![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Conexiune back-up
Last Updated: May 16 2007 09:28, Started by
Pac-Man
, Mar 13 2007 15:15
·
0

Posted 13 March 2007 - 15:15

salutare. se dau urmatoarele date:
conexiunea A la ISP 1 si conexiunea B la ISP 2 , cea din urma vreau sa o tin ca backup , cand conexiunea A este down sa se ridice automat B. ambele conexiuni sunt broadband. eu ma gandeam la un bridge intre ele, este viabila aceasta solutie ? (nu am incercat-o inca din lipsa de timp). cele 2 conexiuni trec , fiecare printr-un router, apoi intra intr-un pc pe care ruleaza XP SP2. multumesc anticipat pentru raspunsuri. Edited by Pac-Man, 13 March 2007 - 15:18. |
Posted 13 March 2007 - 19:31

salutare. se dau urmatoarele date: conexiunea A la ISP 1 si conexiunea B la ISP 2 , cea din urma vreau sa o tin ca backup , cand conexiunea A este down sa se ridice automat B. ambele conexiuni sunt broadband. eu ma gandeam la un bridge intre ele, este viabila aceasta solutie ? (nu am incercat-o inca din lipsa de timp). cele 2 conexiuni trec , fiecare printr-un router, apoi intra intr-un pc pe care ruleaza XP SP2. multumesc anticipat pentru raspunsuri. ...ca nu ar fi baseband :D enunt stupid...raspuns stupid... |
Posted 14 March 2007 - 08:22

Posted 14 March 2007 - 09:49

Nu ai inteles! Problema este ca nu ai dat absolut nici un detaliu: ai retea?, capacitatea liniei pe care o ai, capacitatea back-up-ului, ce solutii folosesti momentan ( a se vedea postul lui worm) , ai AS?ai BGP cu careva? sau esti home user? ;) ...ca poate eu iti recomand un load-balancing cu BGP multihoming iar tu esti home-user...
Invatati-va sa faceti un enunt al problemei serios si o sa primesti un raspuns la fel de serios... legat de "cele 2 conexiuni trec , fiecare printr-un router, apoi intra intr-un pc pe care ruleaza XP SP2" sincer eu nu am inteles nimic...poate sunt eu mai greu de cap! |
Posted 14 March 2007 - 09:59

Nu ai inteles! Problema este ca nu ai dat absolut nici un detaliu: ai retea?, capacitatea liniei pe care o ai, capacitatea back-up-ului, ce solutii folosesti momentan ( a se vedea postul lui worm) , ai AS?ai BGP cu careva? sau esti home user? ;) ...ca poate eu iti recomand un load-balancing cu BGP multihoming iar tu esti home-user... Invatati-va sa faceti un enunt al problemei serios si o sa primesti un raspuns la fel de serios... legat de "cele 2 conexiuni trec , fiecare printr-un router, apoi intra intr-un pc pe care ruleaza XP SP2" sincer eu nu am inteles nimic...poate sunt eu mai greu de cap! am descris succint problema, daca era ceva complicat gen o retea mare cu AS si BGP specificam, sunt 2 conexiuni banale de la 2 ISP-isit care intra fiecare in routerul de rigoare si mai departe intr-un sistem care functioneaza dar pentru browsing (nu am retea in spatle sistemului)...vreau doar ca atunci cand cade conexiunea principala sa intre automat backup-ul..nu are importanta capacitatea linkurilor...am luat in calcul si varianta unui router 2XWAN dar poate scap mai usor fara cheltuieli suplimentare :D. |
Posted 15 March 2007 - 01:18

router cu 2 WAN. windows-ul e foarte limitat cand vine vorba de a lucra cu doua gateway-uri.
ti-as mai recomanda un script care monitorizeaza conexiunea 1. in momentul in care vede ca nu mai are ping cu gw-ul ISP (de exemplu) va schimba default gateway-ul de pe masina. e ora 1 si 15, nu mai am forta sa fac unu acum. revin. |
Posted 07 May 2007 - 21:38

Arunci dracu' XP-ul ala si pui un linux, dupa care faci bandwidth agregation. E pacat sa pierzi bunatate de latime de banda degeaba.
|
Posted 16 May 2007 - 09:28

Iti cumperi un AS-Number public + o clasa de IP publice pe acel AS.
Cumperi 2 conexiuni la Internet care sa iti garanteze prin contract full BGP (eventual si cu tranzit). Instalezi un Linux cu quagga si obtii in afara de back-up si load balancing. Vrei windows... ? Este bun pentru jocuri :) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users