Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht

Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...
 aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...

Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...
 Sfat achizitie masina - drumuri n...

Sticla noua de la Sigma

La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc
 Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...

Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...
 

problema aliniere

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
[img]cad.gif[/img]kko

Cum as putea sa fac chestia asta cross-browser ?

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
o pui intr-o celula de tabel.... ceva de genul
<td valign="middle"><img src...></td>
css nu e intodeauna o solutie (foarte rar :drac: )

#3
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
Un tag
are by default valign="middle", deci daca il specifici nu  rezolvi nimic.
Daca ai observat, dupa imagine am un text. Eu vreau sa aliniez textul pe mijlocul pozei, fara a folosi td-uri sau div-uri.
Stie cineva?

Exemplul pe care l-am dat finctioneaza, dar doar pe IE.

[img]cad.gif[/img]text


#4
UnuSimplu

UnuSimplu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.02.2004
Pe mijlocul pozei... te referi pe poza, in centrul ei, sau indreapta pozei...?
Iar exemplul pe care l-ai dat func. in Opera ca in IE...

#5
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
Exemplul pe care l-am dat nu functioneaza in Netscape si nici in Mozilla.
Textul trebuie aliniat pe mijlocul vertical al pozei. Nu conteaza in ce parte.
Raspunsul nu trebuie sa contina tabele si nici div-uri.

:help:

#6
UnuSimplu

UnuSimplu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.02.2004
Captureaza zona cu afisarea in Netscape/Mozilla, "Save for Web" cu Photoshop ca PNG8... asta daca vrei sa ma lamuresc cum se vede...

Sfat: nu are rost sa te chinui pt. Netscape sau Mozilla pt. ca sunt cel mai putin folosite browsere...

Solutiea (posibila): kko

#7
gniv

gniv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 10.09.2003

Quote

Exemplul pe care l-am dat nu functioneaza in Netscape si nici in Mozilla.
Exemplul pe care l-ai dat functioneaza in Mozilla 1.4 si in Forefox 0.8.
Poate ai un GIF prost?

#8
Idiotus

Idiotus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 01.03.2004
Nu-s chiar bun la web, dar de ce nu incerci sa bagi scrisul in gif sau png sau ce format de poza pui tu in celula aia de tabel? ca nu mai ai probleme cu felul in care se vede.
Pe de alta parte, daca oricum ai o poza, dimensiunea ei cu textul inclus nu cred ca se modifica semnificativ.

#9
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
Scrisul trebuie sa fie dinamic.

#10
shory

shory

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 293
  • Înscris: 18.05.2003
De ce ziceti ca Mozilla si Netscape nu sunt folosite? Io nu cred. Oricum un bun web-programmer trebuie sa scrie sursa sa mearga pe majoritatea browserelor.
   Si io am o problema de aliniere (acelasi cod- efect diferit IE si Mozilla) si astept sa vad cum se rezolva asta.
    Ce inseamna scrisul sa fie dinamic?

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
scrisul dinamic inseamna ca este ctit dintr-o baza de date ;)
un bun web programmer face site-uri cross-browser.. dar un web programmer cu nervi ca majoritatea.. NU :drac:

#12
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
In general, site-urile facute de mine sunt crossbrowser.
Prefer un lucru bine facut , decat sa evit nervii de moment.

#13
UnuSimplu

UnuSimplu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.02.2004
Acum e off-topic:
Un bun web programmer trece pe Flash... de ce sa te chinui cu html cand ai la dispozitie ActionScript care stie sa faca destule... inclusiv sa incarce imagini din surse externe (poate nu gif dar jpg-uri sigur), suporta conectivitate cu baza de date si cel mai imp. lucru nu e browser dependent si nici platform dependent... functioneaza pe marile platforme unix (de la Linux la Solaris), Windows si Machitosh...

Daca tot au fost creat Layer-ele de ce :drac: nu le fol.?

#14
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
Na c-am trait sa o aud (citesc) si pe asta.
Mai copii... Cum adica sa renuntam la Html si sa facem flash? Da' flashul ala... mama lui de plug-in, cum il integrezi intr-o pagina web?
Tu ce intelegi prin HTML? sau PHP ? sau ASP ?  Poate-or fi nishte chestii   inutile si nu ne dam noi (astia mai prosti) seama.

Cand o sa poti face in Flash forumuri intregi, sau site-uri care necesita un lucru complex, securizat cu un server de baze de date; sau care necesita o metoda complexa de prelucrare a informatiilor; sau un sistem stabil de securitate sau de administrare a serverelor, atunci sa mai aud de voi astia....

:cya:

#15
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
... cum faci sa vezi un swf pe palm sau telefon?   :cya:

#16
UnuSimplu

UnuSimplu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 395
  • Înscris: 04.02.2004
Vrei sa zici ca pe palm nu poti sa vezi flash....? Vezi mai bine

... si mori prost? (fara suparare)

Daca nu cunosti macar bazele flash-ului nu te baga... formuri flash se pot face prin conectivitate cu baze de date... vezi Macromedia DevNET (la PHP/ASP)...

#17
Hellriser

Hellriser

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 21.12.2003
Cunosc bazele flashului, ba chiar mai mult decat asta. Acum, insa imi pare rau ca am pierdut atat de mult timp cu el.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate