Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

RDS bandwith upgrade

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
alp

alp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 30.01.2003
De o saptamana toate abonamentele cu trafic nelimitat si negarantat au devenit canale de 16 kbps garantate cu 256 kbps maxim - care de fapt e si media de trafic obisnuita. E super cool deorece eram gata sa dau inca o data si jumate abonamentul meu pentru asa ceva acum cateva luni .... BIne c anu am trecut pe Astral cum vroiam lol.

#2
Codename

Codename

    Regele și Regina Cașcavalului

  • Grup: Members
  • Posts: 3,776
  • Înscris: 03.01.2004
Asta e la cablu, nu ? Oricum de indata ce vor termina implementarea fibrei optice si la noi in oras (deja au inceput de ceva vreme) o sa imi pun si eu RDS-ul Calbe link. Auzi, cat platesti tu? DE abia astept sa termine cu instalatul fibrei. :OK:

#3
Amyd

Amyd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 578
  • Înscris: 01.02.2002
CableLink ma indoiesc ca e inclus in acest upgrade. Probabil e vorba numai de abonamentele persoana juridica (cele de $100 - poate s-au ieftinit intre timp...).

Intrebare: garantarea a 16 kbps minim si limitarea de 256 kbps sunt trecute in contract? Daca da, ce se intampla cu clientii vechi, se reface contractul? Daca nu, de unde stim ca nu se vor razgandi peste 2 luni?

Salutari,
Andrei

#4
alp

alp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 30.01.2003
Da se reface contractul eu am facut un act aditional.

#5
Amyd

Amyd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 578
  • Înscris: 01.02.2002
OK, thanx pentru informatii.

Poate facem si noi upgrade-ul atunci - pana acum abonamentul cu trafic inclus a fost suficient, mai ales ca exteriorul merge de obicei foarte bine spre excelent (normal, ii avantajeaza sa facem trafic...  :drac: ).

Salutari,
Andrei

#6
sigxcpu

sigxcpu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,606
  • Înscris: 22.09.2002
am testat acum. sta "atza" la 16KB/sec ~ 128kbit. Asta ma face sa cred ca se pregateste altceva in spate. eu nu folosesc internet-ul, dar imi este teama ca vor taia metro si pe abonamentele mari :(

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate