted 17 March 2007 - 11:25

Decat OTV , DDTV , Prima , Taraf, Flux , mai bine 10 canale de documentare .
|
Posted 17 March 2007 - 11:30

Decat OTV , DDTV , Prima , Taraf, Flux , mai bine 10 canale de documentare . Daca ar disparea OTV si Prima, ar fi scandal la casierii, fiindca pensionarul vrea "dezvaluiri" la Dan Diaconescu, iar Prima mai are seriale ok, precum NCIS, CSI si 7th Heaven, care desi nu rup audientele, sunt de calitate. La lista ta as adauga Etno TV (care spre deosebire de Favorit, deseori deviaza spre manele), UTV si National TV (dupa ce nu vor mai avea Liga I). Dar intorcandu-ne la subiectul nostru, ai dreptate, mai bun un NGW decat un Flux sau DDTV. Din fericire, nu le prind pe acestea doua. |
Posted 17 March 2007 - 14:13

Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Travel, Discovery Civilisation, Animal Planet, National Geographic. Unii prind si Viasat History si Viasat Explorer. Inca un canal cu documentare? Nu e cam overkill? National Geographic Channel da clasa oricarui canal din familia Discovery , poate si datorita faptului ca are in spate o revista cu un prestigiu international imens capatat de niste timpuri in care nici macar nu se inventase televizorul daramite Discovery Channel...dar , asta este parerea mea... asta nemaipunand la socoteala miile de expeditii de cunostere si explorare sponsorizate anual din fondurile National Geographic Society...iar canal propriu + altele marca NAT.GEO fiind ca o completare a activitatilor acestei institutii prestigioase... Edited by daniel1976, 17 March 2007 - 14:14. |
Posted 17 March 2007 - 15:50

Ce nevoie e de el cand exista deja Animal Planet? Sa se mai inghesuie un canal pe TP? Sunt pentru introducerea de canale noi, dar cand acestea prezinta ceva bun, nou. |
Posted 18 March 2007 - 14:28

Unii dintre voi se abereaza ca de obicei pentru ca nici macar nu au vazut canalul si incep sa-si dea cu parerea in mod neavizat.
Va informez ca acest canal este un program premium si are cele mai bune documentare legate de tot ce misca pe pamant (ma refer la vietati - exceptand oamenii). Sper sa fie introdus cat mai curand si in platformele noastre la care aveti acces pentru a va lamuri. Nu este un canal "plictisitor"! ![]() Hai la revedere! |
Posted 18 March 2007 - 20:27

prefer sa vad emisiuni despre viata gheparzilor din serengeti decat sa vad toata ziua operatii pe labradori cu toxiinfectie alimentara sau cu pisici salvate din copaci,pt ca de o vreme doar astea le mai vad pe animal planet. diferenta dintre NG si Discovery e cam aceeasi dintre revistele celor doua posturi. NG documentare de 10-12 pagini - Descopera- stiri luate de pe internet, cred ca au acelasi zvoner cu libertatea. doar sience si civilisation mai prezinta ceva. Esti PR-ul de la National Geographic? Si Discovery + Animal Planet si NG sunt la fel de bune. |
|
Posted 18 March 2007 - 23:37

Posted 19 March 2007 - 09:48

Iata si screenshot-urile lui kingblana de pe RDI Board (sper sa nu se supere ca le-am postat si eu aici):
[ http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene/ngwild.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene/ngwild2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by GABBO, 19 March 2007 - 09:50. |
Posted 19 March 2007 - 09:53

Posted 19 March 2007 - 10:06

Iata si screenshot-urile lui kingblana de pe RDI Board (sper sa nu se supere ca le-am postat si eu aici): [ http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene/ngwild.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://img.photobucket.com/albums/v232/kingblana/antene/ngwild2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by soldatel56, 19 March 2007 - 10:10. |
Posted 19 March 2007 - 10:09

Iata si screenshot-urile lui kingblana de pe RDI Board (sper sa nu se supere ca le-am postat si eu aici):
prefer sa vad emisiuni despre viata gheparzilor din serengeti decat sa vad toata ziua operatii pe labradori cu toxiinfectie alimentara sau cu pisici salvate din copaci,pt ca de o vreme doar astea le mai vad pe animal planet. |
|
Posted 19 March 2007 - 10:17

Nu mai bine avem DDTV , CCTV , BBTV , mana naibii TV , decat canale d`astea imperialiste ?
![]() Edited by kingblana, 19 March 2007 - 10:18. |
Posted 19 March 2007 - 10:23

Posted 19 March 2007 - 12:30

De pe tv.....
Normal ca de pe satelit...... Care satelit? Ei ash si tu acuma...! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users