![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Hellsing OST
Last Updated: Apr 19 2007 19:36, Started by
disturbed_ghost
, Mar 10 2007 22:17
·
0

Posted 10 March 2007 - 22:17

Un anime care are un soundtrack super interesant ar fi Hellsing.
Taiseido No Bosatsu ft. Taibei Tatsuo cine a vazut si a ascultat? *japanese music rules * ![]() |
Posted 11 March 2007 - 01:56

Un anime care are un soundtrack super interesant ar fi Hellsing. Taiseido No Bosatsu ft. Taibei Tatsuo cine a vazut si a ascultat? *japanese music rules * ![]() Vazut si ascultat! ![]() Intr-adevar, coloana sonora de la Hellsing e foarte reusita. Iti recomand si cea de la Blood+ , mai ales ca a fost produsa de Hans Zimmer. ![]() |
Posted 12 March 2007 - 08:10

Yep, am ascultat-o si mi-a placut la nebunie. De fapt, si cea de la DNAngel si de la Angel Sanctuary e faina, dar nu la fel ca Hellsing
![]() In general mai toate animeurile au un soundtrack impresionant ![]() |
Posted 06 April 2007 - 19:16

Yep, am ascultat-o si mi-a placut la nebunie. De fapt, si cea de la DNAngel si de la Angel Sanctuary e faina, dar nu la fel ca Hellsing ![]() In general mai toate animeurile au un soundtrack impresionant ![]() Depinde. Sunt foarte multe soundtrackuri de anime care seamana foarte bine unul cu altul. ![]() |
Posted 19 April 2007 - 19:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users