![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Gratar de gradina
Last Updated: May 22 2022 22:23, Started by
Ari
, Mar 14 2007 10:31
·
22

Posted 13 October 2009 - 11:50

trebuie un mester priceput pt. a cofra cu grija arcul de bolta, pt. a zidi radial la un pas egal pt. a obtine rezultatul dorit. Daca-ti da si mesterul (nenea cu sapca rosie)....
Mai sunt si accesoriile alea tipic sobelor...usita metalica, plita cu cercuri....De unde se cumpara?! Edited by gugutata, 13 October 2009 - 11:53. |
Posted 13 October 2009 - 11:53

Eu n-am pic de meștereală în mine și bolta aia a ieșit foarte ușor
![]() Am îndoit o plasă de Buzău și niște fier beton și apoi am zidit peste ![]() |
Posted 13 October 2009 - 12:13

Eu n-am pic de meștereală în mine și bolta aia a ieșit foarte ușor ![]() Am îndoit o plasă de Buzău și niște fier beton și apoi am zidit peste ![]() ![]() aici sau aici sau aici Asta-imai misto Edited by gugutata, 13 October 2009 - 12:16. |
Posted 21 October 2009 - 22:20

am inceput, dar tare imi e ca bolta nu va tine, pentru ca marginile trebuie sa fie puternice, ca sa preia greutatea.
Attached Files |
Posted 25 October 2009 - 13:01

Pare cam fragil indeed... dar s-ar putea "sa se lege" pana la urma si sa reziste.
Te rog mai adu-ne poze cand poti si detalii de executie, design-ul mi se pare super dragut si fiind "la cald" imi iau notite (sort of speak) - la primavara trebuie sa-mi fac si eu gratarul (presupunand ca o sa fiu gata cu casa pana atunci...). Multumesc. |
Posted 28 October 2009 - 11:57

Am facut poze in fiecare etapa, le pun la sfarsit.
Am pus deasupra ciment si tine bolta. |
Posted 28 October 2009 - 12:23

Posted 02 November 2009 - 19:06

Ok, mai trebuie tencuit.
Am facut poze pe etape. Grill-ul propriu-zis este realizat din INOX. Constructor Trestie-de-balta ![]() Attached Files |
Posted 02 November 2009 - 20:08

Posted 02 November 2009 - 21:34

Eu cam asta am gandit pt. curte... si din hobby am facut o meserie, pana la urma.
Ce-ar fi să postezi una sau mai multe poze de la tine din curte, sau de la clienții tăi? ![]() Edited by raduk, 02 November 2009 - 22:47. |
Posted 02 November 2009 - 21:40

A ieșit frumos!
![]() Văd c-ai pus și șamotă, aia face toată treaba! Îl tencuiești pur și simplu? Eu vreau să îmbrac monstrul meu în pietre de râu... să nu mai pară strâmb așa ![]() |
Posted 02 November 2009 - 22:03

nu am inteles doua chestii: 1- ai gratarul la poarta? 2- am vazut ca gratarul se poate muta pe 3 pozitii in fata. si in spate? da, si in spate. are trei trepte de inaltime. daca curtea e de 400 si ceva de m2, iar amprenta casei e de 130-140 m2 si mai sta si pe colt, are numai gard si porti, cred ca sunt 6 bucati ![]()
Eu cam asta am gandit pt. curte... si din hobby am facut o meserie, pana la urma. urmatorul va fi la mine acasa si cred ca va fi si ultimul pe care il voi construi. e prea multa migala. |
Posted 02 November 2009 - 22:09

Eu cam asta am gandit pt. curte... si din hobby am facut o meserie, pana la urma. @Courage & trestie-de-balta: arata bine, mie unul imi place design-ul. E prea mult sa va rog pentru cateva cote? As face ceva similar dar cu un grill mai larg parca, si ceva mai inalt cred. Oricum, am la treaba la primavara...! ![]() |
Posted 02 November 2009 - 22:19

Doar mie imi miroase a reclama...? @Courage & trestie-de-balta: arata bine, mie unul imi place design-ul. E prea mult sa va rog pentru cateva cote? As face ceva similar dar cu un grill mai larg parca, si ceva mai inalt cred. Oricum, am la treaba la primavara...! ![]() gratarul pe care stau micii, deci focarul, are 70/45 cm au intrat 320 de caramizi, cativa saci de multibat, 5 de ciment, iar pentru gratar 3 m de bara fi 12 si 24 m de fi 8. barele sunt de inox si au costat 2 mil si ceva. mai adanc cica nu e bun, iar de lung il poti face si de 2 m. |
Posted 02 November 2009 - 23:11

a iesit foarte frumos. sunt la faza de proiectare
![]() Edited by corrnel, 02 November 2009 - 23:14. |
Posted 02 November 2009 - 23:15

Multumesc!
Eu la focar ma gandeam - l-as vedea cam de 90 cm latime pe vreo 50 cm adancime. Inaltimea as vedea-o cam pe la 90cm (vatra), eu am 1.87 inaltime... Te rog ajuta-ma cu cote ale constructiei, imi plac proportiile si stiu ceva geometrie dar n-as vrea sa le deduc singur din dimensiunile pe care mi le-ai dat... ![]() Multumesc inca odata! |
|
Posted 02 November 2009 - 23:35

Multumesc! Eu la focar ma gandeam - l-as vedea cam de 90 cm latime pe vreo 50 cm adancime. Inaltimea as vedea-o cam pe la 90cm (vatra), eu am 1.87 inaltime... Te rog ajuta-ma cu cote ale constructiei, imi plac proportiile si stiu ceva geometrie dar n-as vrea sa le deduc singur din dimensiunile pe care mi le-ai dat... ![]() Multumesc inca odata! Eu m-am inspirat de pe aici ![]() [ http://piatra.subpedia.ro/lucrari/gratar/oancea/full/0_oancea.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users